Alle trenger en ny start

  • 09.02.2016 kl. 18:26

Jeg tror alle føler for at de ville fått en ny start. Det å starte med blanke ark og gjøre slik man ønsker. Det følte jeg denne gangen. Jeg begynte å bli lei av den gamle bloggen. Aller mest navnet. Haha. Jeg ville virkelig bare få et nytt bloggnavn. Blogg.no må gjøre ting vrient og vrangt. Du må virkelig opprette en ny blogg, isteden for å bytte navn på den gamle. Selvom det blir trist å miste det gamle, er det også godt med blanke ark.

Det du kommer til å finne på bloggen min er det som interesserer meg! Jeg er utrolig glad i å kle meg i forskjellige stiler og ordne meg, så antrekks bilder blir det mye av. Min hverdag er veldig lik, jobb og skole. Det er ikke akkurat veldig interresant, men jeg skal vise dere når jeg faktisk gjør noe spennende! Jeg er veldig glad i diskusjon og politikk. Dette er noe jeg har holdt meg langt unna på blogg. Jeg har vel skrevet et innlegg om en sterk mening, og det tok av på lesertallet. Men. Jeg er mye flinkere å snakke for meg muntlig, enn skriftlig. Jeg får prøve! Alle har jo rett til å si og mene det de ønsker. Det er noe jeg respekterer og håper alle gjør.Jeg håper jeg får mine gamle lesere på min nye blogg! 
 

2 Kommentarer

Eline Olsen

09.02.2016 kl. 18:32
Veldig bra skrevet i hvartfall! Syntes det er interessant å lese om andres meninger og er sikker på at du klarer å formulere deg bra skriftlig, selvom du føler du er bedre i muntlig! :)

Charlotte Tunes

09.02.2016 kl. 20:04
Jeg lagde meg en ny blogg på mandag også. Deilig med en frisk og ny start! Masse lykke til :-D

Skriv en ny kommentar

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits