Endelig nye Adidas!

  • 23.09.2016 kl. 16:17

Åhh disse har jeg gledet meg lenge etter å prøve! Jeg har tidligere brukt Nike, Mizuno og Asics, men aldri Adidas løpesko. Selvom jeg har brukt alle toppmodellene, så klarer jeg ikke bestemme meg for hvem jeg liker best. Jeg liker vel egentlig å ha litt forskjellig å bruke. Men når jeg må bruke joggesko nesten hver dag når jeg er på jobb, så blir de helt utslitt! Bytte sko hvert halvår er ikke billig. Nå kan jeg heldigvis bytte på med de her og de andre nike skoene mine!

Det var virkelig som å gå på skyer når jeg tok dem på meg! For en utrolig følelse! Jeg merker helt klart at de andre skoene mine begynner å bli utbrukt. Det er en så utrolig fantastisk følelse og bytte joggesko. Du merker ikke forskjellen før du faktisk har byttet.Jeg kjøpte mine på jobben min på G-Max. Denne typen heter Adidas Ultra Boost. Det er en stabilitetsko, som gir oppbygning til foten. Noe jeg må ha, for mine ben går alt for mye innover! Jeg har siklet over dem lenge, så klarte ikke holde meg. Men dyre er dem. Ouff, men man får virkelig det man betaler. Får bare se hvor lenge de holder seg hvite!Hva syntes dere? Noen andre som har prøvd Adidas løpesko?

Litt nytt i garderoben

  • 16.08.2016 kl. 17:05

Jeg har funnet ut at garderoben min består av veldig lite høst klær. Først i går når det var litt kaldt ute merket jeg at jeg ikke hadde noe særlig til vinterklær. Derfor ble det en liten tur innom Vero Moda etter jobb. Åhh så mye fint jeg fant! Jeg fikk pirket meg gjennom til en genser og en skjorte. Ja skjorten er ikke akkurat et varmt plagg. Det var det første jeg fikk høre av typen da jeg kom hjem. Men den var så fantastisk fin! Jeg har virkelig lett etter en slik lenge!

Jeg har også holdt av en jakke som jeg skal kjøre å kjøpe i kveld. Iii nå håper jeg bare den sitter som et skudd i XS. En slik jakke har jeg lett lenge etter!


Genser 449,- og skjorte 349,- fra Vero ModaHva syntes dere om innkjøpet? Flere som mangler litt høst klær?

NYTT BLOGGDESIGN

  • 01.08.2016 kl. 14:01

Heei! Nå har jeg endelig fått oppdatert bloggdesignet mitt. Det gamle begynte jeg å bli så lei av at jeg mistet blogg lysten. Ikke bra... Så i dag bestemte jeg meg for å finne et nytt! Hvordan ble det plutselig SÅ vanskelig å finne et bloggdesign?! Jeg fant ingen fine gratis design som falt i smak, og ingen jeg kunne betale for en gang. Det var like før jeg ga opp.

Heldigvis fant jeg et design som falt i smak! Jeg har tidligere brukt mye fra KvDesign, og det ble det nå å. Selvom det kostet meg 209,- så er jeg fortsatt stor fornøyd! Enkelt og stilrent design. Akkurat det jeg har lett etter!


Hva syntes dere om det nye designet?

Innkjøp til håret!

  • 01.08.2016 kl. 10:08Når jeg kom ut fra frisøren for snart en måned siden var jeg i ekstase! Blond! Aldri blitt så fornøyd når jeg har gått ut fra en frisørsalong. Jeg fikk en kald blond farge, nesten litt grått. Dessvere går jo dette ut etterhvert og blir mer gult. Uff.. Lille shampooen jeg fikk anbefalt føler jeg ikke funker mer, så jeg søkte litt på nett og veldig mange anbefalte Fugde sin! Derfor ble det innkjøp på det! Og en Pearl Silver kur.

Nå gleder jeg meg til å teste dette! Jeg satser på at jeg får tilbake den kalde blonde håret jeg fikk da jeg gikk ut av frisørsalongen.
Slik så håret mitt et par dager etter jeg kom ut fra frisørsalongen. Jeg vil ha det tilbake!

Noen som har prøvd disse hårproduktene?

 

Innkjøp fra Gøteborg

  • 30.07.2016 kl. 15:51

Heei! Tenkte jeg skulle visere dere innkjøpet fra da jeg var i Gøteborg. Det begynner å bli en stund siden, men det forsvant helt fra hode mitt. Jeg handlet egentlig ingenting. Vi gikk så å si innom alle butikker! Men, ingenting som falt i smak. Typisk at når man skal handle, så finner man ingenting. 

Jeg gikk derimot amok på Hunkemöller! Det endte med 8 bh`er og fire g-gstrenger. Men, jeg har nesten aldri opplevd så god service! Det endte med så mange valg, at jeg valgte alle. Ja, en eller annen gang må man bare bytte ut hele undertøys kurven. Det er en stund siden jeg faktisk har byttet ut alt, så det var vel på tide.
Alle var så fine, og så utrolig behagelig å ha på! Noen som har kjøpt undertøy derfra før?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no