FILM TIPS: The model

  • 23.08.2016 kl. 22:36På søndag satt jeg å tittet rundt på Viaplay for å finne en passende film. Det er virkelig umulig å velge. Ikke fordi det er mye å velge i. Nei, fordi jeg har sett alt som ser bra ut. The model var en av nyhetene dems og fanget blikket mitt fort. Ved første utsende og navn, tenkte jeg at dette var mer en dokumenter. Der tok jeg virkelig feil! Den var så bra at jeg må dele den med dere!

Jeg vil nok si at denne filmen passer for de som har en vennine eller kjæreste som liker litt drama og romantikk! En perfekt film å spille av en kveld i helgen.The model handling:
Filmen handler om den unge danske modell, Emma. Hun bestemmer seg for å satse på karrieren og drar til moe sentrum av verden Paris. Hun forlater kjæreste, familie, venner, og går i møte med en fremmed by og mennesker. Emma har talent og det glamorøse livet som toppmodell utvikler seg. Hun blir kjent med den attraktive og eldre motefotografen Shane, og de finner fort tonen. Emma blir storm forelsket, og med Shane på hennes side, åpner modell verden opp dørene for henne. 

Men å være en ung modell, sammen med en fotograf er ikke et liv i luksus. Hennes drømmer blir utfordret av både Shane og uventete mørke sider ved henne selv. Denne filmen har mye drama, spenning og kjærlighet. Uventede ting skjer hele tiden. Selv syntes jeg filmen var helt fantastisk. Den viser hvor skummel verden kan være om man ikke er forsiktig. Hovedrollen Emma er veldig ung og gjennom filmen skjønner man at hun ikke er klar for den nye verden som er foran seg. Dette er en film med god handling og en flott fortelling. Anbefaler alle å se traileren! Filmen foregår noe på dansk og mye på engelsk. 
 


Noen som har sett filmen eller kommer til å se den?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no