Antrekk - The Balance

 • 29.09.2016 kl. 18:52

At det finnes så utrolig behagelige klær som ser tøft ut er ikke ofte man finner! Jeg har tittet lenge på The Balance kolleksjonen til Bikbok, men aldri sett den i noen butikker. Derfor bestemte jeg meg for å spørre. Å gjett hva! Bare noen minutter unna hadde de det! Kanskje ikke det lureste jeg har gjort. Jeg gikk virkelig amok. Gud så mye fint! Jeg kunne sikkert tatt meg meg alt. Dyrt var det heler ikke. Tights til 199,-. Dessverre blir det dyrt når man vil ha alle farger og modeller.

Jeg syntes dette antrekket er så tøft! Det er så deilig å kunne gå på skolen i koseklær, og fortsatt se stylet ut. Jeg kjøpte også en tights med striper på siden, og en til hettegenser. Skal få vist dere det! 
Alt fra Bikbok, Nike sko fra G-Max

Nå går resten av kvelden min til å lage fremføring. Jeg har alt klart, det er bare å få flettet alt inn i en power point. Med fremføring i morgen kommer jobb dagen til å gå fort! Selvom jeg kjenner meg litt stresset. Det er så mye å bli ferdig med!Hva syntes dere om antrekket?

#mote #thebalance #bikbok #nike #antrekk #outfit

Antrekk - My boyfriend t-shirt

 • 19.09.2016 kl. 21:22

Ærlighet varer lengst. Det er vel noen som har sovnet i klærne og tatt de på samme dag? Haha jeg sovnet i går i en av de stor t-skjortene til typen min. Da jeg våknet i dag hadde jeg brått litt dårligere tid enn jeg beregnet. Norsk tentamen er ikke akkurat så lurt å komme for sent til! Derfor ble det å ta på seg samme t-skjorte. Jeg glemte nesten bh... Haha noen dager er man litt tregere enn andre!

Uansett så likte jeg egentlig den t-skjorten. Jeg skjønner ikke hvordan jeg som hatet svart, plutselig bruker mer svart en noen gang før. Hva skjedde? Nå syntes jeg det er litt tøft. Hel svart antrekk. Jaja jeg trodde heler jeg aldri skulle gå rundt i babe rosa, men brått hadde jeg litt for mye klær av det.


Bukse fra Vero Moda, Jakke fra Vero Moda, T-skjorte fra Carlings, sko fra Dinsko, Genser fra Vero Moda

Forandring fryder i hvert fall! 

Hva syntes dere?

 

Antrekk - Skirt and green

 • 10.09.2016 kl. 18:04

God lørdag alle sammen! Åhh min favoritt dag (når jeg har fri helg). Jeg bestemte meg litt for å prøve noe nytt i dag. Noe som er litt utenfor min koffort sone. Jeg syntes det er utrolig fint med skjørt og strikka genser, men aldri sett for meg antrekket på meg selv. Det bare funket ikke. Så, i dag prøvde jeg. Vet dere hva? Jeg elsker det! Med høye støvletter kan jeg tusle rundt i skjørt på høsten uten å fryse! Nå angrer jeg selvfølgelig på at jeg ikke prøvde på det før. Haha typisk meg.

Genseren kjøpte jeg på Vero Moda for en uke siden. Jeg ble helt forelsket i den grønne fargen. Det var ikke et vanskelig valg da. Selvom da jeg kom hjem ble jeg litt usikker. Fasongen var ikke helt meg. Etter en uke i posen fra butikken bestemte jeg meg for å bare gjøre det beste ut av den. Det funket heldigvis helt fantastisk!
Sko fra Stockholm Design Group, Veske fra Mk, Skjørt fra Bikbok, Genser fra Vero Moda

Endelig får jeg brukt støvlettene mine også. Jeg får så dårlig samvittighet for å ikke bruke dem. 

Hva syntes dere om antrekket?

Antrekk - White and Pink

 • 01.09.2016 kl. 21:22

Heei! I dag har vært en lang dag for meg. Det startet med å begynne på jobb tidlig og jobbe til ettermiddagen. Jeg begynte i en ny avdeling i dag. Ski og sykkel! Dere ser nå på en fremtidig handy woman! Nå kan jeg skru opp sykler og montere opp utstyr. Alltid gøy å lære noe nytt!

I dag følte jeg for å være helt hvit. Haha, noen dager så får man bare farger oppe i hode. En dag går jeg i nesten bare svart, så gult, hvit, blått etc. Selvfølgelig endrer jeg det litt med en farge ved siden av. I dag ble det rosa jakke. Jeg virkelig elsker den rosa jakka. Den passer virkelig til alt! 
Sko fra Nike (g-max), Bukse fra Bikbok, Genser fra Bikbok, Jakke fra H&M

Hva syntes dere om antrekket?

#mote #bikbok #nike #antrekk #outfit #white #pink
 

Antrekk - All black

 • 27.08.2016 kl. 22:02

I dag, selvom solen skinte, følte jeg for å ta på meg skinnbuksene mine. Jeg som hatet skinnbukser, og nå bruker jeg det nesten hele tiden. Haha. Men jeg ble takknemlig utover dagen da vinden kom, og det faktisk ble kaldt ute. Da passet det bra med den store jakken min og svarte skinnbukser!

Jeg har alltid syntes at helt svart antrekk er dritt tøft! Hvert fall med den nye jakken min! Åhh den passer til alt! Fra søte lyse ola bukser, til tøft svart antrekk. Ikke dårlig kjøp!Jeg elsker virkelig den jakken! Når jeg først kjøpte den var jeg ekstremt usikker. De er så store! Føler meg som en stor klump, men den var for fin til å si nei til. Dermed ble det ny jakke. Angrer ikke et sekund.
Bukse fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Jakke fra Vero Moda, Sko fra DinSko

Stedet vi fant var sykt fint til å ta bilder! Eneste minuset var bilene som kjørte forbi. Det var faktisk en som tutet. Haha, men slik er det! Det er alltid folk på de fine stedene! Det ble litt mange bilder i dette innlegget, men det ble så utrolig mange fine bilder. Det er helt umulig å velge ut.

Hva syntes dere om antrekket?

Antrekk - Black and grey

 • 22.08.2016 kl. 19:01Heei! Jeg har vært på skolen i dag, og siden de har gjort om litt med timene i år slutter jeg halv fire. Halv fire. Det er så utrolig sent. Det var himmelsk å slutte tre i fjor. Men men, skal nok bli vandt til det! Etter skolen dro jeg bort til Elise og plukke henne opp. Turen gikk til gamle byen for å ta litt bilder!

I dag var det meldt overskyet, og jeg var iskald på morningen. Dro på meg skinnbuksene mine, og den nye genseren. Åhh så deilig! Beste med høsten er å kunne pakke seg inn! Det ble litt varmere utover dagen. Hvertfall på skolen! Gikk i litt kaldt, varmt, kaldt, varmt. Høsten har sin sjarm!
Genser fra Vero Moda, Sko fra Dinsko, Bukse fra Vero ModaVeldig enkelt antrekk, men syntes det er litt deilig på kalde dager og når det er skole. 

Hva syntes dere om antrekket?

#mote #skinnbukser #strikkagenser #høst #antrekk

Antrekk - Første skoledag

 • 18.08.2016 kl. 15:04

Heei! Da var første skole dag over. Egentlig utrolig deilig å komme tilbake. Gleder meg litt til å begynne for fult igjen! Jeg gleder meg spesielt til de nye program fagene som kommer. Venter i spenning på hva det kommer til å bli! I dag har vi gått igjennom informasjon, viste førsteklasse rundt på skolen og hat en rebus! Jeg må si det er litt deilig å få en myk start på skolen!

Når jeg tittet ut av vinduet på morningen i dag, skinte solen litt. Derfor valgte jeg å kle meg veldig fargerikt første skole dag! Det er så deilig å starte med litt farger og glede! Gult er fortsatt kult!
Bukse fra Vero Moda, Genser fra Vero Moda, og ny skoleveske fra Vero ModaVeldig enkelt innlegg av antrekket. Det var ikke så mye rådighet på morningen, eller en til å ta bildene, så da ble det enkelt gjort hjemme!

Flere som begynte på skolen igjen i dag?

#mote 

Antrekk - Høstfarger

 • 17.08.2016 kl. 21:05Heeei! Selvom solen har skint de siste dagene og gradestokken har steget, gjør jeg meg klar for høsten. Høstfargene på klærne er så fine! Det er utrolig mange fine kombinasjoner man kan bruke, og det passer så godt alt sammen til hverandre! Åhh bare gleder meg til høsten setter seg inn for fult og jeg kan pakke meg inn i varme gensere. Selvfølgelig kommer jeg til å savne å gå rundt å ikke fryse, men høsten har sin sjarm!

I dag har dagen gått til jobb, og en liten sverige tur. Nå sitter jeg å gjør meg klar physisk til skolen starter i morgen. Jeg gleder meg utrolig mye, men jeg gruer meg også. Dette er siste året, som betyr at nå må jeg gi alt. Heldigvis har jeg en fantastisk klasse, så det vil nok gå bra!


Sko fra DinSko, Bukse fra VeroModa, Jakke fra VeroModa, Topp fra VeroModa, Belte fra VeroModa, Klokke DW, Veske MK

Tydeligvis har Vero Moda fanget mitt interesse for høsten. Har blitt en del shopping der i det siste!Hva syntes dere om antrekket?

Antrekk - Sleng bukser

 • 11.08.2016 kl. 17:52Siden dagene her nede går for det meste til stranden hver dag, får jeg ikke tatt så mye bilder. Jeg tittet litt igjennom mac`en og fant et antrekk jeg helt har glemt å vise dere! Det er alltid greit med litt av veksling fra bare bilder fra syden. 

Jeg har egentlig hatet sleng bukser. Sånn virkelig. Men, da jeg prøvde et par var de ikke så gærne likvel! De var faktisk veldig fine! Behagelige og luftige. Perfekt for overskyet sommer eller høstværet. Alle trender overrasker alltid!


Bukse og topp fra Bikbok, sko fra Bianco

Hva syntes dere om antrekket?

Antrekk: The black dress

 • 08.08.2016 kl. 11:17

Åhhh denne kjolen er virkelig en stor favoritt. Den er elegant, sexy og med flotte detaljer! Jeg elsker hvordan den er kuttet på hver sin side og den store utringningen. Den passer like godt til elegante anledninger som til fest og hverdag! Perf

Denne kjolen hadde jeg på meg på jentekvelden på fredag. Det kommer selvfølgelig bilder fra kvelden senere i dag. Det kommer også bilder fra syden! Jeg dro nemlig ned til Thassos på lørdag. Åhhh endelig sol og varme! Dessverre er internet her nede noe av det værste jeg har opplevd. Det er tydeligvis ikke det viktigste her nede! Men med litt mobilnett blir det fortsatt litt blogging!
Kjole fra Bikbok, Sko fra Tiger of SwedenHva syntes dere om kjolen?

Antrekk - Flower Power

 • 03.08.2016 kl. 20:02Denne jumpsuiten har vært en av mine favoritter i sommer. Luftig, behagelig og skikkelig sommerlig! Den er så deilig å bare dra på seg på morningen når solen skinner utenfor. Den er også litt morsom! Da jeg brukte den siste skole dag for et par måneder siden, trodde mange det var kjole. Haha to fluer i en smekk!


Jumpsuite fra Bikbok, Sko fra Dinsko, Veske husker ikke fra hvorHva syntes dere om antrekket?
 

Antrekk - Pink

 • 31.07.2016 kl. 19:59Sommerens favoritt farge har blitt lyse rosa. Jeg trodde aldri jeg kom til å gå rundt med det, men her står jeg i nesten bare rosa. Det er jo så en utrolig nydelig farge! Og utrolig lyst og sommerlig. Jeg får bare sommerfølelse av den fargen! Nå begynner det å bli litt mye i den fargen syntes jeg. Jeg har et skjørt, en topp og to jakker. Lyse rosa jakker har blitt min favoritt. Jeg finner alltid en jeg vil ha når jeg er ute. Må bare ta meg sammen å gå videre, så jeg ikke bare har den fargen!


Skjørt fra Bikbok, Nike sko fra G-Max, Jakke fra Vera Moda, Veske MK, T-skjorte fra BikbokHva syntes dere om antrekket?

Antrekk - Grey and Yellow

 • 26.07.2016 kl. 12:45Heei! Selvom solen ikke skinner ute, så er det fortsatt utrolig varmt ute. Det er vel egentlig det beste. Da kan jeg gå i skjørt eller kjole, og gjøre andre ting enn å sole meg. Når først solen kommer så føler man nesten man må nyte den. Det er jo ikke så ofte sol her! Varme dager og overskyet er virkelig ikke noe å klage på det heler!

Gårsdagen gikk til å ta noen ærender. Fly rundt å handle inn små ting. Det beste med sommeren er at man endelig kan kjøpe alle de små tingene man trenger, men som man aldri setter seg råd til ellers i året. Takk for at vi får feriepenger en gang i året! Resten av kvelden gikk til å se spennende film på tv med potetgull og dip! Nammm.Åhh de skoene klarte jeg virkelig ikke si nei til da jeg så dem. De endrer et helt antrekk! De passer like godt til mørke farger til lyse farger, til helt enkelt som ola bukse. 


Skjørt fra Bikbok, topp fra Bikbok, Veske fra MK, sko fra BiancoNå skal jeg komme meg i dusjen for så prøve ut det nye bake utstyret mitt! Deretter går turen for å fikse russe vanen vår med jentene. Nå gleder jeg meg sånn til å få solgt den vanen så den forsvinner fra tankene. Selvom jeg kommer til å savne den utrolig mye!

