Antrekk - Pink

 • 31.07.2016 kl. 19:59Sommerens favoritt farge har blitt lyse rosa. Jeg trodde aldri jeg kom til å gå rundt med det, men her står jeg i nesten bare rosa. Det er jo så en utrolig nydelig farge! Og utrolig lyst og sommerlig. Jeg får bare sommerfølelse av den fargen! Nå begynner det å bli litt mye i den fargen syntes jeg. Jeg har et skjørt, en topp og to jakker. Lyse rosa jakker har blitt min favoritt. Jeg finner alltid en jeg vil ha når jeg er ute. Må bare ta meg sammen å gå videre, så jeg ikke bare har den fargen!


Skjørt fra Bikbok, Nike sko fra G-Max, Jakke fra Vera Moda, Veske MK, T-skjorte fra BikbokHva syntes dere om antrekket?

Innkjøp fra Gøteborg

 • 30.07.2016 kl. 15:51

Heei! Tenkte jeg skulle visere dere innkjøpet fra da jeg var i Gøteborg. Det begynner å bli en stund siden, men det forsvant helt fra hode mitt. Jeg handlet egentlig ingenting. Vi gikk så å si innom alle butikker! Men, ingenting som falt i smak. Typisk at når man skal handle, så finner man ingenting. 

Jeg gikk derimot amok på Hunkemöller! Det endte med 8 bh`er og fire g-gstrenger. Men, jeg har nesten aldri opplevd så god service! Det endte med så mange valg, at jeg valgte alle. Ja, en eller annen gang må man bare bytte ut hele undertøys kurven. Det er en stund siden jeg faktisk har byttet ut alt, så det var vel på tide.
Alle var så fine, og så utrolig behagelig å ha på! Noen som har kjøpt undertøy derfra før?

Lillehammer fjellene

 • 30.07.2016 kl. 12:25

Heei! De siste dagene har turen gått til Lillehammer. Det er så utrolig fint på fjellet på sommeren! Hvertfall i et så nydelig vær. Sola skinte, og man kunne ikke si nei til en tur i fjellet! Det er så deilig å komme seg litt bort.

På torsdagen ble det låve fest med Bjørn Eidsvåg. Åhh så utrolig koselig med låve konsert! Lite, intimt og anderledes. Jeg tror jeg skal dra mer på låve konserter! 
Livet på fjellet! Må beregne at dyr kan stoppe traffikken litt. Har dere gjort noe spennende de siste dagene?
 

Reiser til Thassos!

 • 29.07.2016 kl. 12:02Wæææ da er syden reisen til Thassos bestilt! Gleder meg så utrolig mye å oppleve et helt nytt sted. Det skal bli utrolig deilig å tilbringe en uke på en gresk øy! Vi var så utrolig heldige å fikk bestilt hotellet vi ønsket oss, som var fullbooket hele tiden. Det gikk ikke et minutt tenke tid da det kom ut et tilbud på Ving sin hjemmeside. Å det er jeg glad for! Reisen ble utsolgt med en gang etter. Yeeees we got it!

Thassos er en liten gresk øy uten for hellas. Det er et nytt ferie sted som Ving begynte å reise til i fjor. Øyen er ganske liten. Jeg mener jeg leste det var 15 000 innbyggere der. Vi må ta fly til Kavala flyplass i Hellas, og videre med buss, og fergje og enda en buss tur. Det kommer til å bli helt fantastisk!

Hotellet vi skal bo på heter Alexandra Beach Hotell på Potos! Et firestjernes hotell som skal være en av de beste på øya. Går det ann å bli mer heldigere? Mitt ønske var å bo på Golden Beach, men da øya er så liten, så er det bare en buss tur unna!Jeg er nesten på vei til å pakke sammen tingene mine nå, selvom det er en liten stund til vi drar. 


Bildene er lånt fra Ving.no. Bilder av hotellet og Thassos!

Noen som har vært på Thassos før?

Frokosten er servert

 • 27.07.2016 kl. 11:46God morgen alle sammen! Nå ligger jeg i sofaen å slapper av etter en god frokost. Jeg valgte å prøve noe nytt i dag. Jeg knekte egg å la det i en liten ildfast form, så for å sette det inn i ovnen. Det ble helt himmelsk! Selvfølgelig ble det litt skinkebiter og ost i den for å få enda mere smak. Det er utrolig deilig å prøve ut noe nytt. Hvertfall når det var så enkelt!

I dag går turen opp til Lillehammer. Jeg satser på knall vær, så det kanskje blir en liten gå tur i fjellet! 
Nammmmm..

Hva er deres planer for dagen?

 

Antrekk - Grey and Yellow

 • 26.07.2016 kl. 12:45Heei! Selvom solen ikke skinner ute, så er det fortsatt utrolig varmt ute. Det er vel egentlig det beste. Da kan jeg gå i skjørt eller kjole, og gjøre andre ting enn å sole meg. Når først solen kommer så føler man nesten man må nyte den. Det er jo ikke så ofte sol her! Varme dager og overskyet er virkelig ikke noe å klage på det heler!

Gårsdagen gikk til å ta noen ærender. Fly rundt å handle inn små ting. Det beste med sommeren er at man endelig kan kjøpe alle de små tingene man trenger, men som man aldri setter seg råd til ellers i året. Takk for at vi får feriepenger en gang i året! Resten av kvelden gikk til å se spennende film på tv med potetgull og dip! Nammm.Åhh de skoene klarte jeg virkelig ikke si nei til da jeg så dem. De endrer et helt antrekk! De passer like godt til mørke farger til lyse farger, til helt enkelt som ola bukse. 


Skjørt fra Bikbok, topp fra Bikbok, Veske fra MK, sko fra BiancoNå skal jeg komme meg i dusjen for så prøve ut det nye bake utstyret mitt! Deretter går turen for å fikse russe vanen vår med jentene. Nå gleder jeg meg sånn til å få solgt den vanen så den forsvinner fra tankene. Selvom jeg kommer til å savne den utrolig mye!

Hva syntes dere om antrekket?

Nordens ark

 • 25.07.2016 kl. 19:35På lørdag ble det en liten spontan tur til Nordens ark i Svergie. Det er dyrepark med mer nordiske dyr! Jeg foretrekker personlig den dyreparken mye bedre. Den er større, mye færre mennesker og dyrene har store områder. Kristiansand dyrepark syntes jeg blir alt for mye mennesker. Noe som ikke er så gøy for dyrene heler! På Nordens Ark gikk vi så å si hele rundt turen alene, vi møtte på et par folk bare! Det er en utrolig koselig gå tur, men mye spennende på veien!

Jeg var veldig skeptisk på om vi rakk hele parken når vi ankom halv fire og parken stengte syv. Men. Vi rakk hele rund turen uten å stresse og fikk også besøkt bonde gården ved siden av! 


Ja du har meg og barn som vil hilse på kaninene, hehe.

Jeg føler meg veldig heldig da jeg fikk se nesten alle dyrene på nært hold. Tidligere har jeg nesten ikke sett noen, men nå kom de inntil glassene og gjerdene. Utrolig moro å se de så nærme!

Har noen vært i denne dyreparken før?
 

Antrekk - Den gule buksen

 • 23.07.2016 kl. 21:16

Hei! Jeg må visere dere den nye buksen jeg kjøpte her om dagen. Gul bukse! Jeg elsker de nye høst klærne som kommer i butikkene om dagen. Gult, grønt.. Herlige høstfarger! Jeg falt pladask for en gul bukse på Vera Moda. Den passer like bra nå på sommeren og til høsten. Det er så utrolig fint med litt farger!

I dag gikk turen spontant til dyreparken Nordens Ark i Sverige. Åhh den dyreparken er så fin! Så utrolig mange forskjellig type dyr, og så spennende å se dem! Jeg fikk se gepard på bare en meters avstand! Jeg skal legge ut bilder fra parken i morgen. Nå går turen for vinkveld til en venninne!


Topp fra Bikbok, Bukse fra Vera Moda, Nike sko fra G-Max, Solbriller Michael Kors, Klokke DWBuksen er foresten utrolig deilig på varme dager! Det er nesten så den kjøler ned varmen.. hehe veldig praktisk på varme dager!Hva syntes dere?

Oslo tur

 • 22.07.2016 kl. 13:05På onsdag gikk turen til Oslo. Med overskyet vær da vi dro, hadde vi ikke ventet knall sol. Jeg var virkelig på vei til å koke bort. Det var som å være i syden. Nå vet jeg, at vis jeg savner syden på sommern så tar jeg bare turen til Oslo! 

Det endte med en liten tur på Lille Asia på aker brygge. I steden for å bestille mat, endte vi opp med kald drikke og kald dessert. Hmm passet perfekt i skyggen!
Alltid spennende med nye typer desserter! Noen som har gjort noe spesielt denne uken?

Når bake humøret kommer

 • 14.07.2016 kl. 14:54God ettermiddag alle sammen! Da jeg våknet i dag til regn bestemte jeg mg for "I dag er det bake dag". Jeg ryddet huset og dro frem ingrediensene. Selvføgelig mangler man alltid noe, så det ble en rask tur ned på butikken. Nå var det klart for boller! Det er den eneste bake oppskriften jeg aldri har feilet på. Det er også perfekt å legge bort, og bruke til frokost eller dessert! Jeg begynner å bli litt lei av rundstykker og brød. Det er deilig med nye smaker! Jeg bruker Tine sin hvetebolle grunnoppskrift, men jeg følger aldri fremgangsmåten. Der har jeg min egen metode og den holder jeg meg til. Det slår aldri feil da!Åhh namm! Varme boller rett fra ovnen er noe av det beste som fins! Nå skal jeg hoppe i jobb klærne og komme meg på jobb. Tre dager til nå så slår ferien for fult! Jeg satser virkelig på at knall været kommer. Det gjør meg ingenting at det regner på slike dager!*

Hva har dere gjort i dag?

Endelig ny på håret!

 • 09.07.2016 kl. 20:18Etter 19år har jeg endelig gjort noe med håret mitt. Sist jeg gjorde noe var jeg 6år og kun stripet et par striper. Nå. Nå har jeg virkelig gjort noe. Jeg har bleket store deler har håret! Metoden heter Balayage. Jeg har gått fra mørk brunette til blondt. Men jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Åhh en helt fantastisk følelse med noe helt nytt!

Jeg valgte en ny frisørsalong denne gangen. Etter å ha gransket instagram og facebook etter de frisørene som jeg syntes gjorde det best og til en god pris, valgte jeg Frisørmestern på Lisleby. Jeg er så takknemlig for at jeg gikk ditt! Det var ikke helt slik jeg hadde sett for meg håret, men jeg ble mer fornøyd! Sannheten er vel at jeg ikke viste selv hva jeg skulle gjøre med håret, unntatt å gjøre en stor forandring.Hva syntes dere?

Its all about the details

 • 06.07.2016 kl. 21:24

Åhh som jeg elsker den ny bh`en min! En liten ekstra detalj til antrekket og for en herlig farge. Jeg kjøpte den samme i grå lilla. Det gikk virkelig ikke ann å velge, så da valgte jeg begge to. Enkleste er ofte det beste!
Skjorten og belte er fra Freequent. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe noe i går. Men skjorten passer perfekt til mange ulike antrekk! Hva syntes dere?

Frokost er starten..

 • 06.07.2016 kl. 13:10Hei og good morgen! I dag våknet jeg til overskyet vær. En grunn for å holde sengen lenge. Nå har endelig solen kommet opp på himmelen, så jeg bestemte meg for å lage en god frokost. Energi er viktig på en slik dag med sol! Åhh som jeg elsker fri dager. De må virkelig nytes. 

Nå har jeg ikke blogget på lenge. Virkelig. Jeg går rundt hver dag og savner å blogge, men setter meg ikke tid til det. Det har jeg bestemt meg for nå! Nå har jeg ingen unnskyldninger til å ikke blogge. Dessuten er det så utrolig herlig å se tilbake på minner når man har blogg!
På varme sommerdager er denne perfekt med kaldt vann og kuttet lime. Mhhhhh

Frokosten er starten på dagen og starten på bloggingen! 

Hva spiste dere til frokost i dag?
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no