Paradiset Thassos Island

  • 08.08.2016 kl. 19:36

Åhh livet kan virkelig ikke bli bedre enn her på Thassos akkurat nå! Sola skinner, det er varmt og stedet vi er på kan virkelig ikke bli bedre. Dette er som et lite paradis. Jeg gleder meg allerede til å fortelle om Thassos øyen. Vi kunne ikke vært mer heldigere med hotellet heler. De siste dagene har gått til å bade på stranden, lese bøker, sole seg, slappe av ved hotellet og spise utrolig mye ny og god mat. 

Planene våre de neste dagene blir å besøke de mest kjente strendene! Golia Lagune, Golden Beach etc. Selv liker jeg meg veldig godt her på Potos. Rolig, få mennesker og en helt fantastisk utsikt. Jeg må virkelig nevne at mer klarere blått vann er ikke ofte man ser!
Med 36 grader, blir det en del skygge besøk... hehe!

Nå har vi akkurat kommet fra en spa for to! Jeg tror ikke dette er helt tingen for meg. Spa. Jeg klarer ikke badstue, eller å bli masert på beina. Men, det var utrolig deilig å få masert ryggen og pleie i ansiktet. Åhhh himmelsk!

Følg gjerne med på instagram`en min celinelordahl for mer oppdaterte bilder fra turen! Er ikke alltid jeg får dratt med kamera overalt!

Noen som har vært på Thassos?

4 Kommentarer

Henriette Celin

08.08.2016 kl. 21:06
Nei, men så råflott ut der! Og deilig med spa da (:

SIRI ALVÆR

08.08.2016 kl. 22:14
Ser såå fint ut der nede!

Hege Kristin

08.08.2016 kl. 23:04
så herlig :D

kos deg <3

Kathrine Skaug

08.08.2016 kl. 23:33
Så koselig og heerlige bilder! :D Har aldri vært der før nei :) Kos deg masse videre! <3

Skriv en ny kommentar

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits