Netting leggings

  • 31.03.2017 kl. 21:08

Jeg har fått helt dilla på netting leggings i det siste! Det passer perfekt til alle bukser, og piffer opp antrekket utrolig mye. Alt fra å bare syntes litt ved bukse bena eller strekkes opp til magen. Jeg vet ikke helt om jeg hadde brukt det til skjørt enda. I frykt for at det kommer til å bli kjempe harry. Men men, noen kler det helt sykt godt, så det må testes ut en dag! 

Flere som digger netting leggings?

MSCH shopping

  • 30.03.2017 kl. 18:08

I dag var planen egentlig å komme hjem med et ola skjørt. Det gikk ikke helt som planlagt som dere ser! Jeg har lenge siklet på et skjørt fra Støy. Derfor bestemte jeg meg for å stoppe innom byn på vei hjem fra jobb. Til min fortvilelse hadde de ikke skjørtet i min størrelse... og jeg spurte om de hadde på lager. Deretter gikk jeg fra overlykkelig når de fant en i XS til deppa da jeg fant ut at det var for stort. Jaja da blir det på utkikk etter en annen skjørt. 

Jeg fant heldigvis denne utrolig tøffe T-skjorten! Jeg har så mange hvite T-Skjorter og ingen svarte, så dette var ikke et vanskelig valg. Wiiii gleder meg allerede til å bruke det!
Wææ digger printet på denne!Flere som er på utkikk etter et spesielt klesplagg? 

Tilbakegangsfasen

  • 27.03.2017 kl. 17:54

... Det er uvant å begynne å blogge igjen. Hvor skal jeg starte? Eller.. Hvordan begynner jeg å skrive innlegget? Haha det er et halvt år siden jeg bare forsvant fra bloggen. Det ble mye skole og jobb i  hverdagen. Nå går vi endelig mot lysere tider og hverdagen blir enklere. Derfor ønsker jeg å starte å blogge igjen. Jeg har savnet å blogge. Savnet å ta bilder og være kreativ. En blogg er så mye mer enn å vise fram livet sitt. Det er et album med minner og historier. Jeg digger å titte på de gamle innleggene mine. Då mange herlige minner, som det skal bli mange fler av her på bloggen!

So i am back!

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no