PAKKE I POSTEN

  • 29.02.2016 kl. 20:31

Wæææ tror jeg aldri har gledet meg så mye til en pakke noen gang. Jeg har ventet utrolig lenge på denne pakken, og da jeg fikk meldingen at den kunne hentes hoppet jeg nesten av glede. Skal si det gikk fort å komme seg til postkontoret. Dessvere skulle det ikke bli så enkelt. Først kjørte jeg til feil postkontor, og på det andre var det mye kø.. Men den utrolig hyggelige mannen i kassen hjalp meg å finne pakken min mens han tok kassen. Åhh det finnes ikke noe bedre enn god service!

Pakken jeg hentet var fra Russedress. Sier litt seg selv hva som er i denne. MEN. Jeg kommer ikke til å vise dere før russetiden er i gang. Her er det bare å vente i spenning! Skulle ønske jeg kunne begynne å gå med det allerede i dag!Nå er jeg ganske overlykkelig for å faktisk ha fått en pakke i posten. Jeg får aldri post.. Unntatt en regning i måneden. Ikke akkurat morsomt. Jeg tror jeg må begynne mer med internett handel. Det finnes ikke noe bedre enn å få en pakke i posten!

Fler som er russ i år som har fått pakken sin?
 

4 Kommentarer

Maren

29.02.2016 kl. 20:34
Alltid spennende med pakker, alltid digg:). Nei jeg er ikke russ i år men gleder meg til denne tiden:). Kos deg og nyt den:):)

Celine Lørdahl

29.02.2016 kl. 20:49
Maren: Det skal jeg gjøre! Gleder meg veldig nå. Var bare klærne som manglet for å få russe følelsen!

Elise Kristiansen

29.02.2016 kl. 20:46
Best i livet! Fikk pakken min for to uker siden, deilig følelse ❤️

Henriette Celin

29.02.2016 kl. 23:42
Alltid gøy med pakker i posten ja! hihi.

Husker selv hvor gøy det var å få russeklærne, kort, og diverse :-D

Skriv en ny kommentar

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits