ANTREKK I AUGUST

  • 09.09.2016 kl. 21:54

August er en perfekt måned for antrekk! Det er både kaldt og varmt, så alle antrekk passer! Jeg har nå lagt sammen alle antrekkene mine for august. Åhh merker jeg skulle ønske det kunne bli august for alltid. Perfekt måned. 

I dag har jeg vært på jobb, og en tur i Sverige med to venniner. Resten av kvelden blir det å slappe av foran tv og bare slappe av. Endelig har fri helgen kommet. Det finnes virkelig ikke noe bedre enn det! Denne helga skal nytes.Hvem antrekk likte dere best?

Et plagg, 3 ANTREKK !

  • 24.08.2016 kl. 18:05

Heei! Jeg har tidligere vært fan av bloggere som viser et plagg, som kan bli 3 antrekk. Dette måtte testet ut! En god utfordring til meg også. Da finner man fort flere antrekk man selv kan bruke. Jeg utfordret meg enda mere, og valgte skinnbukse! Jeg har aldri vært skinnbukse, skinnjakke menneske så dette var litt nytt!

Men kom fram til antrekk som jeg likte veldig godt, og som jeg bruker litt! Gi gjerne tilbake melding på om dere likte innlegget, så lager jeg flere slike! Bare enda mere detaljerte antrekk!1. Strikka genser - Skinnbukse passer perfekt til alle slags strikkagensere! Passer ypperlig når vinteren og høsten kommer, og man kan slenge på seg en god varm genser! Selv syntes jeg antrekket ble mye mer spennende med skinnbukse enn en vanlig ola bukse! Her kan man også bruke skjorte under f.eks!

2. Skjorte - Striper har blitt så inn i høst! Og passer perfekt for en skinnbukse! Her kan du feks bruke belte og brette skorten nedi. Var det som var planen! Glemte selvfølgelig belte i bilen! Men, et utrolig behagelig antrekk!

3. T-Skjorte - Enklere blir det ikke! Bare å bruke en enkel t-skjorte gjør antrekket helt komplett! Enkelt og hverdagslig, men fortsatt veldig stilfullt! Det er utrolig deilig å bare gå rundt i en t-skjorte, og nå blir antrekket fint også!

Hva syntes dere?

 #mote #1plagg3antrekk #antrekk #skinnbukser #outfit #fashion

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no