DAGENS ANTREKK: Poncho

  • 08.03.2016 kl. 19:04

Først og frems gratulerer med kvinne dagen! 

I går bestemte jeg for å prøve å se den populære serien Skam som sendes på nrk1. Jeg angrer veldig på at jeg gjorde det. Den var alt for bra! Det endte med at jeg så på til 1 i natt og fortsatte rett etter jobb i dag. Nå er jeg ferdig med alle episode og må sitte å vente på de andre. Åhh hater å vente på serier! Men, anbefaler serien sterkt. 

Så over til dagens antrekk. Jeg fant denne ponchoen på freequint og ble helt forelsket. Best av alt. Den var på salg! Det ble ikke et vansklig valg da. Den er utrolig behagelig å ha på. Også er den jo bare super fin!

 
Poncho Freequint Topp Bikbok Sko Shoegallery Veske MK Hva syntes dere?

MIDDAG UNDER 100 LAPPEN

  • 07.03.2016 kl. 20:59

Da var det en ny uke og en ny mulighet til å teste ut matlagingen min. Denne gangen har jeg prøvd ut noe nytt fra Rema 1000 sin kampanje Middag til familien under 100 lappen. Sist gang ble jeg utrolig fornøyd. Det ble en populær rett. Denne gangen fikk jeg ønske om torsk til middag, så da var det rett på rema 1000 å titte. Det som er helt supert nå er at det er en egen app for Middag for under 100 lappen. Her ligger det utrolig mange gode oppskrifter og innkjøpslister. 

Derfor ble det Ovnsbakt torsk med fiskesaus. Aller først. Dette er en middag som er super enkel å lage + at du får masse fritid mens du lager maten. Det å sitte å vente 20 min på maten er da mobilen dukker frem.

Oppskriften finner dere HER

Men her er min fremgangsmåte:)

Du trenger:
- Ovnsgrønnsaker
- Fiskesaus
- Middags ris
- Torskefilet

Det blir litt dyrere da, torskefileten varierer i pris! Det som er bra her er at du sitter igjen med mye ris!

1. Kok risen etter anvisning på pakken2. Legg torskefileten i isvann i 10min. Jeg vet ikke om jeg gjorde riktig her. Men det funket! 3. Hel i olivenolje, salt og pepper i ovnsgrønnsakene og sett den i ovenen i 20 minutter på 200 grader.4. Tørsk torsken og ta på salt og pepper. Her brukte jeg også sitronpepper, salt, dill og black pepper. Det blir alltid bra med mye forskjellig krydder! 

5. Vent til grønnsakene er ferdig i ovnen, for så å bytte den ut med laksen. Denne lar du stå i 10 min til du tar i fiskesausen, og lar den stå 2 minutter til.

Så er det klart!Åhh det ble jo bare helt herlig!

Typen: "Den torsken ble dritt god!"Enda en ny rett som bør testes ut! Det passer for 4 personer (2 voksene og 2 barn), men utmerket om du er 2 også. Dette blir en god lunsj pakke i morgen også av restene!

Hva syntes dere?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no