Hvordan nyte en solskinnsdag!

  • 28.02.2016 kl. 13:15

Åhh det finnes virkelig ikke noe bedre enn å våkne til blå himmel og sol! Jeg løper nesten ut av sengen. En slik dag kan man ikke miste! Dessvere skulle jeg ønske det var dårlig vær. Jeg har nemlig en del prøver, framføringer og innleveringer til uken. Hvorfor må skolen alltid planlegge alt samme uken! Heldigvis er jeg godt på vei, så jeg håper det dukker opp noe å gjøre i dag! 

I går hadde jeg og typen besøk av Caroline og typen hennes. Det ble en utrolig koselig kveld med å se på Melodi Grand Pri. Jeg må si jeg ble utrolig skuffet over at ikke Freddy Kalas gikk videre. Alle sangene var utrolig bra, men for å vinne må vi skille oss litt ut. Med denne sangen er jeg sikker på at vi hadde skilt oss ut mye. Det beste med en solrik dag er at da må kjolen på! Selvom det er litt kaldt i luften ute, føler jeg ikke for å ta på genser og bukse. Nå som jeg bare sitter inne går det bra. Om jeg går ut så bør jeg kanskje skifte!


Kjole Bikbok

Håper alle får en utrolig fin dag!

Hva er deres planer for dagen?

3 Kommentarer

char

28.02.2016 kl. 13:28
Så nydelig :)

Henriette Celin

28.02.2016 kl. 16:08
Hørtes ut som en veldig hyggelig kveld! visste ikke at det var MGP jeg x) men syntes også det har blitt litt kjedeligere med årene :-/

kjipt å måtte øve mye skole når det er så fint vær. Håper du snart er i mål og kan nyte solen også da^^

I dag skal jeg ikke så mye, før jeg reiser hjem igjen til Bergen fra en helg med kjæresten<3

Tonje Gilje

28.02.2016 kl. 17:44
ååå nydelig!

Skriv en ny kommentar

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits