BEST FRA AUGUST

  • 11.09.2016 kl. 20:15

Jeg er noen ganger så utrolig treg! Det har gått 11 dager og jeg har enda ikke fått skrevet beste fra måneden. Men nå satt jeg meg ned og bestemte meg for å fullføre det! En fast ting på må klare på bloggen! 

Beste opptur - Helt klart sydenturen til Thassos med kjæresten! Åhh for en fantastisk øy. Det var som et lite paradis. Fantastiske strender, hyggelige mennesker og avslappende miljø. Vi skal ikke se bort i fra at dette blir vårt faste feriested en gang.


Beste snaps - 1. Tusenfryd, da jeg ble utrolig lei køen og bestemte meg for å sette meg ned. 2. Potetgullet ligger alltid øverst i hyllen! Håpløst. 3. Åhh vinkveld med jentene!


Beste samtale - Mine rare gruppe samtaler som alltid kommer med noe morsomt! Selvom jeg ikke alltid forstår helt i starten.


Beste innkjøp - Den herlige genseren og den stripete skjorten! Blitt brukt mye i august!


Beste matopplevelse - Må si at det er all maten jeg smakte på i Hellas. Hval ble en av mine favoritter. Utrolig nok. Dessverre fikk jeg aldri tatt bilde av maten. Det var alltid så mørkt på kvelden og lite lys. Jeg så nesten ikke hva jeg spiste!

Beste film -The model. Jeg syntes den så utrolig dårlig ut i starten. Men gud for en bra film. Det skjedde så utrolig mye! Drama, kjærlighet, thriller. Mhh den hadde alt!


Beste bilde - Må bli dette! Åhh for et herlig bilde med min kjære Elise. En utrolig koselig jentekveld før turen gikk til syden. Jeg skulle ønske det var slike jentekvelder hver helg!


Hva har vært din beste fra måneden?

 

BEST fra Juli

  • 01.08.2016 kl. 17:39

Hei! Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på moten "måneden som gikk". Unntatt at jeg gjør den om til beste fra måneden! Jeg liker best å snakke om det morsomme og positive, så da blir det kun det beste! Jeg håper dere liker innlegget! Og kom gjerne med forslag til hvordan jeg kan gjøre innlegget enda bedre!

Beste opptur  - Blir helt klart syden turen til Thassos som vi bestilte! Dette er faktisk min første sydentur alene, men jeg har alltid reist med ving og satser på at de passer på oss.


Beste snaps - Går aldri lei av filtrene på snapchat, kan sitte å tulle med det i en time! Snap: celine-lordahl


Beste melding samtale - Samtalen i gruppen jeg er med i Kremen er pisket. Går aldri en dag uten en liten latter fra den! " Legg merke til kallenavnene, selv heter jeg egg!


Beste innkjøp - Denne gule buksen fra Vera Moda


Beste matopplevelse - Denne egg retten jeg prøvde meg på! Nammmm!


Beste skrekkfilm - Dette er helt klart den beste skrekkfilmen jeg har sett. Kun fordi du nesten aldri så monsteret, så ble så ekte. Uff grøsser fortsatt. Hadde mobilen klar på lommelykt da vi gikk mot bilen etterpå.


Beste bilde - Helt klart dette bilde jeg tok av en ku flokk midt på en trafikkert vei! 


Har dere noen beste fra Juni?
Forslag til annet dere vil vite fra mitt beste for neste måned?

UKEN SOM GIKK

  • 28.02.2016 kl. 20:53

Heihei! Denne uken har jeg virkelig ikke gjort så mye. Det blir ikke så mye tid til noe annet når man jobber hver dag. Allikvel har jeg prøvd på nye ting, har vært med venner og kommet meg ut i Fredrikstad.

Ukens antrekk
Må bli dette antrekket. Det har jeg aldri gått med eller prøvd ut. Men, jeg elsket fargene og stilen i seg selv. Hvorfor har jeg ikke tenkt på noe slikt før! I am blueee. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens opptur
Det var å ta bilder med herlige Elise onsdags morning rett før jobb. Åhh det er så mye enklere å ta bilder med en vennine som blogger! Tar perfekte bilder og akkurat det jeg trenger. Ble utrolig mange fine bilder. Gleder meg til å vise dere flere av bildene vi tok!Ukens nedtur
Det er for meg det fines været. Det er utrolig trist å titte ut av det lille vinduet vi har på jobben og se solen skinne. Nå satser jeg på det været i påskeferien, da jeg har fri hele uken!

Ukens tips
Hva du må ha med i bilen! Dette var et innlegg som mange likte også. Jeg er utrolig glad i bilen min, og det beste er med en ryddig og nyvasket bil. Ukens prøve noe nytt
Jeg prøvde meg på Rema 1000 sitt Middag for under 100 lappen, og ble overraskende fornøyd. Dette var en utrolig enkelt middagløsning. Jeg vet nyaktig hva jeg skal kjøpe, og følger en enkel  oppskrift. Dette kommer til å bli en fast vane snart! De har utrolig mange fristende oppskrifter også. Hihi skal sette meg i mål og prøve alt! Ukens dilla
Fyyy det har fristet med vafler hele uken. Jeg har lagd det to ganger denne uken! Det hjalp ikke noe mer da de begynte å steke og selge vafler to meter fra kassen på jobben. Det luktet vafler hele dagen. Hvordan har deres uke hvert?
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no