Hva syntes dere om antrekket?

Antrekk - Den gule buksen

 • 23.07.2016 kl. 21:16

Hei! Jeg må visere dere den nye buksen jeg kjøpte her om dagen. Gul bukse! Jeg elsker de nye høst klærne som kommer i butikkene om dagen. Gult, grønt.. Herlige høstfarger! Jeg falt pladask for en gul bukse på Vera Moda. Den passer like bra nå på sommeren og til høsten. Det er så utrolig fint med litt farger!

I dag gikk turen spontant til dyreparken Nordens Ark i Sverige. Åhh den dyreparken er så fin! Så utrolig mange forskjellig type dyr, og så spennende å se dem! Jeg fikk se gepard på bare en meters avstand! Jeg skal legge ut bilder fra parken i morgen. Nå går turen for vinkveld til en venninne!


Topp fra Bikbok, Bukse fra Vera Moda, Nike sko fra G-Max, Solbriller Michael Kors, Klokke DWBuksen er foresten utrolig deilig på varme dager! Det er nesten så den kjøler ned varmen.. hehe veldig praktisk på varme dager!Hva syntes dere?

DAGENS ANTREKK: Poncho

 • 08.03.2016 kl. 19:04

Først og frems gratulerer med kvinne dagen! 

I går bestemte jeg for å prøve å se den populære serien Skam som sendes på nrk1. Jeg angrer veldig på at jeg gjorde det. Den var alt for bra! Det endte med at jeg så på til 1 i natt og fortsatte rett etter jobb i dag. Nå er jeg ferdig med alle episode og må sitte å vente på de andre. Åhh hater å vente på serier! Men, anbefaler serien sterkt. 

Så over til dagens antrekk. Jeg fant denne ponchoen på freequint og ble helt forelsket. Best av alt. Den var på salg! Det ble ikke et vansklig valg da. Den er utrolig behagelig å ha på. Også er den jo bare super fin!

 
Poncho Freequint Topp Bikbok Sko Shoegallery Veske MK Hva syntes dere?

DAGENS ANTREKK: I am blue baby

 • 25.02.2016 kl. 16:24

Heei! Tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk. Jeg begynner å bli litt lei av klærne mine, og må begynne å mikse litt. Derfor ble det å kjøre blått i dag! Selv syntes jeg vesken gir en veldig fin kontrast til antrekket. Jeg føler jeg kjører en veldig båtstil, men det er så nydelig syntes jeg!

Det er virkelig helt fantastisk vær ute om dagen! Åhh skulle ønske jeg tok vinterferien fri nå. Men nå er det kun en dag til med jobb! Jeg satser på knall vær til helgen også, slik at jeg kan nyte god været litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sko Dinsko Bukse Bikbok Veske MK Genser Mango Jakke Kouture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere om antrekket?
 

ANTREKK: One dress

 • 22.02.2016 kl. 21:35

Heei! Dagen i dag har gått til å slappe helt av og ta et langt bad. Mhhh som jeg elsker fri dager. Roe ned kroppen helt! På ettermiddagen dro jeg til en vennine for å planlegge mer til russetiden. Det går så fort! Om et par uker står jeg der i russebukse og klar for å feire. Gleder meg som et lite barn!

Da jeg så denne kjolen på bikbok sin instagram tok det en time før jeg var i byn og betalte. Haha så perfekt hverdagskjole! Overraskende nok er det ikke kaldt å gå i den. Så sant gradene holder seg der den er nå! 
Kjole Bikbok Sko ConverseÅhh bare elsker de små detaljene kjolen har med stripene! Den kan enkelt brukes helt alene og se super bra ut. Er slike ting som bør fylle opp kleskapet. Typen min er alt for flink til å ta bilder noen ganger. Jeg får 1000 bilder å velge mellom, som gjør det utrolig vansklig å velge. Derfor blir det mange bilder på enkelte antrekks bilder. Mye jobb, men klarer ikke legge dem til side!

Hva syntes dere om antrekket?

ANTREKK: Yellow

 • 10.02.2016 kl. 18:59

Hei alle sammen! Dette antrekket har blitt min favoritt i det siste. Det er sommerlige og fortsatt varmt og godt. Cardiganen er fra Soaked, og er kjøpt på Kouture i Oslo. Jeg var utrolig heldig å kjøpte den på 70%. Den er perfekt for kalde vinterdager, og jeg pakker meg gjerne ekstra godt inn.
Sko NewBalance Bukse Bikbok Topp Bikbok Cardigan Kouture Veske Michael KorsHva syntes dere?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no