Når søtsuget slår til!

 • 31.08.2016 kl. 19:04

Heei! Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg helt utslitt, og fant raskt sengen. En time senere kom typen hjem å vekket meg. Åhh jeg som sov godt i drømmeland! Det resulterte i et stort søtsug. Derfor ble det litt smisking og turen gikk til matbutikken. Her ble det kjøpt inn godteri, potetgull + andre ting som vi faktisk trengte. Det er onsdag, må være lov å kose seg litt i midten av uken!

I dag har det vært skolen dagen lang, og en tur til kiropraktoren. Den intense hodepinen jeg har hat tre dager på rad nå viser seg å være ryggen min. Den er virkelig søppel... Skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort for å få en så stiv rygg! Heldigvis har jeg en fantastisk kiropraktor som fikser alt! 
Mhhmmm kose onsdag!

Fler som har kjent på søtsuget i det siste?

Wok til frokost, lunsj og middag

 • 30.08.2016 kl. 16:31

Heei! I går ble en litt deprimert dag for meg. Jeg kom hjem fra skolen med enorm hodepine, som aldri tok slutt. Paracet har tydeligvis bestemt seg for å slutte å funke. Yeey. Derfor bestemte jeg meg for å få i meg litt trøste mat, og spandere på kjæresten. Da ble det Wok og sinna snekkeren resten av kvelden! 

I dag derimot forsvant heldigvis hodepinen og jeg hadde masse energi da jeg var på jobb! Åhh de beste dagene er når man har mye energi! Jeg tipper på at det var wok`en til frokost, og i lunsjen som ga meg den. Jeg bestilte litt i overkant mye mat haha. Perfekt for neste dag.

Hvordan har deres dager vært?

Ekstrem oppussing!

 • 28.08.2016 kl. 13:39

Heei! Mange bruker sikkert lørdag kveld til å feste, kose seg med venner, slappe av foran tv eller finne på noe morsomt. Slik ble ikke lørdagskvelden for oss! Her var det fram med malekosten, og sette i gang å male garasjen. Jeg føler jeg begynner å få teken på den malingen! Jeg har hjulpet til å male hus, garasje og inni garasjen! Lett arbeid er det ikke. Det er virkelig tungt arbeid. Men, det må gjøre og det er best å bli fort ferdig med det!

I dag skal jeg sitte med skoleoppgaver. Det er utrolig deilig at det ble litt regn i dag, så jeg føler jeg ikke kaster bort tid jeg kunne vært ute! Senere blir det kanskje en tur bort til russevanen og se å få den ferdig. Vi jenter er litt trege haha!


Flinke guttenmin som maler mest av oss begge! En må jo underholde:))

Hva er deres planer for dagen?

Antrekk - All black

 • 27.08.2016 kl. 22:02

I dag, selvom solen skinte, følte jeg for å ta på meg skinnbuksene mine. Jeg som hatet skinnbukser, og nå bruker jeg det nesten hele tiden. Haha. Men jeg ble takknemlig utover dagen da vinden kom, og det faktisk ble kaldt ute. Da passet det bra med den store jakken min og svarte skinnbukser!

Jeg har alltid syntes at helt svart antrekk er dritt tøft! Hvert fall med den nye jakken min! Åhh den passer til alt! Fra søte lyse ola bukser, til tøft svart antrekk. Ikke dårlig kjøp!Jeg elsker virkelig den jakken! Når jeg først kjøpte den var jeg ekstremt usikker. De er så store! Føler meg som en stor klump, men den var for fin til å si nei til. Dermed ble det ny jakke. Angrer ikke et sekund.
Bukse fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Jakke fra Vero Moda, Sko fra DinSko

Stedet vi fant var sykt fint til å ta bilder! Eneste minuset var bilene som kjørte forbi. Det var faktisk en som tutet. Haha, men slik er det! Det er alltid folk på de fine stedene! Det ble litt mange bilder i dette innlegget, men det ble så utrolig mange fine bilder. Det er helt umulig å velge ut.

Hva syntes dere om antrekket?

La oss kjøre

 • 27.08.2016 kl. 18:33

Da var endelig beina i sofaen og jeg kan roe ned kroppen. De siste dagene har en forkjølelse angrepet meg. Usjj som jeg hater å være syk. Jeg har virkelig ikke tid til være syk! Men, men. Jeg kastet meg over apoteket tidligere i dag å fikk kjøpt inn nesespray. Nå har jeg nesespray og halstabletter klare. Denne sykdommen skal bort!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten rask tur i Sverige. Det var virkelig på tiden med matshopping. Hvert fall når det er så dyrt i Norge for mat! Det er jo halve prisen på kjøtt i Sverige. Jaja det er slikt man finner ut når man må begynne å handle mat selv.


Liten snikk titt på dagen antrekk! All Black!

Planen nå er å dra dyna til stua å sette seg ned med en god film, og litt små godt. Sånn er det når typen bestemmer seg for å male garasjen lørdag kveld. Jeg tror han er redd for at jeg skal smitte han haha.

Hva har dere gjort i dag?

Et stort savn

 • 25.08.2016 kl. 11:50

Heei og god morgen! Denne regnfulle morninger har jeg sittet å sett på bilder fra Thassos turen, som jeg var på i sommer. Åhh som jeg savner det! Det blå havet, den utrolig vakre strendene og varmen. Jeg skulle ønske jeg kunne vært en uke til! Det er så deilig å stå opp, gå til frokost, og slappe av på stranden resten av dagen til solen går ned. Nå krysser jeg fingrene for at det blir enda en tur til neste år!

I dag er det en full arbeidsdag for meg! Jeg må si det er utrolig deilig å starte tolv på hverdagen noen ganger. Sove lenge, spise god forkost og slappe av! To dager til, så er helgen her! 

Noen som savner noe de gjorde i sommer?

Et plagg, 3 ANTREKK !

 • 24.08.2016 kl. 18:05

Heei! Jeg har tidligere vært fan av bloggere som viser et plagg, som kan bli 3 antrekk. Dette måtte testet ut! En god utfordring til meg også. Da finner man fort flere antrekk man selv kan bruke. Jeg utfordret meg enda mere, og valgte skinnbukse! Jeg har aldri vært skinnbukse, skinnjakke menneske så dette var litt nytt!

Men kom fram til antrekk som jeg likte veldig godt, og som jeg bruker litt! Gi gjerne tilbake melding på om dere likte innlegget, så lager jeg flere slike! Bare enda mere detaljerte antrekk!1. Strikka genser - Skinnbukse passer perfekt til alle slags strikkagensere! Passer ypperlig når vinteren og høsten kommer, og man kan slenge på seg en god varm genser! Selv syntes jeg antrekket ble mye mer spennende med skinnbukse enn en vanlig ola bukse! Her kan man også bruke skjorte under f.eks!

2. Skjorte - Striper har blitt så inn i høst! Og passer perfekt for en skinnbukse! Her kan du feks bruke belte og brette skorten nedi. Var det som var planen! Glemte selvfølgelig belte i bilen! Men, et utrolig behagelig antrekk!

3. T-Skjorte - Enklere blir det ikke! Bare å bruke en enkel t-skjorte gjør antrekket helt komplett! Enkelt og hverdagslig, men fortsatt veldig stilfullt! Det er utrolig deilig å bare gå rundt i en t-skjorte, og nå blir antrekket fint også!

Hva syntes dere?

 #mote #1plagg3antrekk #antrekk #skinnbukser #outfit #fashion

FILM TIPS: The model

 • 23.08.2016 kl. 22:36På søndag satt jeg å tittet rundt på Viaplay for å finne en passende film. Det er virkelig umulig å velge. Ikke fordi det er mye å velge i. Nei, fordi jeg har sett alt som ser bra ut. The model var en av nyhetene dems og fanget blikket mitt fort. Ved første utsende og navn, tenkte jeg at dette var mer en dokumenter. Der tok jeg virkelig feil! Den var så bra at jeg må dele den med dere!

Jeg vil nok si at denne filmen passer for de som har en vennine eller kjæreste som liker litt drama og romantikk! En perfekt film å spille av en kveld i helgen.The model handling:
Filmen handler om den unge danske modell, Emma. Hun bestemmer seg for å satse på karrieren og drar til moe sentrum av verden Paris. Hun forlater kjæreste, familie, venner, og går i møte med en fremmed by og mennesker. Emma har talent og det glamorøse livet som toppmodell utvikler seg. Hun blir kjent med den attraktive og eldre motefotografen Shane, og de finner fort tonen. Emma blir storm forelsket, og med Shane på hennes side, åpner modell verden opp dørene for henne. 

Men å være en ung modell, sammen med en fotograf er ikke et liv i luksus. Hennes drømmer blir utfordret av både Shane og uventete mørke sider ved henne selv. Denne filmen har mye drama, spenning og kjærlighet. Uventede ting skjer hele tiden. Selv syntes jeg filmen var helt fantastisk. Den viser hvor skummel verden kan være om man ikke er forsiktig. Hovedrollen Emma er veldig ung og gjennom filmen skjønner man at hun ikke er klar for den nye verden som er foran seg. Dette er en film med god handling og en flott fortelling. Anbefaler alle å se traileren! Filmen foregår noe på dansk og mye på engelsk. 
 


Noen som har sett filmen eller kommer til å se den?

Taco på rekke og rad

 • 23.08.2016 kl. 16:53

Etter en lang skoledag i går bestemte jeg og Mathias oss for å lage Taco, for en gang skyld. Det er så sjeldent vi lager det! Kanskje vi skal begynne med taco mandag, i steden for den kjente taco fredagen. På fredager skjer det alltid noe, eller så er man så slitene etter uken at man vil lage noe enklere. En ting er klart. Man går aldri lei av taco!

I steden for å sitte ved spisebordet, satte vi oss i stua og satte på en film. Jeg har begynt å få litt sansen for barne/familiefilmer i det siste. De er egentlig alle sjangere. Latter, gråt og spenning. Morsomme er de ihvertfall!
Prøvde å lage litt romantisk stemning i går!Hva gjorde dere i går kveld?

#middag #kveldskos #film #taco

"SE SÅ SØTE!"

 • 22.08.2016 kl. 20:48

Etter skolen i dag dro jeg for å plukke opp Elise for å ta bilder! Åhh deilig med en vennine som blogger også. Vi bestemte oss for å dra til gamlebyen i Fredrikstad. Det er så utrolig mange fine steder å ta bilder der! Old style. Går aldri lei av det!

Ekstra koselig er det når det er mange ender og svaner rundt i byen. De er skjønne dyr! De er noe for seg selv. Det kom to ender løpende over bruen ved siden av hverandre. Det så nesten ut som et lite kjærestepar. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg løp mot bilen å hentet kamera med en gang! Dette måtte bli tatt bilde av!
Kjæresteparet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

Antrekk - Black and grey

 • 22.08.2016 kl. 19:01Heei! Jeg har vært på skolen i dag, og siden de har gjort om litt med timene i år slutter jeg halv fire. Halv fire. Det er så utrolig sent. Det var himmelsk å slutte tre i fjor. Men men, skal nok bli vandt til det! Etter skolen dro jeg bort til Elise og plukke henne opp. Turen gikk til gamle byen for å ta litt bilder!

I dag var det meldt overskyet, og jeg var iskald på morningen. Dro på meg skinnbuksene mine, og den nye genseren. Åhh så deilig! Beste med høsten er å kunne pakke seg inn! Det ble litt varmere utover dagen. Hvertfall på skolen! Gikk i litt kaldt, varmt, kaldt, varmt. Høsten har sin sjarm!
Genser fra Vero Moda, Sko fra Dinsko, Bukse fra Vero ModaVeldig enkelt antrekk, men syntes det er litt deilig på kalde dager og når det er skole. 

Hva syntes dere om antrekket?

#mote #skinnbukser #strikkagenser #høst #antrekk

A Nike day

 • 21.08.2016 kl. 15:45

Heei og godmorgen! Eller ettermiddag. I dag våknet jeg til frokost på sengen av min kjære! Åhh så heldig jeg er! Etterpå satte vi på film, og bare slappet av. Det er så deilig å kunne slappe av helt på søndag. I motsetning til lørdagen da det var tidlig opp, jobbe hele dagen og dra på jentekveld rett etter. Heldigvis hadde jentene også jobbet, så alle var like slitene. Deilig å bare sitte å snakke og slappe av!

I dag bestemte jeg meg for å ta på meg skinnbukser. Jeg hater egentlig skinnbukser, og skinnjakker for den sagts skyld. Svarte skinn klær. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg bare føler meg veldig badass i klærne. Det er så sykt fint på andre, men selv føler jeg meg skummel nesten haha. Men, nå prøver jeg å overbevise meg selv at slik er det ikke! Derfor dro jeg på meg en Nike topp over. Nike er ikke akkurat så skummelt!


Bukse fra Vero Moda, T-Skjorte fra G-Max Fredrikstad

Håper dere får en fantastisk søndag! I dag skal jeg hente bilen min hos vennina mi, besøke familien til typen og forhåpentligvis dra på blåbær tur. Jeg har så lyst til å komme meg litt ut i skogen!

Hva er deres planer for dagen?

#mote #hverdag #nike #skinnbukser #søndag 

Skolevesker for under 1000 lappen!

 • 19.08.2016 kl. 19:59

Heei! Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om noen utrolig fine vesker for under tusen lappen. Selv har jeg brukt samme veske år etter år, eller byttet ut for hvert år. Det er egentlig litt kjedelig å bruke samme vesken hver dag, pluss at skal den holde lenge så koster det mye. Det er jo mye mer spennende å kjøpe flere forskjellige vesker til en litt billigere penge! Da får man variert litt også! Så her er det noen skolevesker som jeg fant som jeg syntes så helt fantastiske ut!


Veske 1 HER // Veske 2 HER


Veske 1 HER // Veske 2 HER 


Veske 1 HER  // Veske 2 HER


Veske 1 HER // Veske 2 HER 

Hvem var deres favoritt?

BOKANBEFALING: Jojo Moyes

 • 19.08.2016 kl. 17:19

Heei! Jeg tenkte jeg skulle anbefale to bøker som jeg leste i syden. Jeg ble helt lese gal. Noe som Mathias ble helt fortvilet over. Men, blir jeg først hektet av en bok får man ikke kontakt med meg før jeg har lest den ferdig. Jeg starte tidlig tidlig på morgenkvisten å leste til sent på natten. Heldigvis, leser jeg kun når jeg er i syden!

De to bøkene jeg skal snakke om er skrevet av den kjente forfatteren Jojo Moyes. Jeg har hørt mange anbefale "Et helt halvt år", men begynte på hennes andre bok "Den ene pluss en". Etter å ha blitt helt forelsket i denne boken, kastet jeg meg over et helt halvt år.

Den Ene Pluss En 
Med to barn og to fulle jobber prøver Jess å gjøre det beste ut av hverdagen. De klarer seg akkurat hver måned. En dag får hennes datter en livs mulighet, som vil gjøre framtiden hennes lysere. Men, det er store summer som Jess ikke klarer å samle opp. En dag møter hun Ed. En suksessfull man, som hun syntes er ekstremt arrogant. De lever to forskjellige liv. Hun må spare på hver krone for å få betalt regninger, mens han lever luksus livet. Det Jess ikke vet er at Ed har fått livet sitt snudd opp på hode og får en usikker fremtid. Ed blir kastet inn i en lang biltur med Jess, hennes barn og deres hund. Det er her historien har sitt punkt.

Jeg personlig elsket denne boken. Du får se to verder og hvordan de lever i dem. Romaen er veldig uforutsigbar. Du vet aldri hva som skjer neste side, og det kommer opp forskjellige hendelser hele tiden. Det beste er at den tar opp mye viktige temaer som forskjellen på rik og fattig, på mobbing, familie og framtiden. En virkelig fantastisk bok med mye spenning og kjærlighet!Et Helt Halvt År
Lou trives i jobben sin og livet. Hun tenker ikke på framtiden sin. Dette forandrer seg da hun mister jobben og må finne en ny. Da møter hun Will, som havnet i en ulykken som gjorde han lam. Han føler at han ikke ønsker å leve dette livet. Lou prøver å få han til å endre mening, med å vise at han fortsatt kan være lykkelig. 

Boken var helt fantastisk. Jeg både lo, gråt, fortvilet, sint og smilte. Den var gripende fra første side, og kastet meg inn i en annen verden. Denne har også kommet ut som film, som jeg valgte å se med en gang jeg var ferdig med boken. For dere som ikke har lest boken men sett filmen, så anbefaler jeg å lese den. Du får et mye større innblikk i følelser, tanker, hendelser og mer spenning. 

Jeg har ikke helt kommet inn i det å anbefale og snakke om bøker/filmer enda. Men, nå som skolen begynner kommer jeg nok til å bli litt flinkere til å formidle dette til dere! Jeg leste ut begge bøkene på fem dager, og derfor måtte jeg bare vise de fram for dere! Håper virkelig dere tar dere tid til å lese dem. De er virkelig helt fantastiske!

Har du lest noen av bøkene?

Hva jeg har i skolevesken min!

 • 18.08.2016 kl. 21:12

I år føler jeg meg flink! Jeg har endelig handlet inn til skolestart. I fjor gikk jeg hele året uten penal, skrivebøker og noe å skrive med. Hehe, heldigvis har jeg en snill klasse som alltid har noe til overs! I år har jeg også kjøpt meg en skoleveske. Jeg fant en stor veske på Vero Moda på tilbud, og tenkte den ville bli perfekt. Den holder kanskje ikke hele skoleåret, men den er fin å ha nå i starten til jeg finner en fin ordentlig veske! Ryggsekk er noe jeg aldri har klart å ha.


Mac (fordi jeg takler ikke de dårlige skolepcene) Hullemaskin, saks, penner, blyant, tusj, binderser og mapper er det som vil forbli i skolevesken min dette året.


Jeg kjøpte alt på Søstrene Grene. Den butikken har alt, og til en billig penge. Helt perfekt for skolestart ihvertfall!

Hva har dere i skolevesken/sekken?

 

Antrekk - Første skoledag

 • 18.08.2016 kl. 15:04

Heei! Da var første skole dag over. Egentlig utrolig deilig å komme tilbake. Gleder meg litt til å begynne for fult igjen! Jeg gleder meg spesielt til de nye program fagene som kommer. Venter i spenning på hva det kommer til å bli! I dag har vi gått igjennom informasjon, viste førsteklasse rundt på skolen og hat en rebus! Jeg må si det er litt deilig å få en myk start på skolen!

Når jeg tittet ut av vinduet på morningen i dag, skinte solen litt. Derfor valgte jeg å kle meg veldig fargerikt første skole dag! Det er så deilig å starte med litt farger og glede! Gult er fortsatt kult!
Bukse fra Vero Moda, Genser fra Vero Moda, og ny skoleveske fra Vero ModaVeldig enkelt innlegg av antrekket. Det var ikke så mye rådighet på morningen, eller en til å ta bildene, så da ble det enkelt gjort hjemme!

Flere som begynte på skolen igjen i dag?

#mote 

Antrekk - Høstfarger

 • 17.08.2016 kl. 21:05Heeei! Selvom solen har skint de siste dagene og gradestokken har steget, gjør jeg meg klar for høsten. Høstfargene på klærne er så fine! Det er utrolig mange fine kombinasjoner man kan bruke, og det passer så godt alt sammen til hverandre! Åhh bare gleder meg til høsten setter seg inn for fult og jeg kan pakke meg inn i varme gensere. Selvfølgelig kommer jeg til å savne å gå rundt å ikke fryse, men høsten har sin sjarm!

I dag har dagen gått til jobb, og en liten sverige tur. Nå sitter jeg å gjør meg klar physisk til skolen starter i morgen. Jeg gleder meg utrolig mye, men jeg gruer meg også. Dette er siste året, som betyr at nå må jeg gi alt. Heldigvis har jeg en fantastisk klasse, så det vil nok gå bra!


Sko fra DinSko, Bukse fra VeroModa, Jakke fra VeroModa, Topp fra VeroModa, Belte fra VeroModa, Klokke DW, Veske MK

Tydeligvis har Vero Moda fanget mitt interesse for høsten. Har blitt en del shopping der i det siste!Hva syntes dere om antrekket?

MIDDAG UNDER 100 LAPPEN

 • 16.08.2016 kl. 21:27

Heei! Det var veldig mange som likte mine innlegg om middag under 100 lappen, så nå er de tilbake! Siden jeg skulle lage middag i dag, tenkte jeg å benytte meg av anledningen. Jeg syntes det er super gøy å teste ut Rema 1000 sine Middag for hele familien under 100lappen. For det første: Det er super enkelt å gå å handle. For det andre: Det blir faktisk utrolig godt!I dag ble det Strimlet svinebiff Sweet & Sour
Oppskriften finner dere HERDETTE TRENGER DU:
Wok Mix: 24,-
Strimlet Svineskjøtt: 33,-
Sweet & Sour 10,-
Jasmine ris

Ris hadde vi, så det kjøpte jeg ikke. Men ris er ris!1. Tar du frem alt av utstyr!


2. Wok Mixen legger du i en panne, og kjøttet i en annen panne. Deretter risen i kokende vann! Ta litt salt og pepper på kjøttet!


3. Når alt er klart, tar du kjøttet sammen med Wok Mixen.


4. Så heler du over med Sweet & sour, og rører godt rundt


Voila!Perfekt mat for to!


TERNINGKAST 1-6:
Celine: 3 (Jeg syntes den ble veldig sterk, men nå er jeg veldig kresen på sterk mat haha)
Mathias: 5

Syntes dere det så godt ut?
 

Litt nytt i garderoben

 • 16.08.2016 kl. 17:05

Jeg har funnet ut at garderoben min består av veldig lite høst klær. Først i går når det var litt kaldt ute merket jeg at jeg ikke hadde noe særlig til vinterklær. Derfor ble det en liten tur innom Vero Moda etter jobb. Åhh så mye fint jeg fant! Jeg fikk pirket meg gjennom til en genser og en skjorte. Ja skjorten er ikke akkurat et varmt plagg. Det var det første jeg fikk høre av typen da jeg kom hjem. Men den var så fantastisk fin! Jeg har virkelig lett etter en slik lenge!

Jeg har også holdt av en jakke som jeg skal kjøre å kjøpe i kveld. Iii nå håper jeg bare den sitter som et skudd i XS. En slik jakke har jeg lett lenge etter!


Genser 449,- og skjorte 349,- fra Vero ModaHva syntes dere om innkjøpet? Flere som mangler litt høst klær?

Søndags date

 • 15.08.2016 kl. 20:59

Heei! Når vi kom hjem sent lørdag kveld og sov lenge på søndag, fristet det å ta det helt rolig den dagen. Dagen gikk til å male, hehe. Jeg gjorde det kun fordi det var sol ute og satset på å bli enda brunere! Senere ble det bestilling av Sushi. Åhh noen ganger frister det bare helt sykt! Litt viktig å kose seg litt på siste fridagen.

Jeg har sluttet å bestille selv og overlater det til typen. Hver gang jeg bestiller får jeg feil... Jeg elsker nigiri! Den med ris og rå laks. Nammm. Men får aldri bare den. Haha. Skjønner ikke hvordan typen får det til!Hva gjorde dere på søndag?
 

Den nye hverdagen

 • 15.08.2016 kl. 11:07Heeei! Nå sitter jeg å slapper av litt før jobben starter. Da var ferien over for denne gangen og det er tilbake til jobb! Heldigvis blir det litt skole denne uken også. Så nå blir det innkjøp til nytt skoleår igjen! Gleder meg egentlig litt til å komme tilbake på skolebenken med klassen og se hva nytt vi skal lære i år! Nye fag blir morsomt!

I dag har jeg faktisk fått gjort en del! Selvom jeg begynner sent på jobb. Turen gikk til tannlegen tidlig på morningen. Uff hater virkelig det.. Men, er vel bare å utnytte det før jeg tipper 20! Etterpå ble det stor handel i matbutikken. Å komme hjem sent lørdag kveld, med et kjøleskap der halvparten har gått ut på dato er ikke moro. Deilig med litt nytt!

Hva er deres planer for dagen?

DE 3 BESTE STRENDENE

 • 14.08.2016 kl. 15:51

Heei! Jeg forsvant litt et par dager vist. På fredag leide vi bil og valgte å besøke 3 av de beste strendene på Thassos. Vi kom tilbake til hotellet veldig slitene, og neste morning var det på vei hjem til Norge igjen. Åhh som jeg savner Thassos allerede. Det var som et liten øy paradis. Satser på enda en tur til neste år! Jeg har aldri blitt så forelsket i et ferie sted før!

Nå tenkte jeg å vise dere de tre strendene vi besøkte! Paradise Beach, Marbel Beach og Golden Beach. Vår favoritt ble Marbel Beach. Med første øyekast da vi kom ditt bestemte vi oss for å bli der et par time. Tenk dere en hvit strand i marmor stener! Magisk!PARADISE BEACH
Denne stranden vil jeg si kommer på andre plass. Den var stor, fin og god plass! Det beste var vel de ekstremt store bølgene! Men, ikke akkurat et sted for en svømme tur. Dette blir mer en strand der du kan leke deg i bølgene.MARBEL BEACH
Min helt klart favoritt strand! Det var en lang vei å kjøre. Gjennom fjell av marmor og bratte bakker. Men for en fantastisk strand. Virkelig. Strand området virket veldig nytt og baren og detaljer rundt var av marmor. Helt nydelig! Dette var faktisk den første stranden som spilte nymoderne musikk. Endelig noe vi kunne synge på!
Helt hvit strand!GOLDEN BEACH
Denne stranden skuffet meg litt. Jeg hadde gledet meg utrolig mye for å besøke denne stranden, men ble ikke noe imponert som på de forgje. Stranden er veldig lang og veldig god plass. Men hadde forventet mer WOW. Litt mer helt vanlig strand i mine øyne. Kanskje det var på grunn av det overskyet været?

Etter å ha besøkt disse strendene ble jeg utrolig takknemlig for hotellet vi valgte. Den har nemlig en egen strand utenfor som er helt fantastisk! Tror det kommer til å bli samme hotell til neste år også. Den hadde en sjarm ved seg som et lett å glemme.

Ser noen av strendene fristene ut?
 

Antrekk - Sleng bukser

 • 11.08.2016 kl. 17:52Siden dagene her nede går for det meste til stranden hver dag, får jeg ikke tatt så mye bilder. Jeg tittet litt igjennom mac`en og fant et antrekk jeg helt har glemt å vise dere! Det er alltid greit med litt av veksling fra bare bilder fra syden. 

Jeg har egentlig hatet sleng bukser. Sånn virkelig. Men, da jeg prøvde et par var de ikke så gærne likvel! De var faktisk veldig fine! Behagelige og luftige. Perfekt for overskyet sommer eller høstværet. Alle trender overrasker alltid!


Bukse og topp fra Bikbok, sko fra Bianco

Hva syntes dere om antrekket?

En dag i Paradis

 • 10.08.2016 kl. 17:56

Dagene går så fort her nede. Jeg fikk litt panikk da jeg våknet i dag og forsto at det ikke var mange dager igjen. En ting som skulle gjøres i dag var å bli brun. Vi ruslet ned på stranden ved hotellet som egentlig er min favoritt. Det er lite folk, og god plass rundt seg. Ikke slik som på de populære strendene der du føler folk ligger oppå deg. Her er det rolig og stille. Kroppen kan få roet ned litt!

Nå har jeg komme tilbake til hotellrommet og kjenner at kroppen er litt utbrent. Det skal nok bli bedre med en god kald dusj! Resten av kvelden kommer til å gå til å besøke den lille byen Potos. Det er så utrolig koselig med små byer!
Klar for stranden!Hva har dere gjort i dag?

Giola Lagoon

 • 10.08.2016 kl. 09:44

I går gikk turen til Giola Lagoon. Etter å ha sett mange fantastiske bilder av en lagune inne i fjellet, måtte vi dra for å se. Dessverre ser ikke alt ut som på bildene og ting er forklart litt mer koseligere. Jeg skal være ærlig. Det å gå bratt ned 600m i varmen kom litt som et sjokk. Det var heler ikke få mennesker i lagunen. Det var kaos med folk. Selvom det er høysesong, hadde jeg aldri sett for meg at det skulle være så mange!

Men, fantastisk var det fortsatt! Nydelig utsikt over havet, og en helt utrolig lagune. Jeg fikk presset meg uti flere ganger! Av en eller annen grunn forsvant alle menneskene vær gang jeg gikk uti, haha. Lucky! Overraskende dypt var det også. Her kunne du hoppe fra ti meter, eller stupe som noen gjorde. Helt fantastisk!
Folksom lagune!

Flere som ville badet her?

LADIES NIGHT: Vin kveld

 • 09.08.2016 kl. 14:16

På fredag inviterte jeg et par venninner over på vin kveld! Det er så lenge siden det har vært en kveld med bare oss jentene. Da vi ofte er stor gjeng eller med typene. Det er koselig å bare være oss jentene for en gang skyld!

Det ble en tidlig kveld, da jeg skulle dra tidlig neste dag. Jaja slik er det for å få dagene til å gå opp og for at alle kan ha muligheten til å komme. Nå reiser de fleste bort til høsten for å studere. Uff kommer til å bli så trist! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Bildene over er lånt fra skjønne EliseFlere som syntes det er koselig med en skikkelig jentekveld?

Paradiset Thassos Island

 • 08.08.2016 kl. 19:36

Åhh livet kan virkelig ikke bli bedre enn her på Thassos akkurat nå! Sola skinner, det er varmt og stedet vi er på kan virkelig ikke bli bedre. Dette er som et lite paradis. Jeg gleder meg allerede til å fortelle om Thassos øyen. Vi kunne ikke vært mer heldigere med hotellet heler. De siste dagene har gått til å bade på stranden, lese bøker, sole seg, slappe av ved hotellet og spise utrolig mye ny og god mat. 

Planene våre de neste dagene blir å besøke de mest kjente strendene! Golia Lagune, Golden Beach etc. Selv liker jeg meg veldig godt her på Potos. Rolig, få mennesker og en helt fantastisk utsikt. Jeg må virkelig nevne at mer klarere blått vann er ikke ofte man ser!
Med 36 grader, blir det en del skygge besøk... hehe!

Nå har vi akkurat kommet fra en spa for to! Jeg tror ikke dette er helt tingen for meg. Spa. Jeg klarer ikke badstue, eller å bli masert på beina. Men, det var utrolig deilig å få masert ryggen og pleie i ansiktet. Åhhh himmelsk!

Følg gjerne med på instagram`en min celinelordahl for mer oppdaterte bilder fra turen! Er ikke alltid jeg får dratt med kamera overalt!

Noen som har vært på Thassos?

Antrekk: The black dress

 • 08.08.2016 kl. 11:17

Åhhh denne kjolen er virkelig en stor favoritt. Den er elegant, sexy og med flotte detaljer! Jeg elsker hvordan den er kuttet på hver sin side og den store utringningen. Den passer like godt til elegante anledninger som til fest og hverdag! Perf

Denne kjolen hadde jeg på meg på jentekvelden på fredag. Det kommer selvfølgelig bilder fra kvelden senere i dag. Det kommer også bilder fra syden! Jeg dro nemlig ned til Thassos på lørdag. Åhhh endelig sol og varme! Dessverre er internet her nede noe av det værste jeg har opplevd. Det er tydeligvis ikke det viktigste her nede! Men med litt mobilnett blir det fortsatt litt blogging!
Kjole fra Bikbok, Sko fra Tiger of SwedenHva syntes dere om kjolen?

Mine favoritt sko

 • 06.08.2016 kl. 12:45

I sommer har disse skoene vært min favoritt. Jeg elsker snøringen som går oppover leggen! Selv hadde jeg et par slike da jeg gikk på ungdomskolen (lånte av mamma) og da var det ikke så veldig i moten. Men nå! Nå er de super inn. De skoene her er også super behagelig å gå i! Det er ikke ofte man finner behagelige høyhelte sko!


Jeg kjøpte mine på Din sko på Nordby. Det var det siste paret, og heldigvis i min størrelse! Yeees.

Hva syntes du om slike sko?

PARTYTRIKS: Hvordan holde vinen kald uten isbiter

 • 05.08.2016 kl. 15:08

Heei! Tenkte jeg skulle komme med et lite partytriks til dere. Er dere flere som irriterer seg over varm vin? Eller vannet ut vin? Det er ikke godt.. Heldigvis lever vi i 2016 og nesten alt er oppfunnet. Jeg anbefaler å kjøpe inn en pakke med Whiskysteiner! Pakkene ser slik ut. Her får du 9 klebersteiner, som du enkelt legger i fryseren i sin fløyelspose. Disse steinene kjøler ned drikken, uten å vanne den ut! De er også lagd av materiale som ikke riper opp glassene, gir smak eller duft! Helt perfekt!

Jeg kjøpte to pakker på Tilbords. De kostet 189,- kr pr stykk. De pleier å ligge på sirka 200kr, og du får kjøpt dem i nesten alle kjøkken butikker. Jeg har også sett dem hos enklere liv!

Legg dem enkelt ned i fryseren! De tar ikke stor plass heler. Etter bruk er det bare å skylle dem og legge dem tilbake i fryseren!
Det er ikke bare smart, men det ser også veldig elegant ut! De finnes også som runde kuler, som ser enda bedre ut i vin glass. Jeg likte mer steinen, da de er veldig fine til hverdagen også!

Noen som har prøvd ut dette før?
 

Tusenfryd

 • 04.08.2016 kl. 14:43

I går gikk turen til Tusenfryd med Jenny og Henrik. Det var utrolig koselig, og jeg blir virkelig tøffere for hver gang! Det var ikke mye jeg turte å ta før, men nå er det bare moro. Min favoritt er nok speedmonster. Den er så behagelig å sitte på at man bare kan nyte turen!

Nå skal jeg hoppe i arbeidsklærne og komme meg på jobb. En dag til jobb så en uke til med ferie! Åhh det skal bli deilig! Jeg merker jeg er litt mer i feriemodus fortsatt.

Hva er planene deres for dagen?

Antrekk - Flower Power

 • 03.08.2016 kl. 20:02Denne jumpsuiten har vært en av mine favoritter i sommer. Luftig, behagelig og skikkelig sommerlig! Den er så deilig å bare dra på seg på morningen når solen skinner utenfor. Den er også litt morsom! Da jeg brukte den siste skole dag for et par måneder siden, trodde mange det var kjole. Haha to fluer i en smekk!


Jumpsuite fra Bikbok, Sko fra Dinsko, Veske husker ikke fra hvorHva syntes dere om antrekket?
 

"De står å tar bilder"

 • 03.08.2016 kl. 11:08

Heei! I går kjørte jeg og plukket opp Elise for å ta antrekksbilder. Det er så mye enklere å få tatt ordentlige antrekksbilder med en som også blogger. Da vet vi akkurat hvordan vi skal ta bilder. Mye hyggeligere enn når man må la typen ta. Høres ut som det blir tvangs bilder da haha. Vi fant et nytt sted nesten i sentrum som var utrolig fint! Mye fine effekter overalt. Åhh er så deilig når man finner nye steder!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg for en tur til Tusenfryd. Wæææ hvordan skal dette gå! Jeg er verdens mest pinglete person, når det kommer til slikt. Men, men jeg får bare bite tennene sammen.Liten sniktitt fra i går! Antrekks bildene kommer i løpet av dagen så følg med.

Fler som er litt pysete på tusenfryd?

Hvordan får man kaldere hår tone?

 • 02.08.2016 kl. 12:28Heei! Nå er det snart en måned siden jeg kom ut fra frisøren med balayaga. I mine 19 år jeg har levd har jeg aldri bleket håret og vært en mørk brunette. Ganske stor forskjell å bli nesten blond da skal jeg si! Jeg kom ut med en nydelig kald blond farge med masse spill i håret. Dessverre går jo dette ut etterhvert. Shampoo`en jeg kjøpte i frisørsalongen funket ikke... Jeg lette rundt på nett og så at mange anbefalte tre produkter som jeg valgte å teste ut!

Her kommer den store forskjellen!

Slik så håret mitt ut før jeg prøvde produktene: Nå er det mye lysere på grunn av litt feil kamera innstilinger, men man ser at det er gul skjær i det!Produktene jeg testet ut er Fugde sin lilla shampoo og balsam (179,- pr stykk), og Pearl Silver fra Maria Nila (249,-). Jeg kjøpte det på Nordby, da jeg var innom der! Slik gjorde jeg det:
1. Skylte håret i van og hånkle tørket det
2. Brukte pearl silver i 20min, og skylte det ut etterpå.
3. Påførte Fugde shampoo og hadde den i 20min og skylte ut etterpå
4. Balsam til slutt!


Det blir ganske mye søl.. Trodde ikke det skulle være så stress med å farge håret!

Resultatet:

Uansett om bilde ved siden av er litt feil lysstyrke på, så ser man helt klart forskjell! Håret fikk en mye kaldere tone! Nå vet jeg ikke hvem av produktene som gjorde sitt. Men Pearl silver kommer jeg til å bruke en gang i uken, som en kur. 

Hva syntes dere om resultatet?
 

BEST fra Juli

 • 01.08.2016 kl. 17:39

Hei! Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på moten "måneden som gikk". Unntatt at jeg gjør den om til beste fra måneden! Jeg liker best å snakke om det morsomme og positive, så da blir det kun det beste! Jeg håper dere liker innlegget! Og kom gjerne med forslag til hvordan jeg kan gjøre innlegget enda bedre!

Beste opptur  - Blir helt klart syden turen til Thassos som vi bestilte! Dette er faktisk min første sydentur alene, men jeg har alltid reist med ving og satser på at de passer på oss.


Beste snaps - Går aldri lei av filtrene på snapchat, kan sitte å tulle med det i en time! Snap: celine-lordahl


Beste melding samtale - Samtalen i gruppen jeg er med i Kremen er pisket. Går aldri en dag uten en liten latter fra den! " Legg merke til kallenavnene, selv heter jeg egg!


Beste innkjøp - Denne gule buksen fra Vera Moda


Beste matopplevelse - Denne egg retten jeg prøvde meg på! Nammmm!


Beste skrekkfilm - Dette er helt klart den beste skrekkfilmen jeg har sett. Kun fordi du nesten aldri så monsteret, så ble så ekte. Uff grøsser fortsatt. Hadde mobilen klar på lommelykt da vi gikk mot bilen etterpå.


Beste bilde - Helt klart dette bilde jeg tok av en ku flokk midt på en trafikkert vei! 


Har dere noen beste fra Juni?
Forslag til annet dere vil vite fra mitt beste for neste måned?

NYTT BLOGGDESIGN

 • 01.08.2016 kl. 14:01

Heei! Nå har jeg endelig fått oppdatert bloggdesignet mitt. Det gamle begynte jeg å bli så lei av at jeg mistet blogg lysten. Ikke bra... Så i dag bestemte jeg meg for å finne et nytt! Hvordan ble det plutselig SÅ vanskelig å finne et bloggdesign?! Jeg fant ingen fine gratis design som falt i smak, og ingen jeg kunne betale for en gang. Det var like før jeg ga opp.

Heldigvis fant jeg et design som falt i smak! Jeg har tidligere brukt mye fra KvDesign, og det ble det nå å. Selvom det kostet meg 209,- så er jeg fortsatt stor fornøyd! Enkelt og stilrent design. Akkurat det jeg har lett etter!


Hva syntes dere om det nye designet?

Innkjøp til håret!

 • 01.08.2016 kl. 10:08Når jeg kom ut fra frisøren for snart en måned siden var jeg i ekstase! Blond! Aldri blitt så fornøyd når jeg har gått ut fra en frisørsalong. Jeg fikk en kald blond farge, nesten litt grått. Dessvere går jo dette ut etterhvert og blir mer gult. Uff.. Lille shampooen jeg fikk anbefalt føler jeg ikke funker mer, så jeg søkte litt på nett og veldig mange anbefalte Fugde sin! Derfor ble det innkjøp på det! Og en Pearl Silver kur.

Nå gleder jeg meg til å teste dette! Jeg satser på at jeg får tilbake den kalde blonde håret jeg fikk da jeg gikk ut av frisørsalongen.
Slik så håret mitt et par dager etter jeg kom ut fra frisørsalongen. Jeg vil ha det tilbake!

Noen som har prøvd disse hårproduktene?

 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no