Mine.. skjønnhetsprodukter

 • 29.02.2016 kl. 22:09

Heelu! Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine skjønnhetsprodukter som jeg bruker ofte. Det er utrolig deilig å kunne ordne seg ordentlig en gang i blandt. Ta et langt bad, scrub, barbere seg og smøre seg inn etterpå med duft og krem. Hmm gir en utrolig deilig følelse!

Det å ordne håret syntes jeg også er viktig. Varmebeskytter og olje er noe som må i håret før jeg tørker det! Håret blir så utrolig mykt og holder seg fint i flere dager.Her er produktene jeg bruker!

Hårolje Joico Varmebeskytter JanThomas Krem Hugo Boss Parfyme Hugo Boss Body Scrub Boots apotek Barberhøvel Shai Kroppspray VS


Hugo Boss: Denne kremen har virkelig blitt en favoritt. Den smelter inn på huden og gjør kroppen super myk. I tilegg har den lukt i seg! Med den og parfymen gir den en utrolig god lukt!

Olje og varmebeskytter: Denne oljen tar jeg i tuppene som gjør håret super mykt! Er så deilig å ta i håret etter på. Varmebesytteren gir god beskyttelse til håret mot  hårføner og rettetang. Jeg merker faktisk forskjell!Sugar Crush Body Scrub: Denne er favoritten min i badekaret! Guud så myke bein jeg får etter denne! Den har olje i seg så huden blir super glatt. Selvom jeg prøver å bruke minst mulig og ikke så ofte, så må jeg bruke den hver gang jeg tar et bad. Denne anbefales veldig!

Shai barberhøvel: Jeg har alltid brukt dette merket, så har ikke mye å si. Den fungerer helt supert!

Kroppsspray VS: Denne ligger alltid lett tilgjengelig. Perfekt om du skal fort ut og trenger en god luft på kroppen. Den lukter helt himmelsk!

Nå har dere fått sett mine favoritter på bade! Jeg klarer meg virkelig ikke uten en av tingene. Heldigvis holder de lenge (unntatt scruben) så det koster meg ikke mye. Tre av produktene fikk jeg faktisk i julegave. Jeg tror jeg undervurderer hvor mye andre kjenner meg!

Noen som har lignende produkter eller sin egen favoritt?

PAKKE I POSTEN

 • 29.02.2016 kl. 20:31

Wæææ tror jeg aldri har gledet meg så mye til en pakke noen gang. Jeg har ventet utrolig lenge på denne pakken, og da jeg fikk meldingen at den kunne hentes hoppet jeg nesten av glede. Skal si det gikk fort å komme seg til postkontoret. Dessvere skulle det ikke bli så enkelt. Først kjørte jeg til feil postkontor, og på det andre var det mye kø.. Men den utrolig hyggelige mannen i kassen hjalp meg å finne pakken min mens han tok kassen. Åhh det finnes ikke noe bedre enn god service!

Pakken jeg hentet var fra Russedress. Sier litt seg selv hva som er i denne. MEN. Jeg kommer ikke til å vise dere før russetiden er i gang. Her er det bare å vente i spenning! Skulle ønske jeg kunne begynne å gå med det allerede i dag!Nå er jeg ganske overlykkelig for å faktisk ha fått en pakke i posten. Jeg får aldri post.. Unntatt en regning i måneden. Ikke akkurat morsomt. Jeg tror jeg må begynne mer med internett handel. Det finnes ikke noe bedre enn å få en pakke i posten!

Fler som er russ i år som har fått pakken sin?
 

UKEN SOM GIKK

 • 28.02.2016 kl. 20:53

Heihei! Denne uken har jeg virkelig ikke gjort så mye. Det blir ikke så mye tid til noe annet når man jobber hver dag. Allikvel har jeg prøvd på nye ting, har vært med venner og kommet meg ut i Fredrikstad.

Ukens antrekk
Må bli dette antrekket. Det har jeg aldri gått med eller prøvd ut. Men, jeg elsket fargene og stilen i seg selv. Hvorfor har jeg ikke tenkt på noe slikt før! I am blueee. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens opptur
Det var å ta bilder med herlige Elise onsdags morning rett før jobb. Åhh det er så mye enklere å ta bilder med en vennine som blogger! Tar perfekte bilder og akkurat det jeg trenger. Ble utrolig mange fine bilder. Gleder meg til å vise dere flere av bildene vi tok!Ukens nedtur
Det er for meg det fines været. Det er utrolig trist å titte ut av det lille vinduet vi har på jobben og se solen skinne. Nå satser jeg på det været i påskeferien, da jeg har fri hele uken!

Ukens tips
Hva du må ha med i bilen! Dette var et innlegg som mange likte også. Jeg er utrolig glad i bilen min, og det beste er med en ryddig og nyvasket bil. Ukens prøve noe nytt
Jeg prøvde meg på Rema 1000 sitt Middag for under 100 lappen, og ble overraskende fornøyd. Dette var en utrolig enkelt middagløsning. Jeg vet nyaktig hva jeg skal kjøpe, og følger en enkel  oppskrift. Dette kommer til å bli en fast vane snart! De har utrolig mange fristende oppskrifter også. Hihi skal sette meg i mål og prøve alt! Ukens dilla
Fyyy det har fristet med vafler hele uken. Jeg har lagd det to ganger denne uken! Det hjalp ikke noe mer da de begynte å steke og selge vafler to meter fra kassen på jobben. Det luktet vafler hele dagen. Hvordan har deres uke hvert?
 

Hvordan nyte en solskinnsdag!

 • 28.02.2016 kl. 13:15

Åhh det finnes virkelig ikke noe bedre enn å våkne til blå himmel og sol! Jeg løper nesten ut av sengen. En slik dag kan man ikke miste! Dessvere skulle jeg ønske det var dårlig vær. Jeg har nemlig en del prøver, framføringer og innleveringer til uken. Hvorfor må skolen alltid planlegge alt samme uken! Heldigvis er jeg godt på vei, så jeg håper det dukker opp noe å gjøre i dag! 

I går hadde jeg og typen besøk av Caroline og typen hennes. Det ble en utrolig koselig kveld med å se på Melodi Grand Pri. Jeg må si jeg ble utrolig skuffet over at ikke Freddy Kalas gikk videre. Alle sangene var utrolig bra, men for å vinne må vi skille oss litt ut. Med denne sangen er jeg sikker på at vi hadde skilt oss ut mye. Det beste med en solrik dag er at da må kjolen på! Selvom det er litt kaldt i luften ute, føler jeg ikke for å ta på genser og bukse. Nå som jeg bare sitter inne går det bra. Om jeg går ut så bør jeg kanskje skifte!


Kjole Bikbok

Håper alle får en utrolig fin dag!

Hva er deres planer for dagen?

Litt rundt omkring

 • 27.02.2016 kl. 17:59

I dag våknet jeg til sola som skinte inn gjennom vinduet. Åhh for en vakker dag. Jeg bestemte meg for å dra med john bort til Gamlebyen for å tittet. Håpet mitt var at bodene hadde kommet ut. Men nei, bare butikkene. Jeg syntes det er så koselig å gå rundt på loppemarked! Får vel vente litt mot sommeren.

Etter en liten gå tur dro vi videre til sverige en tur. Nå sitter vi hjemme og venter på besøk. Mhhh lørdagskvelden må utnyttes til å ha det koselig!
Det er så utrolig fint i Gamlebyen. Skulle bare ønske det ikke var så sinnsykt mange folk der! Gatene var helt fulle.
Litt deilig å kunne være pasasjer i sin egen bil! 

Hva har dere gjort i dag?

10 TING du må ha i bilen

 • 26.02.2016 kl. 17:38

I tilegg til masse søppel, klær, papirer, sko etc. Bilen min pleier alltid å være full av ting. Heldigvis ryddet jeg den for et par uker siden og gjett hva! Den er fortsatt ryddig! Unntak av et par sko som ligger der. You never know. 

Men hva trenger man egentlig i bilen? Du kan sikkert ha mye forskjellig, men nå skal jeg vise dere hva som alltid ligger i min bil!1. Spylerveske: Utrolig kjipt å gå tom for det! Hvertfall i en hektisk hverdag. Derfor har jeg alltid en kanne bak i bilen. Nå på vinteren bli bilen møkkete med en gang!

2. Flytende isskrape: Virkelig et must nå på vinteren! Jeg hater å skrape bilen tidlig på morning. Hendene blir så kalde at jeg ikke klarer å kjøre de første minuttene. Derfor er denne magisk. Et par sprayer på ruten og vente max 1 min, så er rutene is frie! Den koster heler ikke mye, men den blir fort tom. Vis du gjør som meg og sprayer ned hele bilen hehe.

3. Fille: Alltid greit å ha når man vasker bilen og kan tørke den etterpå. Nå som det er så kaldt er det lurt å tørke dørene ihvertfall, vis du ikke vil bli innestengt i bilen da.

4. Børste: Denne bør jeg kanskje fjerne snart? Den er super smart når det har snødd. Det er farlig å kjøre med snå på taket og da er denne utrolig praktisk å få det bort!

5. Interiør vask: Det er viktig å holde bilen ren inni. Denne sprayer jeg lett inne og vasker med en klut. Lukter godt og bilen blir god som ny!6. Isskrape: Uff trenger ikke si mer. Den må være der når isen er for tykk.7. Kluter: Jeg har en for interiør, vindu og utpå. Veldig viktig å ha en klut for hver ting. Det kan fort skrape opp bilen om du bruker feil!

8. Pen: Du vet aldri når du trenger en! Praktisk også om du skulle kræsje en dag hehe.

9. Hansker: Utrolig greit å ha når det er kaldt i bilen! Eller vis du har blitt kald på hendene etter å ha skrapet vinduene for is.

10. Refleksvest: Den er jo egentlig påbudt å ha i bilen.Du har jo også mye mer! Som servicebok etc. Men det bruker jeg aldri. Bruker jo egentlig ikke refleksvest heler, men greit å vise fram!

Har dere noe dere alltid har i bilen?
 

Middag UNDER 100 LAPPEN

 • 25.02.2016 kl. 22:36

Heei! Jeg har lenge sett reklame for Rema 1000 sin kampanje "Middag til familien under 100 lappen". Jeg valgte å titte litt på hva de tilbyde, og fant en rett Kylling Chop Suey som jeg ville prøve ut! Det er jo utrolig praktisk med en slik plan. Da vet jeg nyaktig hvem produkter jeg skal ha. Fire enkle produkter.

Jeg ble faktisk overraskende fornøyd! Siden vi er to stykker på hver rett og ikke fire, så har vi også middagsrester til neste dag. Mye penger spart her! Slipper jeg å kjøpe for mye produkter eller for lite. Jeg skal prøve på å legge ut en ny rett i uken. Det kan ikke bli enklere!
Finn oppskriften og fremgangsmåte HER

Jeg viser dere hvordan jeg utførte den og hvordan resultatet ble!


Dette trenger du:
Lårfilet av kylling 49,-
Råkost salat 18,-
Woksaus Chop Suey 10,-
Egg Nudler 12,-

Slik lagde jeg Kylling Chop Suey

1. Kok nudlene etter bruksanvisning2. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek 1 min på hver siden på full varme. Her brukte jeg kyllingkrydder da vi gikk tom for pepper. Ikke vær redd for å kryddre for mye. Jeg kryddret alt for lite!3. Ha i halve råkostsalaten, og stek sammen med kjøttet i 2 min4. Hel i Woksaus Chop Suey og la det koke i 2 minutterI bollen:
1. Nudler
2. Resten av råkostsalaten
3. Kyllingen med sausen og den stekte råkostsalaten

Hmmm anbefales veldig! Den får også en tommel opp fra typen, som fikk den første smaksprøven.

Har noen prøvd kampanjen til Rema 1000?

DAGENS ANTREKK: I am blue baby

 • 25.02.2016 kl. 16:24

Heei! Tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk. Jeg begynner å bli litt lei av klærne mine, og må begynne å mikse litt. Derfor ble det å kjøre blått i dag! Selv syntes jeg vesken gir en veldig fin kontrast til antrekket. Jeg føler jeg kjører en veldig båtstil, men det er så nydelig syntes jeg!

Det er virkelig helt fantastisk vær ute om dagen! Åhh skulle ønske jeg tok vinterferien fri nå. Men nå er det kun en dag til med jobb! Jeg satser på knall vær til helgen også, slik at jeg kan nyte god været litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sko Dinsko Bukse Bikbok Veske MK Genser Mango Jakke Kouture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere om antrekket?
 

En full dag

 • 24.02.2016 kl. 21:34

Dager som denne er så utrolig deilige. Jeg fikk gjort utrolig mye i dag. Jeg sto opp 8, kledde på meg og sminket meg. Jeg bestemte meg for å lager vafler til frokost, siden jeg har mast om det så lenge. Åhh det var utrolig godt! Det har fristet i flere dager nå. Da klokken slo halv ti, kjørte jeg for å plukke opp Elise. Vi bloggere må ta noen bilder av hverandre! Mye enklere når vi er to som vet hvordan vi vil ha bildene. Typen min er heldigvis flink. Men, er veldig flaut å måtte rope ut hvordan han skal ta bildene haha.


Herlige Elise!


Vaffel klar!

Hvordan har deres dag vært?

Kleint med Calvin Klein

 • 23.02.2016 kl. 20:07

ENDELIG! Jeg har lett etter denne gstrengen lenge. Ja, jeg fant den, men aldri i riktig størrelse. Jeg har holdt et øye med dem i sverige, men størrelsene var de samme hele tiden. Jeg hadde virkelig gitt opp. MEN. I går da jeg var innom Nordby valgte jeg å sjekke selvom håpet var nede. Jeg ble sinnsykt glad da jeg så de endelig hadde fått inn xs. Det gikk ikke to sekunder før jeg tok den og betalte. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke kjøpte fler. De er jo så utrolig behagelige!

Kan vel si at den var litt dyr. 179,-? Jeg som nekter å betale mer en 30kr når jeg handler gstreng. Men, nå har jeg en del fra Victoria Secret så det blir vel ikke en stor forskjell. Jeg kan ikke akkurat si at VS er et billig merke.

Flere som har ønsket seg Calvin Klein undertøy?

ANTREKK: One dress

 • 22.02.2016 kl. 21:35

Heei! Dagen i dag har gått til å slappe helt av og ta et langt bad. Mhhh som jeg elsker fri dager. Roe ned kroppen helt! På ettermiddagen dro jeg til en vennine for å planlegge mer til russetiden. Det går så fort! Om et par uker står jeg der i russebukse og klar for å feire. Gleder meg som et lite barn!

Da jeg så denne kjolen på bikbok sin instagram tok det en time før jeg var i byn og betalte. Haha så perfekt hverdagskjole! Overraskende nok er det ikke kaldt å gå i den. Så sant gradene holder seg der den er nå! 
Kjole Bikbok Sko ConverseÅhh bare elsker de små detaljene kjolen har med stripene! Den kan enkelt brukes helt alene og se super bra ut. Er slike ting som bør fylle opp kleskapet. Typen min er alt for flink til å ta bilder noen ganger. Jeg får 1000 bilder å velge mellom, som gjør det utrolig vansklig å velge. Derfor blir det mange bilder på enkelte antrekks bilder. Mye jobb, men klarer ikke legge dem til side!

Hva syntes dere om antrekket?

Hyttetur

 • 22.02.2016 kl. 13:58

Heei! Nå har jeg endelig kommet hjem fra fjellet. Selvom vi ikke hadde kø opp til hytten brukte vi to timer mindre på å komme hjem. Tror det er fordi vi kjente igjen veien denne gangen. På vei opp havnet vi plutselig midt i Oslo sentrum. Vi viste ikke hvordan vi kom oss inn ditt eller ut. Haha knoll og tott på tur det!

På fredagen kom Haakon og Elise endelig opp til hytten. Etter jeg og kjæresten hadde stått i bakken hele dagen og de kjørt en lang vei, ble det til at vi slappet av resten av kvelden. Neste dag fikk vi gjort mye! Først var det litt ski i bakken, før turen gikk for å ake. Åhh som jeg savner å ake. Det er noe jeg tror vi aldri blir for gamle til! Etter en lang dag bestemte vi oss for å dra på hotellet og ta oss en dusj. Livet uten innlagt vann på hytten. Det var en utrolig koselig tur! Dobbel date på hytte anbefales!

DCIM100GOPRO


Meg og søte Elise!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Søte guttene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvordan skaffe vann uten innlagt vann!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilder lånt av Elise

Hvordan har deres helg vært?

Endelig med brett på beina!

 • 20.02.2016 kl. 12:52

Åhh endelig får jeg stått på snowboard igjen! Vi kom opp på fjellet torsdag kveld helt utslitte. Neste dag var det opp tidlig å komme seg i bakken. Jeg tror jeg skal begynne å dra på fjellet før feriene. Det var helt himmelsk å stå med så lite folk! Vi fikk nesten bakkene for oss selv. Det kan jo virkelig ikke bli bedre!

Men nå skal jeg ut å stå igjen! 

Flere som skal stå på ski i fjellet i vinterferien?
 

What`s In My Purse?

 • 18.02.2016 kl. 16:31

Heei! Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva dere finner i min veske! Helt ærlig så måtte jeg rydde den først. Om jeg skulle vist slik den er etter en uke hadde halvparten vært søppel og resten ting jeg ikke vet hva er. Jeg er den personen som kommer med en veske tungere enn det jeg selv veier. Men, jeg har noen standar ting jeg alltid må ha med meg! I tilegg til vesken som alltid er med meg.

I tilegg til det under er kamera alltid med meg! Jeg klarte dessvere ikke ta det med på bilde. Det hadde blitt litt vansklig å ta bilde av kamera, uten et annet kamera. 


Solbriller - mobil lader - neglelakk - neglefil - lommebok -pen - tampong - leppomade - leppestift og leppepen - håndkrem - flaks lodd og ppiller

Jeg har alltid med meg en mobil lader. Uansett hva jeg skal eller hvor jeg skal. Det ender opp at jeg alltid låner den bort! Ellers har flaksloddet ligget i veska mi et halvt år. Jeg vant 25kr. YOHOO. I am rich! :D Hehe jeg har bare ikke fått levert den enda. Det faller ut av hode mitt hver gang jeg er i butikken. Ppiller har jeg begynt å ha i vesken etter at jeg begynte å glemme å ta den hver dag. Åhh hardt å være jente noen ganger!
Åhhh nydelige vesken min som jeg fikk av min kjære. 

Har vi noe av det samme i vesken?

Wok er bra for magen

 • 15.02.2016 kl. 18:27

Helu! Nå sitter jeg endelig ned i sofaen og slapper av. Jeg lader opp til enda en tur i kjøpesenteret, eller rettere sagt jobben min for å få kjøpt varme klær til typen. Vi skal på fjellet med et annet kjærestepar om et par dager, så nå er det bare å få kjøpt alt man trenger!

Etter skolen i dag, dro jeg og jentene på Wokmarket i byn. Det var tilbud på 2 for 1, så dette kunne vi ikke gå glipp av! Om du bor i Fredrikstad eller sarpsborg legg til Workmarket på snapchat og få 2 for 1 du å! Det var utrolig godt! Etter en liten stund forsvant jentene og jeg begynte på mine ærender med å handle. Det er alltid noe man trenger!
Nammmm
Hvordan har deres dag vært?

Helgen med bilkrasj

 • 15.02.2016 kl. 13:23

Heei! Nå har jeg vært litt lenge borte fra bloggen. Det ble en travel helg. På fredagen var det å komme seg fort hjem fra jobb for å gjøre seg klar på vei. Men selvfølgelig skjer det noe. Bilen foran meg kjører rett inn i bilen foran og det blir et stort kræsj. I mitt store sjokk løp jeg ut av bilen for å se om alt gikk bra. Uff jeg tror jeg aldri har skjelvet så mye på kroppen før. Heldigvis gikk alt bra og ingen ble skadet. Vær så snill å kjør forsiktig! 

Jeg fikk dårlig tid til å ordne meg. Sminken var halvferdig, håret var ikke ordnet og joggebuksen var på når jeg kom til Jenny. Der sto alle ny sminket og i vakre kjoler. Jeg fikk heldigvis ordnet meg mens vi vorset til ballet. Russeballet var forresten utrolig bra! Kommer noen bilder senere, selvom det ikke ble så mye.

Ellers har helgen vært rolig. Jeg og kjæresten har brukt vår kjære valentins dag på å rydde og vaske, å lage god mat. 

Hvordan har deres helg vært?

Hvordan skal jeg ordne håret til ball?

 • 12.02.2016 kl. 13:27

Ballet begynner klokken 7 og jeg aner ikke hvordan jeg skal fikse håret. Typisk meg å utsette slike ting til selve dagen! Jeg har vært litt rundt på nett å prøvd å finne ut noen ideer på hvordan jeg kan ordne håret. Jeg har utrolig dårlig tid, ja faktisk 45 minutter på å sminke meg og ordne håret. Dette blir ikke lett! Men, er ofte i slike situasjoner alt blir best så jeg krysser fingrene for at alt ordner seg!

Jeg tenkte å poste noen inspirasjons bilder på hvordan man kan fikse håret til ball! Jeg har tittet litt på youtube videor på hvordan man enkelt kan ordne håret. Det er virkelig ikke vanskelig å få det fint! Å slik sparer man fort en tusen lapp og slipper å gå til frisør. Noen dere spesielle frisyrer dere likte på bilde?

Mine to favoritter

 • 11.02.2016 kl. 16:25

Dette er mine to siste innkjøp. Jeg var så utrolig heldig å fant den hvite jumpsuite fra bikbok til bare 150kr. Jeg har sett på den mye, men tenkt at den ikke passer meg. Der tok jeg feil! Den satt som et skudd. Det var ikke et vanskelig valg å ta da! Den andre kjolen så jeg ble lagt ut på bikbok sin egen instagram, og jeg ble forelsket. For en utrolig fin hverdagskjole! Den passer også perfekt for sommerturer med båten. Jeg ser det for meg allerede.
Nydelig overdel på denne jumpsuiten, og utrolig tøffe vide ben!
Nydelig marineblå farge passer til alt! Denne kan gå som en elegant kjole, og laidback kjole. Perfekt.

Hva syntes dere om antrekkene?

ANTREKK: Yellow

 • 10.02.2016 kl. 18:59

Hei alle sammen! Dette antrekket har blitt min favoritt i det siste. Det er sommerlige og fortsatt varmt og godt. Cardiganen er fra Soaked, og er kjøpt på Kouture i Oslo. Jeg var utrolig heldig å kjøpte den på 70%. Den er perfekt for kalde vinterdager, og jeg pakker meg gjerne ekstra godt inn.
Sko NewBalance Bukse Bikbok Topp Bikbok Cardigan Kouture Veske Michael KorsHva syntes dere?

Alle trenger en ny start

 • 09.02.2016 kl. 18:26

Jeg tror alle føler for at de ville fått en ny start. Det å starte med blanke ark og gjøre slik man ønsker. Det følte jeg denne gangen. Jeg begynte å bli lei av den gamle bloggen. Aller mest navnet. Haha. Jeg ville virkelig bare få et nytt bloggnavn. Blogg.no må gjøre ting vrient og vrangt. Du må virkelig opprette en ny blogg, isteden for å bytte navn på den gamle. Selvom det blir trist å miste det gamle, er det også godt med blanke ark.

Det du kommer til å finne på bloggen min er det som interesserer meg! Jeg er utrolig glad i å kle meg i forskjellige stiler og ordne meg, så antrekks bilder blir det mye av. Min hverdag er veldig lik, jobb og skole. Det er ikke akkurat veldig interresant, men jeg skal vise dere når jeg faktisk gjør noe spennende! Jeg er veldig glad i diskusjon og politikk. Dette er noe jeg har holdt meg langt unna på blogg. Jeg har vel skrevet et innlegg om en sterk mening, og det tok av på lesertallet. Men. Jeg er mye flinkere å snakke for meg muntlig, enn skriftlig. Jeg får prøve! Alle har jo rett til å si og mene det de ønsker. Det er noe jeg respekterer og håper alle gjør.Jeg håper jeg får mine gamle lesere på min nye blogg! 
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no