Reiser til Thassos!

  • 29.07.2016 kl. 12:02Wæææ da er syden reisen til Thassos bestilt! Gleder meg så utrolig mye å oppleve et helt nytt sted. Det skal bli utrolig deilig å tilbringe en uke på en gresk øy! Vi var så utrolig heldige å fikk bestilt hotellet vi ønsket oss, som var fullbooket hele tiden. Det gikk ikke et minutt tenke tid da det kom ut et tilbud på Ving sin hjemmeside. Å det er jeg glad for! Reisen ble utsolgt med en gang etter. Yeeees we got it!

Thassos er en liten gresk øy uten for hellas. Det er et nytt ferie sted som Ving begynte å reise til i fjor. Øyen er ganske liten. Jeg mener jeg leste det var 15 000 innbyggere der. Vi må ta fly til Kavala flyplass i Hellas, og videre med buss, og fergje og enda en buss tur. Det kommer til å bli helt fantastisk!

Hotellet vi skal bo på heter Alexandra Beach Hotell på Potos! Et firestjernes hotell som skal være en av de beste på øya. Går det ann å bli mer heldigere? Mitt ønske var å bo på Golden Beach, men da øya er så liten, så er det bare en buss tur unna!Jeg er nesten på vei til å pakke sammen tingene mine nå, selvom det er en liten stund til vi drar. 


Bildene er lånt fra Ving.no. Bilder av hotellet og Thassos!

Noen som har vært på Thassos før?

1 Kommentar

Henriette Celin

29.07.2016 kl. 13:02
Ser jo bare helt nydelig ut der! heldig som skal dit ^^

Skriv en ny kommentar

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits