Modell på Ingierstranda

  • 16.06.2016 kl. 10:48

Heei! Nå sitter jeg venter på å få dra på jobb. Tenkte jeg skulle vise en liten sniktitt fra da jeg sto modell på Ingier stranda. Jeg ble utrolig fornøyd med alle bildene! Utrolig mye kreative bilder. Det aller beste var hvordan himmelen så ut! Helt fantastisk! Det kunne virkelig ikke blitt bedre værforhold til foto. Det beste er at det bilde som ble kulest, var det som ble tatt uforberedt. 

Dagen i dag går til jobb. Jeg gleder meg utrolig mye til fri helgen min som kommer, og sommerferien som er i vente! Det er best for været at det blir like fint i sommerferien som nå. Blå himmel og sol vil passe bra i sommer.
Jeg fikk også skrevet ut noen av bildene! Så her kommer det en liten sniktitt på dem.Noen som har vært på Ingierstranda?

My Nike Kaishi 2.0

  • 15.06.2016 kl. 16:51

Solen kom på himmelen og grade stokken steg opp. Da var det bare en ting å gjøre. HANDLE MANGE HVITE SKO. Det er jo så utrolig fint på sommeren. Ser så sommerlig ut haha. Jeg kjøpte meg et par for to måneder siden, men smart som jeg er brukte jeg dem i russetiden. De er ikke hvite lenger for å si det slik! Derfor bestilte jeg meg noen nye. Nemlig Nike Kaishi 2.0!Ulempen med disse er at jeg så vidt tørr å bruke dem i frykt for at de skal bli møkkete. Typisk. Men finere sko skal man lete lenge etter! Frister å kjøpe enda et par. Slik at jeg har et hvit par sko liggende til gode. Åhh favoritt skoene! 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no