What`s In My Purse?

  • 18.02.2016 kl. 16:31

Heei! Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva dere finner i min veske! Helt ærlig så måtte jeg rydde den først. Om jeg skulle vist slik den er etter en uke hadde halvparten vært søppel og resten ting jeg ikke vet hva er. Jeg er den personen som kommer med en veske tungere enn det jeg selv veier. Men, jeg har noen standar ting jeg alltid må ha med meg! I tilegg til vesken som alltid er med meg.

I tilegg til det under er kamera alltid med meg! Jeg klarte dessvere ikke ta det med på bilde. Det hadde blitt litt vansklig å ta bilde av kamera, uten et annet kamera. 


Solbriller - mobil lader - neglelakk - neglefil - lommebok -pen - tampong - leppomade - leppestift og leppepen - håndkrem - flaks lodd og ppiller

Jeg har alltid med meg en mobil lader. Uansett hva jeg skal eller hvor jeg skal. Det ender opp at jeg alltid låner den bort! Ellers har flaksloddet ligget i veska mi et halvt år. Jeg vant 25kr. YOHOO. I am rich! :D Hehe jeg har bare ikke fått levert den enda. Det faller ut av hode mitt hver gang jeg er i butikken. Ppiller har jeg begynt å ha i vesken etter at jeg begynte å glemme å ta den hver dag. Åhh hardt å være jente noen ganger!
Åhhh nydelige vesken min som jeg fikk av min kjære. 

Har vi noe av det samme i vesken?

2 Kommentarer

Aleksandra

18.02.2016 kl. 16:58
Elsker slike innlegg! Selv bruker jeg veske svært sjeldent, men når jeg først bruker så har jeg mye av det samme :) Utrolig pen veske forresten!

Christian Lystad

18.02.2016 kl. 23:22
Hei Celine så fine bilder

Skriv en ny kommentar

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits