Tilbakegangsfasen

 • 27.03.2017 kl. 17:54

... Det er uvant å begynne å blogge igjen. Hvor skal jeg starte? Eller.. Hvordan begynner jeg å skrive innlegget? Haha det er et halvt år siden jeg bare forsvant fra bloggen. Det ble mye skole og jobb i  hverdagen. Nå går vi endelig mot lysere tider og hverdagen blir enklere. Derfor ønsker jeg å starte å blogge igjen. Jeg har savnet å blogge. Savnet å ta bilder og være kreativ. En blogg er så mye mer enn å vise fram livet sitt. Det er et album med minner og historier. Jeg digger å titte på de gamle innleggene mine. Då mange herlige minner, som det skal bli mange fler av her på bloggen!

So i am back!

Kurs i Oslo

 • 06.10.2016 kl. 21:22

Heei! Jeg nevnte tidligere at jeg hadde vært på 2XU kurs. Turen gikk med en gang etter jobb. Vi fikk presset oss 5 jenter inn i en liten Fiat og kjørte mot Oslo. Jeg vet ikke om det er standar med jenter på tur, men å kjøre seg bort i Oslo... skjer alltid haha. Vel vi kom oss fram til Bislett stadio og pizza sto klar etter 5min. Dagen kunne ikke bli bedre! Etter et par timer på kurs der vi lærte mer om produktene og egenskapene, var det rett på T.G.I Fridays. 

Det var en utrolig koselig tur med herlige kollegaer! Jeg krysser alle fingre for flere kurs nå. Ikke bare lærer man mer, men man får enda bedre samhold med de man arbeider med hver dag. 


Litt mobilbilder fra dagen! 

Flere som ofte kjører seg bort i Oslo?

En classy dag

 • 06.10.2016 kl. 10:13

Mhmmm det beste jeg vet er når jeg åpner soveroms døren og ser ut av vinduene i stuen. Blå himmel og sol. Det er som om energien bare strømmer i kroppen. Ny dag, nye muligheter! Jeg får bare lyst til å ordne meg og gjøre etter eller annet! Å sitte stille i sofaen frister ikke lenger da.

Dagene i høstferien går mest til jobb. Jeg må si at jeg liker det virkelig godt. Det er så mye å gjøre, så tiden går alltid så fort! Det gjør så mye av fritiden forsvinner men, har ikke blitt like mye blogging på meg i det siste. Det blir nok enklere når skolen starter igjen neste uke! 
Åhh det er så deilig med lange morninger når jeg begynner sent! Lage god frokost (pannekaker haha) og ordne seg ordentlig. Ikke noe stress. Man trenger slike dager inne mellom også!

Hvordan er deres høstferie?

Mat i flere dager

 • 28.09.2016 kl. 20:13

Heei! Nå sitter vi å slapper av etter en stor middag. Etter at jeg hadde kommet hjem fra skole, slappet jeg av før jeg hoppet i dusjen. Det gjorde så jeg fikk overraskende mye energi. Innen Mathias hadde kommet hjem, hadde jeg vasket hele huset, tatt inn og ut av oppvaskmaskin, vaskemaskinen etc. Åhh det er så deilig å kunne slappe av etter det!

Vi bestemte oss for å lage indisk mat i dag med rester fra kjøleskapet. Noe måtte vi kjøpe. Jeg kan ikke akkurat si vi er flinke til å se hvor mye det blir. Vi lager heldigvis aldri for lite mat! Her ble det nok mat til en familie på 10 stykker hahah. 
Koken på kjøkkene!

Mhh det ble i hvert fall sinnsykt godt! Tikki masala slår aldri feil Nå har jeg lunsj og middag på jobb i morgen, og forhåpentligvis på fredag å. 

Nå blir det sofaen og The Fosters på tv resten av kvelden. Det er typen som har begynt med serien, men jeg må si den er litt i øyen fallende. Jeg får bare håpe jeg ikke blir avhengig av den!

Har dere laget noe godt til middag i dag?

Når hverdagen blir små pjusk

 • 28.09.2016 kl. 15:13

Heei! Nå føler jeg meg fryktelig dårlig på å blogge! Jeg må rett og slett skjerpe meg litt. De siste dagene har jeg ligget i senga til siste minutt, og sovet etter skole eller jobb. Høsten er ikke lenger en favoritt haha. Man blir fort sliten og trøtt. Jeg blir alltid litt små syk også. Her er det vond hals og tette ører. Ikke rart man blir sliten! Noen ganger skulle jeg ønske jeg ble skikkelig syk i stede slik at det forsvant fortere. Det er verre å gå rundt små syk hele tiden.

Heldigvis ble jeg ferdig tidligere på skolen i dag. Det var rett hjem å lage seg en god kopp kakao. Mhhhh det hjelper for halsen! Nå skal jeg få hoppet i dusjen og få tatt noen antrekks bilder til dere. Jeg liker best å dusje på morningen, men når det er så lenge mørkt så er det ikke lett å stå opp!

Flere som går rundt små syke?
 

En helg alene

 • 25.09.2016 kl. 21:47

Heei! Da var plutselig helgen over. Typen reiste bort på lørdag, så da bestemte jeg meg for å ta en skikkelig jentekveld med film og taco. Det er så deilig å ta lørdagskvelden helt med ro, med god mat og film på tv. Herlige Melina overnattet, så jeg slapp å være alene. I dag bestemte vi oss for å ta en liten tur til nordby, selvom det bare endte med mat shopping på meg. 


Vakringen min!

Jeg var så heldig å få lov til å passe Lussi i helgen!  Vi har gått lange turer i gamlebyen og slappet av i sofaen. Åhh jeg får bare mer lyst på hund! Hun er så skjønn! Sover ved siden av meg om natten, og er bare super søt når hun ligger å snorker lavt. Haha, hunder er noe for seg selv! Nå sitter jeg og Lussi med dyne og film på tv. Varmer opp for en ny uke!

Hva har dere gjort i helgen?

Varmer opp til ny uke

 • 18.09.2016 kl. 13:19

Åhh søndag. Helgen går så fort noen ganger! Hvert fall når det har vært mye å gjøre. Fra fredag til lørdag har jeg vært veldig små stresset hele tiden. Mye som har skjedd på jobb. Mye å gjøre og ordne. Heldigvis blir dette en litt roligere uke!

Nå skal jeg og Mathias ut på noen små ærender. Jeg har norsk tentamen i morgen, så trenger noe annet å tenke på. Jeg skjønner ikke hvordan de kan legge tentamen så tidlig. Vi har så vidt hat noe nynorsk! Rettelse, vi har hat en liten oppgave. Jeg får sette meg ned å pugge alt jeg kan i kveld, og håpe på at jeg kommer i et nynorsk modus i morgen!


Mhmmmmm bacon og pytt i panne til frokost slår aldri feil!

Hva er deres planer for dagen?

Studere i utlandet?

 • 14.09.2016 kl. 20:46

I dag valgte jeg å bli med på et møte med Ansa som skulle bli holdt på skolen. Jeg har egentlig ikke tenkt til å utdanne meg. Akkurat det jeg ønsker å bli er det ikke spesiell utdannelse for, og har flere fordeler om man jobber seg opp. Men er vel lov å drømme seg bort til større ønsker? Drømmen er et universitet på Hawaii. Dessverre er det høye krav og svin dyrt, så om jeg ikke vinner i lotto satser jeg mer på å jobbe meg opp! Men you never know:)

Men om du ønsker å studere i utlandet vil jeg anbefale at dere sjekker ut Ansa! De fremførte på en helt annen måte enn de andre byråene. De veileder og hjelper deg med å finne riktig skole! Nå var det ikke det jeg gjorde. Jeg var kun på informasjons møte.

Jeg har mistet mine grønne fingre.. Alle plantene bare dør. Jeg husker jeg klarte å holde en julestjerne i livet helt til neste jul. Det tror jeg ikke går nå haha! Skylder på huset.


Noen som har planer om å studere i utlandet?

Coffee & Chow

 • 12.09.2016 kl. 21:18

God kveld alle sammen! Dette har vært en laaang dag. Skole hele dagen, for så å dra rett på jobb. De trengte hjelp på G-Sport med å bygge om, så jeg kunne ikke si nei! Det er så moro å bygge om, og få god tid. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av det. Det blir nok en tur opp ditt igjen og få knipset et bilde. Veldig fint å kunne se hva man har gjort for å få inspirasjon senere! Passer perfekt for fagprøven.

På lørdag var jeg på Cafe med to venniner. Det er så koselig å dra på cafe. Jeg forstår ikke at jeg ikke gjør det oftere! Sikkert fordi det er så dyrt haha, men må virkelig gjøre det mere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilder lånt av Elise. Dere finner bloggen hennes HER. Takk og lov for at jeg har en venniner som alltid tar bilder! Jeg må bli flinkere jeg også!

Hvordan har din dag vært?

Husmor er alltid på jobb

 • 11.09.2016 kl. 14:49

Hei alle sammen! Da var søndagen her. Jeg som er et morgen menneske, sto rett opp og begynte å vaske og rydde badet mens typen sov. Litt utrolig at han ikke våknet da jeg kastet ut alt fra skapene haha. Da jeg ble ferdig, og han hadde våknet, gikk han ut for å male ferdig boden og jeg begynte å vaske resten av huset. Søndag er en litt fast vaske dag. Det er så deilig å starte uken med rent hus!

Ikke skal jeg bare vaske og rydde i dag, men jeg skal gjøre lekser også. Uff flink jente dag har søndag blitt. Jeg får se om jeg får sneket meg tid til en film eller spill i kveld. Man skal jo tross alt kose seg i helgen!

Det beste som finnes er rent senge trekk og luftet dyner. Åhh det er som å sove på skyer da! Takk gud for at det var fint vær i dag!
Ettersom vi bare har kastet alt av vaske produkter i en eske på vaskerommet, så bestemte jeg meg for å endre dette. Jeg hater å rote nedi en eske for å finne fram. Derfor fant jeg frem noen plastikk bokser og begynte å sortere! Endelig litt system! Jeg får dra til en møbel butikk til uken å se om jeg finner noen kurver som matcher og passer litt bedre inn.

Hva har dere gjort i dag?
 

Ting jeg ikke kan leve uten

 • 08.09.2016 kl. 16:14

Det er noen ting jeg føler jeg ikke kan leve uten. Ting jeg bruker hver dag. Haha det er rart hvor avhengig du blir av enkelte ting! Når det er borte eller tomt, så fungerer det rett og slett ikke! Ting man føler man trenger hver dag. Selvfølgelig kunne jeg sikkert levd uten om det var slik. Men, jeg håper for all del det ikke skjer!

Mobilen
Ikke bare for å sjekke facebook og snapchat, haha. Men å følge med på  når jeg jobber, hvem lekser vi har, mail, snakke med venner. Uten mobil hadde hverdagen blitt vanskelig og det hadde ikke vært like lett å få kontakt med folk. Fudge shampoo og balsam
Etter at jeg farget håret kan jeg ikke vaske håret uten disse!

Miracle Touch
Eneste foundation som fungerer slik jeg vil ha den!Sosiale
Jeg hadde aldri klart meg uten å være litt sosial en dag. Jeg elsker å snakke med andre! Venner, familie, kollegaer og kjærestenmin. De hvite nikes 
Dette klarte jeg lett å leve med uten før. Nå bruker jeg de hver dag. I så fall om jeg bruker noen andre sko, så tar jeg med meg de i tilfelle! Haha. De er så deilig å gå med, og passer til alt! 
Mat
Jeg er alt for mye matmoms. Jeg må ha et eller annet hele tiden! Bilen min
Åhh den herlige følelsen da jeg slapp å være avhengig av buss eller pappa for å komme meg rundt. Også veldig deilig å slippe scooter i regn. 

Jobben
Jeg er alt for glad i jobben min. Selvfølgelig har jeg dager som jeg skulle ønske jeg hadde fri, som alle andre. Men jeg ville aldri sluttet å jobbe! Jeg savner jobben min om jeg er en uke borte haha.Solbriller
Okei... Jeg brukte aldri solbriller før. Plutselig bruker jeg det hver dag. Til og med når det er overskyet...Er det noe spesielt dere ikke kunne levd uten?

Raske dager

 • 06.09.2016 kl. 22:26

Dagene går virkelig fort! Når ferien er over og hverdagen har kommet tilbake, merker man at dagene bare forsvinner. Jobb, skole, lekser ahh så mye som skjer! I går var jeg på Mary Kay kveld. Jeg ble rett og slett overrasket over hvor stort dette var. Vurderer sterkt å begynne å små jobbe med dette. Jeg er jo selv veldig glad i slike produkter, i å selge og snakke med andre! Men vi får se! Jeg har jo allerede en jobb jeg stor trives i og som jeg vil satse på!

Nå sitter jeg å prøver å få litt ideer på hvordan jeg skal ordne boden. Jeg har nemlig mast meg til å få innrede den! Jeg angrer litt da jeg så hvor mye typen skulle ha der inne. Det jeg håpet på var en koselig bod! Men, kanskje jeg får til noe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er deres dager?

Når søtsuget slår til!

 • 31.08.2016 kl. 19:04

Heei! Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg helt utslitt, og fant raskt sengen. En time senere kom typen hjem å vekket meg. Åhh jeg som sov godt i drømmeland! Det resulterte i et stort søtsug. Derfor ble det litt smisking og turen gikk til matbutikken. Her ble det kjøpt inn godteri, potetgull + andre ting som vi faktisk trengte. Det er onsdag, må være lov å kose seg litt i midten av uken!

I dag har det vært skolen dagen lang, og en tur til kiropraktoren. Den intense hodepinen jeg har hat tre dager på rad nå viser seg å være ryggen min. Den er virkelig søppel... Skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort for å få en så stiv rygg! Heldigvis har jeg en fantastisk kiropraktor som fikser alt! 
Mhhmmm kose onsdag!

Fler som har kjent på søtsuget i det siste?

Wok til frokost, lunsj og middag

 • 30.08.2016 kl. 16:31

Heei! I går ble en litt deprimert dag for meg. Jeg kom hjem fra skolen med enorm hodepine, som aldri tok slutt. Paracet har tydeligvis bestemt seg for å slutte å funke. Yeey. Derfor bestemte jeg meg for å få i meg litt trøste mat, og spandere på kjæresten. Da ble det Wok og sinna snekkeren resten av kvelden! 

I dag derimot forsvant heldigvis hodepinen og jeg hadde masse energi da jeg var på jobb! Åhh de beste dagene er når man har mye energi! Jeg tipper på at det var wok`en til frokost, og i lunsjen som ga meg den. Jeg bestilte litt i overkant mye mat haha. Perfekt for neste dag.

Hvordan har deres dager vært?

Ekstrem oppussing!

 • 28.08.2016 kl. 13:39

Heei! Mange bruker sikkert lørdag kveld til å feste, kose seg med venner, slappe av foran tv eller finne på noe morsomt. Slik ble ikke lørdagskvelden for oss! Her var det fram med malekosten, og sette i gang å male garasjen. Jeg føler jeg begynner å få teken på den malingen! Jeg har hjulpet til å male hus, garasje og inni garasjen! Lett arbeid er det ikke. Det er virkelig tungt arbeid. Men, det må gjøre og det er best å bli fort ferdig med det!

I dag skal jeg sitte med skoleoppgaver. Det er utrolig deilig at det ble litt regn i dag, så jeg føler jeg ikke kaster bort tid jeg kunne vært ute! Senere blir det kanskje en tur bort til russevanen og se å få den ferdig. Vi jenter er litt trege haha!


Flinke guttenmin som maler mest av oss begge! En må jo underholde:))

Hva er deres planer for dagen?

La oss kjøre

 • 27.08.2016 kl. 18:33

Da var endelig beina i sofaen og jeg kan roe ned kroppen. De siste dagene har en forkjølelse angrepet meg. Usjj som jeg hater å være syk. Jeg har virkelig ikke tid til være syk! Men, men. Jeg kastet meg over apoteket tidligere i dag å fikk kjøpt inn nesespray. Nå har jeg nesespray og halstabletter klare. Denne sykdommen skal bort!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten rask tur i Sverige. Det var virkelig på tiden med matshopping. Hvert fall når det er så dyrt i Norge for mat! Det er jo halve prisen på kjøtt i Sverige. Jaja det er slikt man finner ut når man må begynne å handle mat selv.


Liten snikk titt på dagen antrekk! All Black!

Planen nå er å dra dyna til stua å sette seg ned med en god film, og litt små godt. Sånn er det når typen bestemmer seg for å male garasjen lørdag kveld. Jeg tror han er redd for at jeg skal smitte han haha.

Hva har dere gjort i dag?

Et stort savn

 • 25.08.2016 kl. 11:50

Heei og god morgen! Denne regnfulle morninger har jeg sittet å sett på bilder fra Thassos turen, som jeg var på i sommer. Åhh som jeg savner det! Det blå havet, den utrolig vakre strendene og varmen. Jeg skulle ønske jeg kunne vært en uke til! Det er så deilig å stå opp, gå til frokost, og slappe av på stranden resten av dagen til solen går ned. Nå krysser jeg fingrene for at det blir enda en tur til neste år!

I dag er det en full arbeidsdag for meg! Jeg må si det er utrolig deilig å starte tolv på hverdagen noen ganger. Sove lenge, spise god forkost og slappe av! To dager til, så er helgen her! 

Noen som savner noe de gjorde i sommer?

Taco på rekke og rad

 • 23.08.2016 kl. 16:53

Etter en lang skoledag i går bestemte jeg og Mathias oss for å lage Taco, for en gang skyld. Det er så sjeldent vi lager det! Kanskje vi skal begynne med taco mandag, i steden for den kjente taco fredagen. På fredager skjer det alltid noe, eller så er man så slitene etter uken at man vil lage noe enklere. En ting er klart. Man går aldri lei av taco!

I steden for å sitte ved spisebordet, satte vi oss i stua og satte på en film. Jeg har begynt å få litt sansen for barne/familiefilmer i det siste. De er egentlig alle sjangere. Latter, gråt og spenning. Morsomme er de ihvertfall!
Prøvde å lage litt romantisk stemning i går!Hva gjorde dere i går kveld?

#middag #kveldskos #film #taco

"SE SÅ SØTE!"

 • 22.08.2016 kl. 20:48

Etter skolen i dag dro jeg for å plukke opp Elise for å ta bilder! Åhh deilig med en vennine som blogger også. Vi bestemte oss for å dra til gamlebyen i Fredrikstad. Det er så utrolig mange fine steder å ta bilder der! Old style. Går aldri lei av det!

Ekstra koselig er det når det er mange ender og svaner rundt i byen. De er skjønne dyr! De er noe for seg selv. Det kom to ender løpende over bruen ved siden av hverandre. Det så nesten ut som et lite kjærestepar. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg løp mot bilen å hentet kamera med en gang! Dette måtte bli tatt bilde av!
Kjæresteparet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

A Nike day

 • 21.08.2016 kl. 15:45

Heei og godmorgen! Eller ettermiddag. I dag våknet jeg til frokost på sengen av min kjære! Åhh så heldig jeg er! Etterpå satte vi på film, og bare slappet av. Det er så deilig å kunne slappe av helt på søndag. I motsetning til lørdagen da det var tidlig opp, jobbe hele dagen og dra på jentekveld rett etter. Heldigvis hadde jentene også jobbet, så alle var like slitene. Deilig å bare sitte å snakke og slappe av!

I dag bestemte jeg meg for å ta på meg skinnbukser. Jeg hater egentlig skinnbukser, og skinnjakker for den sagts skyld. Svarte skinn klær. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg bare føler meg veldig badass i klærne. Det er så sykt fint på andre, men selv føler jeg meg skummel nesten haha. Men, nå prøver jeg å overbevise meg selv at slik er det ikke! Derfor dro jeg på meg en Nike topp over. Nike er ikke akkurat så skummelt!


Bukse fra Vero Moda, T-Skjorte fra G-Max Fredrikstad

Håper dere får en fantastisk søndag! I dag skal jeg hente bilen min hos vennina mi, besøke familien til typen og forhåpentligvis dra på blåbær tur. Jeg har så lyst til å komme meg litt ut i skogen!

Hva er deres planer for dagen?

#mote #hverdag #nike #skinnbukser #søndag 

Hva jeg har i skolevesken min!

 • 18.08.2016 kl. 21:12

I år føler jeg meg flink! Jeg har endelig handlet inn til skolestart. I fjor gikk jeg hele året uten penal, skrivebøker og noe å skrive med. Hehe, heldigvis har jeg en snill klasse som alltid har noe til overs! I år har jeg også kjøpt meg en skoleveske. Jeg fant en stor veske på Vero Moda på tilbud, og tenkte den ville bli perfekt. Den holder kanskje ikke hele skoleåret, men den er fin å ha nå i starten til jeg finner en fin ordentlig veske! Ryggsekk er noe jeg aldri har klart å ha.


Mac (fordi jeg takler ikke de dårlige skolepcene) Hullemaskin, saks, penner, blyant, tusj, binderser og mapper er det som vil forbli i skolevesken min dette året.


Jeg kjøpte alt på Søstrene Grene. Den butikken har alt, og til en billig penge. Helt perfekt for skolestart ihvertfall!

Hva har dere i skolevesken/sekken?

 

Søndags date

 • 15.08.2016 kl. 20:59

Heei! Når vi kom hjem sent lørdag kveld og sov lenge på søndag, fristet det å ta det helt rolig den dagen. Dagen gikk til å male, hehe. Jeg gjorde det kun fordi det var sol ute og satset på å bli enda brunere! Senere ble det bestilling av Sushi. Åhh noen ganger frister det bare helt sykt! Litt viktig å kose seg litt på siste fridagen.

Jeg har sluttet å bestille selv og overlater det til typen. Hver gang jeg bestiller får jeg feil... Jeg elsker nigiri! Den med ris og rå laks. Nammm. Men får aldri bare den. Haha. Skjønner ikke hvordan typen får det til!Hva gjorde dere på søndag?
 

Den nye hverdagen

 • 15.08.2016 kl. 11:07Heeei! Nå sitter jeg å slapper av litt før jobben starter. Da var ferien over for denne gangen og det er tilbake til jobb! Heldigvis blir det litt skole denne uken også. Så nå blir det innkjøp til nytt skoleår igjen! Gleder meg egentlig litt til å komme tilbake på skolebenken med klassen og se hva nytt vi skal lære i år! Nye fag blir morsomt!

I dag har jeg faktisk fått gjort en del! Selvom jeg begynner sent på jobb. Turen gikk til tannlegen tidlig på morningen. Uff hater virkelig det.. Men, er vel bare å utnytte det før jeg tipper 20! Etterpå ble det stor handel i matbutikken. Å komme hjem sent lørdag kveld, med et kjøleskap der halvparten har gått ut på dato er ikke moro. Deilig med litt nytt!

Hva er deres planer for dagen?

En dag i Paradis

 • 10.08.2016 kl. 17:56

Dagene går så fort her nede. Jeg fikk litt panikk da jeg våknet i dag og forsto at det ikke var mange dager igjen. En ting som skulle gjøres i dag var å bli brun. Vi ruslet ned på stranden ved hotellet som egentlig er min favoritt. Det er lite folk, og god plass rundt seg. Ikke slik som på de populære strendene der du føler folk ligger oppå deg. Her er det rolig og stille. Kroppen kan få roet ned litt!

Nå har jeg komme tilbake til hotellrommet og kjenner at kroppen er litt utbrent. Det skal nok bli bedre med en god kald dusj! Resten av kvelden kommer til å gå til å besøke den lille byen Potos. Det er så utrolig koselig med små byer!
Klar for stranden!Hva har dere gjort i dag?

LADIES NIGHT: Vin kveld

 • 09.08.2016 kl. 14:16

På fredag inviterte jeg et par venninner over på vin kveld! Det er så lenge siden det har vært en kveld med bare oss jentene. Da vi ofte er stor gjeng eller med typene. Det er koselig å bare være oss jentene for en gang skyld!

Det ble en tidlig kveld, da jeg skulle dra tidlig neste dag. Jaja slik er det for å få dagene til å gå opp og for at alle kan ha muligheten til å komme. Nå reiser de fleste bort til høsten for å studere. Uff kommer til å bli så trist! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Bildene over er lånt fra skjønne EliseFlere som syntes det er koselig med en skikkelig jentekveld?

Paradiset Thassos Island

 • 08.08.2016 kl. 19:36

Åhh livet kan virkelig ikke bli bedre enn her på Thassos akkurat nå! Sola skinner, det er varmt og stedet vi er på kan virkelig ikke bli bedre. Dette er som et lite paradis. Jeg gleder meg allerede til å fortelle om Thassos øyen. Vi kunne ikke vært mer heldigere med hotellet heler. De siste dagene har gått til å bade på stranden, lese bøker, sole seg, slappe av ved hotellet og spise utrolig mye ny og god mat. 

Planene våre de neste dagene blir å besøke de mest kjente strendene! Golia Lagune, Golden Beach etc. Selv liker jeg meg veldig godt her på Potos. Rolig, få mennesker og en helt fantastisk utsikt. Jeg må virkelig nevne at mer klarere blått vann er ikke ofte man ser!
Med 36 grader, blir det en del skygge besøk... hehe!

Nå har vi akkurat kommet fra en spa for to! Jeg tror ikke dette er helt tingen for meg. Spa. Jeg klarer ikke badstue, eller å bli masert på beina. Men, det var utrolig deilig å få masert ryggen og pleie i ansiktet. Åhhh himmelsk!

Følg gjerne med på instagram`en min celinelordahl for mer oppdaterte bilder fra turen! Er ikke alltid jeg får dratt med kamera overalt!

Noen som har vært på Thassos?

Tusenfryd

 • 04.08.2016 kl. 14:43

I går gikk turen til Tusenfryd med Jenny og Henrik. Det var utrolig koselig, og jeg blir virkelig tøffere for hver gang! Det var ikke mye jeg turte å ta før, men nå er det bare moro. Min favoritt er nok speedmonster. Den er så behagelig å sitte på at man bare kan nyte turen!

Nå skal jeg hoppe i arbeidsklærne og komme meg på jobb. En dag til jobb så en uke til med ferie! Åhh det skal bli deilig! Jeg merker jeg er litt mer i feriemodus fortsatt.

Hva er planene deres for dagen?

"De står å tar bilder"

 • 03.08.2016 kl. 11:08

Heei! I går kjørte jeg og plukket opp Elise for å ta antrekksbilder. Det er så mye enklere å få tatt ordentlige antrekksbilder med en som også blogger. Da vet vi akkurat hvordan vi skal ta bilder. Mye hyggeligere enn når man må la typen ta. Høres ut som det blir tvangs bilder da haha. Vi fant et nytt sted nesten i sentrum som var utrolig fint! Mye fine effekter overalt. Åhh er så deilig når man finner nye steder!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg for en tur til Tusenfryd. Wæææ hvordan skal dette gå! Jeg er verdens mest pinglete person, når det kommer til slikt. Men, men jeg får bare bite tennene sammen.Liten sniktitt fra i går! Antrekks bildene kommer i løpet av dagen så følg med.

Fler som er litt pysete på tusenfryd?

Lillehammer fjellene

 • 30.07.2016 kl. 12:25

Heei! De siste dagene har turen gått til Lillehammer. Det er så utrolig fint på fjellet på sommeren! Hvertfall i et så nydelig vær. Sola skinte, og man kunne ikke si nei til en tur i fjellet! Det er så deilig å komme seg litt bort.

På torsdagen ble det låve fest med Bjørn Eidsvåg. Åhh så utrolig koselig med låve konsert! Lite, intimt og anderledes. Jeg tror jeg skal dra mer på låve konserter! 
Livet på fjellet! Må beregne at dyr kan stoppe traffikken litt. Har dere gjort noe spennende de siste dagene?
 

Reiser til Thassos!

 • 29.07.2016 kl. 12:02Wæææ da er syden reisen til Thassos bestilt! Gleder meg så utrolig mye å oppleve et helt nytt sted. Det skal bli utrolig deilig å tilbringe en uke på en gresk øy! Vi var så utrolig heldige å fikk bestilt hotellet vi ønsket oss, som var fullbooket hele tiden. Det gikk ikke et minutt tenke tid da det kom ut et tilbud på Ving sin hjemmeside. Å det er jeg glad for! Reisen ble utsolgt med en gang etter. Yeeees we got it!

Thassos er en liten gresk øy uten for hellas. Det er et nytt ferie sted som Ving begynte å reise til i fjor. Øyen er ganske liten. Jeg mener jeg leste det var 15 000 innbyggere der. Vi må ta fly til Kavala flyplass i Hellas, og videre med buss, og fergje og enda en buss tur. Det kommer til å bli helt fantastisk!

Hotellet vi skal bo på heter Alexandra Beach Hotell på Potos! Et firestjernes hotell som skal være en av de beste på øya. Går det ann å bli mer heldigere? Mitt ønske var å bo på Golden Beach, men da øya er så liten, så er det bare en buss tur unna!Jeg er nesten på vei til å pakke sammen tingene mine nå, selvom det er en liten stund til vi drar. 


Bildene er lånt fra Ving.no. Bilder av hotellet og Thassos!

Noen som har vært på Thassos før?

Frokosten er servert

 • 27.07.2016 kl. 11:46God morgen alle sammen! Nå ligger jeg i sofaen å slapper av etter en god frokost. Jeg valgte å prøve noe nytt i dag. Jeg knekte egg å la det i en liten ildfast form, så for å sette det inn i ovnen. Det ble helt himmelsk! Selvfølgelig ble det litt skinkebiter og ost i den for å få enda mere smak. Det er utrolig deilig å prøve ut noe nytt. Hvertfall når det var så enkelt!

I dag går turen opp til Lillehammer. Jeg satser på knall vær, så det kanskje blir en liten gå tur i fjellet! 
Nammmmm..

Hva er deres planer for dagen?

 

Nordens ark

 • 25.07.2016 kl. 19:35På lørdag ble det en liten spontan tur til Nordens ark i Svergie. Det er dyrepark med mer nordiske dyr! Jeg foretrekker personlig den dyreparken mye bedre. Den er større, mye færre mennesker og dyrene har store områder. Kristiansand dyrepark syntes jeg blir alt for mye mennesker. Noe som ikke er så gøy for dyrene heler! På Nordens Ark gikk vi så å si hele rundt turen alene, vi møtte på et par folk bare! Det er en utrolig koselig gå tur, men mye spennende på veien!

Jeg var veldig skeptisk på om vi rakk hele parken når vi ankom halv fire og parken stengte syv. Men. Vi rakk hele rund turen uten å stresse og fikk også besøkt bonde gården ved siden av! 


Ja du har meg og barn som vil hilse på kaninene, hehe.

Jeg føler meg veldig heldig da jeg fikk se nesten alle dyrene på nært hold. Tidligere har jeg nesten ikke sett noen, men nå kom de inntil glassene og gjerdene. Utrolig moro å se de så nærme!

Har noen vært i denne dyreparken før?
 

Oslo tur

 • 22.07.2016 kl. 13:05På onsdag gikk turen til Oslo. Med overskyet vær da vi dro, hadde vi ikke ventet knall sol. Jeg var virkelig på vei til å koke bort. Det var som å være i syden. Nå vet jeg, at vis jeg savner syden på sommern så tar jeg bare turen til Oslo! 

Det endte med en liten tur på Lille Asia på aker brygge. I steden for å bestille mat, endte vi opp med kald drikke og kald dessert. Hmm passet perfekt i skyggen!
Alltid spennende med nye typer desserter! Noen som har gjort noe spesielt denne uken?

Når bake humøret kommer

 • 14.07.2016 kl. 14:54God ettermiddag alle sammen! Da jeg våknet i dag til regn bestemte jeg mg for "I dag er det bake dag". Jeg ryddet huset og dro frem ingrediensene. Selvføgelig mangler man alltid noe, så det ble en rask tur ned på butikken. Nå var det klart for boller! Det er den eneste bake oppskriften jeg aldri har feilet på. Det er også perfekt å legge bort, og bruke til frokost eller dessert! Jeg begynner å bli litt lei av rundstykker og brød. Det er deilig med nye smaker! Jeg bruker Tine sin hvetebolle grunnoppskrift, men jeg følger aldri fremgangsmåten. Der har jeg min egen metode og den holder jeg meg til. Det slår aldri feil da!Åhh namm! Varme boller rett fra ovnen er noe av det beste som fins! Nå skal jeg hoppe i jobb klærne og komme meg på jobb. Tre dager til nå så slår ferien for fult! Jeg satser virkelig på at knall været kommer. Det gjør meg ingenting at det regner på slike dager!*

Hva har dere gjort i dag?

Frokost er starten..

 • 06.07.2016 kl. 13:10Hei og good morgen! I dag våknet jeg til overskyet vær. En grunn for å holde sengen lenge. Nå har endelig solen kommet opp på himmelen, så jeg bestemte meg for å lage en god frokost. Energi er viktig på en slik dag med sol! Åhh som jeg elsker fri dager. De må virkelig nytes. 

Nå har jeg ikke blogget på lenge. Virkelig. Jeg går rundt hver dag og savner å blogge, men setter meg ikke tid til det. Det har jeg bestemt meg for nå! Nå har jeg ingen unnskyldninger til å ikke blogge. Dessuten er det så utrolig herlig å se tilbake på minner når man har blogg!
På varme sommerdager er denne perfekt med kaldt vann og kuttet lime. Mhhhhh

Frokosten er starten på dagen og starten på bloggingen! 

Hva spiste dere til frokost i dag?
 

Modell på Ingierstranda

 • 16.06.2016 kl. 10:48

Heei! Nå sitter jeg venter på å få dra på jobb. Tenkte jeg skulle vise en liten sniktitt fra da jeg sto modell på Ingier stranda. Jeg ble utrolig fornøyd med alle bildene! Utrolig mye kreative bilder. Det aller beste var hvordan himmelen så ut! Helt fantastisk! Det kunne virkelig ikke blitt bedre værforhold til foto. Det beste er at det bilde som ble kulest, var det som ble tatt uforberedt. 

Dagen i dag går til jobb. Jeg gleder meg utrolig mye til fri helgen min som kommer, og sommerferien som er i vente! Det er best for været at det blir like fint i sommerferien som nå. Blå himmel og sol vil passe bra i sommer.
Jeg fikk også skrevet ut noen av bildene! Så her kommer det en liten sniktitt på dem.Noen som har vært på Ingierstranda?

PAKKE I POSTEN

 • 29.02.2016 kl. 20:31

Wæææ tror jeg aldri har gledet meg så mye til en pakke noen gang. Jeg har ventet utrolig lenge på denne pakken, og da jeg fikk meldingen at den kunne hentes hoppet jeg nesten av glede. Skal si det gikk fort å komme seg til postkontoret. Dessvere skulle det ikke bli så enkelt. Først kjørte jeg til feil postkontor, og på det andre var det mye kø.. Men den utrolig hyggelige mannen i kassen hjalp meg å finne pakken min mens han tok kassen. Åhh det finnes ikke noe bedre enn god service!

Pakken jeg hentet var fra Russedress. Sier litt seg selv hva som er i denne. MEN. Jeg kommer ikke til å vise dere før russetiden er i gang. Her er det bare å vente i spenning! Skulle ønske jeg kunne begynne å gå med det allerede i dag!Nå er jeg ganske overlykkelig for å faktisk ha fått en pakke i posten. Jeg får aldri post.. Unntatt en regning i måneden. Ikke akkurat morsomt. Jeg tror jeg må begynne mer med internett handel. Det finnes ikke noe bedre enn å få en pakke i posten!

Fler som er russ i år som har fått pakken sin?
 

Hvordan nyte en solskinnsdag!

 • 28.02.2016 kl. 13:15

Åhh det finnes virkelig ikke noe bedre enn å våkne til blå himmel og sol! Jeg løper nesten ut av sengen. En slik dag kan man ikke miste! Dessvere skulle jeg ønske det var dårlig vær. Jeg har nemlig en del prøver, framføringer og innleveringer til uken. Hvorfor må skolen alltid planlegge alt samme uken! Heldigvis er jeg godt på vei, så jeg håper det dukker opp noe å gjøre i dag! 

I går hadde jeg og typen besøk av Caroline og typen hennes. Det ble en utrolig koselig kveld med å se på Melodi Grand Pri. Jeg må si jeg ble utrolig skuffet over at ikke Freddy Kalas gikk videre. Alle sangene var utrolig bra, men for å vinne må vi skille oss litt ut. Med denne sangen er jeg sikker på at vi hadde skilt oss ut mye. Det beste med en solrik dag er at da må kjolen på! Selvom det er litt kaldt i luften ute, føler jeg ikke for å ta på genser og bukse. Nå som jeg bare sitter inne går det bra. Om jeg går ut så bør jeg kanskje skifte!


Kjole Bikbok

Håper alle får en utrolig fin dag!

Hva er deres planer for dagen?

Litt rundt omkring

 • 27.02.2016 kl. 17:59

I dag våknet jeg til sola som skinte inn gjennom vinduet. Åhh for en vakker dag. Jeg bestemte meg for å dra med john bort til Gamlebyen for å tittet. Håpet mitt var at bodene hadde kommet ut. Men nei, bare butikkene. Jeg syntes det er så koselig å gå rundt på loppemarked! Får vel vente litt mot sommeren.

Etter en liten gå tur dro vi videre til sverige en tur. Nå sitter vi hjemme og venter på besøk. Mhhh lørdagskvelden må utnyttes til å ha det koselig!
Det er så utrolig fint i Gamlebyen. Skulle bare ønske det ikke var så sinnsykt mange folk der! Gatene var helt fulle.
Litt deilig å kunne være pasasjer i sin egen bil! 

Hva har dere gjort i dag?

En full dag

 • 24.02.2016 kl. 21:34

Dager som denne er så utrolig deilige. Jeg fikk gjort utrolig mye i dag. Jeg sto opp 8, kledde på meg og sminket meg. Jeg bestemte meg for å lager vafler til frokost, siden jeg har mast om det så lenge. Åhh det var utrolig godt! Det har fristet i flere dager nå. Da klokken slo halv ti, kjørte jeg for å plukke opp Elise. Vi bloggere må ta noen bilder av hverandre! Mye enklere når vi er to som vet hvordan vi vil ha bildene. Typen min er heldigvis flink. Men, er veldig flaut å måtte rope ut hvordan han skal ta bildene haha.


Herlige Elise!


Vaffel klar!

Hvordan har deres dag vært?

Hyttetur

 • 22.02.2016 kl. 13:58

Heei! Nå har jeg endelig kommet hjem fra fjellet. Selvom vi ikke hadde kø opp til hytten brukte vi to timer mindre på å komme hjem. Tror det er fordi vi kjente igjen veien denne gangen. På vei opp havnet vi plutselig midt i Oslo sentrum. Vi viste ikke hvordan vi kom oss inn ditt eller ut. Haha knoll og tott på tur det!

På fredagen kom Haakon og Elise endelig opp til hytten. Etter jeg og kjæresten hadde stått i bakken hele dagen og de kjørt en lang vei, ble det til at vi slappet av resten av kvelden. Neste dag fikk vi gjort mye! Først var det litt ski i bakken, før turen gikk for å ake. Åhh som jeg savner å ake. Det er noe jeg tror vi aldri blir for gamle til! Etter en lang dag bestemte vi oss for å dra på hotellet og ta oss en dusj. Livet uten innlagt vann på hytten. Det var en utrolig koselig tur! Dobbel date på hytte anbefales!

DCIM100GOPRO


Meg og søte Elise!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Søte guttene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvordan skaffe vann uten innlagt vann!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilder lånt av Elise

Hvordan har deres helg vært?

Endelig med brett på beina!

 • 20.02.2016 kl. 12:52

Åhh endelig får jeg stått på snowboard igjen! Vi kom opp på fjellet torsdag kveld helt utslitte. Neste dag var det opp tidlig å komme seg i bakken. Jeg tror jeg skal begynne å dra på fjellet før feriene. Det var helt himmelsk å stå med så lite folk! Vi fikk nesten bakkene for oss selv. Det kan jo virkelig ikke bli bedre!

Men nå skal jeg ut å stå igjen! 

Flere som skal stå på ski i fjellet i vinterferien?
 

What`s In My Purse?

 • 18.02.2016 kl. 16:31

Heei! Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva dere finner i min veske! Helt ærlig så måtte jeg rydde den først. Om jeg skulle vist slik den er etter en uke hadde halvparten vært søppel og resten ting jeg ikke vet hva er. Jeg er den personen som kommer med en veske tungere enn det jeg selv veier. Men, jeg har noen standar ting jeg alltid må ha med meg! I tilegg til vesken som alltid er med meg.

I tilegg til det under er kamera alltid med meg! Jeg klarte dessvere ikke ta det med på bilde. Det hadde blitt litt vansklig å ta bilde av kamera, uten et annet kamera. 


Solbriller - mobil lader - neglelakk - neglefil - lommebok -pen - tampong - leppomade - leppestift og leppepen - håndkrem - flaks lodd og ppiller

Jeg har alltid med meg en mobil lader. Uansett hva jeg skal eller hvor jeg skal. Det ender opp at jeg alltid låner den bort! Ellers har flaksloddet ligget i veska mi et halvt år. Jeg vant 25kr. YOHOO. I am rich! :D Hehe jeg har bare ikke fått levert den enda. Det faller ut av hode mitt hver gang jeg er i butikken. Ppiller har jeg begynt å ha i vesken etter at jeg begynte å glemme å ta den hver dag. Åhh hardt å være jente noen ganger!
Åhhh nydelige vesken min som jeg fikk av min kjære. 

Har vi noe av det samme i vesken?

Wok er bra for magen

 • 15.02.2016 kl. 18:27

Helu! Nå sitter jeg endelig ned i sofaen og slapper av. Jeg lader opp til enda en tur i kjøpesenteret, eller rettere sagt jobben min for å få kjøpt varme klær til typen. Vi skal på fjellet med et annet kjærestepar om et par dager, så nå er det bare å få kjøpt alt man trenger!

Etter skolen i dag, dro jeg og jentene på Wokmarket i byn. Det var tilbud på 2 for 1, så dette kunne vi ikke gå glipp av! Om du bor i Fredrikstad eller sarpsborg legg til Workmarket på snapchat og få 2 for 1 du å! Det var utrolig godt! Etter en liten stund forsvant jentene og jeg begynte på mine ærender med å handle. Det er alltid noe man trenger!
Nammmm
Hvordan har deres dag vært?

Helgen med bilkrasj

 • 15.02.2016 kl. 13:23

Heei! Nå har jeg vært litt lenge borte fra bloggen. Det ble en travel helg. På fredagen var det å komme seg fort hjem fra jobb for å gjøre seg klar på vei. Men selvfølgelig skjer det noe. Bilen foran meg kjører rett inn i bilen foran og det blir et stort kræsj. I mitt store sjokk løp jeg ut av bilen for å se om alt gikk bra. Uff jeg tror jeg aldri har skjelvet så mye på kroppen før. Heldigvis gikk alt bra og ingen ble skadet. Vær så snill å kjør forsiktig! 

Jeg fikk dårlig tid til å ordne meg. Sminken var halvferdig, håret var ikke ordnet og joggebuksen var på når jeg kom til Jenny. Der sto alle ny sminket og i vakre kjoler. Jeg fikk heldigvis ordnet meg mens vi vorset til ballet. Russeballet var forresten utrolig bra! Kommer noen bilder senere, selvom det ikke ble så mye.

Ellers har helgen vært rolig. Jeg og kjæresten har brukt vår kjære valentins dag på å rydde og vaske, å lage god mat. 

Hvordan har deres helg vært?

Hvordan skal jeg ordne håret til ball?

 • 12.02.2016 kl. 13:27

Ballet begynner klokken 7 og jeg aner ikke hvordan jeg skal fikse håret. Typisk meg å utsette slike ting til selve dagen! Jeg har vært litt rundt på nett å prøvd å finne ut noen ideer på hvordan jeg kan ordne håret. Jeg har utrolig dårlig tid, ja faktisk 45 minutter på å sminke meg og ordne håret. Dette blir ikke lett! Men, er ofte i slike situasjoner alt blir best så jeg krysser fingrene for at alt ordner seg!

Jeg tenkte å poste noen inspirasjons bilder på hvordan man kan fikse håret til ball! Jeg har tittet litt på youtube videor på hvordan man enkelt kan ordne håret. Det er virkelig ikke vanskelig å få det fint! Å slik sparer man fort en tusen lapp og slipper å gå til frisør. Noen dere spesielle frisyrer dere likte på bilde?

Alle trenger en ny start

 • 09.02.2016 kl. 18:26

Jeg tror alle føler for at de ville fått en ny start. Det å starte med blanke ark og gjøre slik man ønsker. Det følte jeg denne gangen. Jeg begynte å bli lei av den gamle bloggen. Aller mest navnet. Haha. Jeg ville virkelig bare få et nytt bloggnavn. Blogg.no må gjøre ting vrient og vrangt. Du må virkelig opprette en ny blogg, isteden for å bytte navn på den gamle. Selvom det blir trist å miste det gamle, er det også godt med blanke ark.

Det du kommer til å finne på bloggen min er det som interesserer meg! Jeg er utrolig glad i å kle meg i forskjellige stiler og ordne meg, så antrekks bilder blir det mye av. Min hverdag er veldig lik, jobb og skole. Det er ikke akkurat veldig interresant, men jeg skal vise dere når jeg faktisk gjør noe spennende! Jeg er veldig glad i diskusjon og politikk. Dette er noe jeg har holdt meg langt unna på blogg. Jeg har vel skrevet et innlegg om en sterk mening, og det tok av på lesertallet. Men. Jeg er mye flinkere å snakke for meg muntlig, enn skriftlig. Jeg får prøve! Alle har jo rett til å si og mene det de ønsker. Det er noe jeg respekterer og håper alle gjør.Jeg håper jeg får mine gamle lesere på min nye blogg! 
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no