Antrekk - The Balance

 • 29.09.2016 kl. 18:52

At det finnes så utrolig behagelige klær som ser tøft ut er ikke ofte man finner! Jeg har tittet lenge på The Balance kolleksjonen til Bikbok, men aldri sett den i noen butikker. Derfor bestemte jeg meg for å spørre. Å gjett hva! Bare noen minutter unna hadde de det! Kanskje ikke det lureste jeg har gjort. Jeg gikk virkelig amok. Gud så mye fint! Jeg kunne sikkert tatt meg meg alt. Dyrt var det heler ikke. Tights til 199,-. Dessverre blir det dyrt når man vil ha alle farger og modeller.

Jeg syntes dette antrekket er så tøft! Det er så deilig å kunne gå på skolen i koseklær, og fortsatt se stylet ut. Jeg kjøpte også en tights med striper på siden, og en til hettegenser. Skal få vist dere det! 
Alt fra Bikbok, Nike sko fra G-Max

Nå går resten av kvelden min til å lage fremføring. Jeg har alt klart, det er bare å få flettet alt inn i en power point. Med fremføring i morgen kommer jobb dagen til å gå fort! Selvom jeg kjenner meg litt stresset. Det er så mye å bli ferdig med!Hva syntes dere om antrekket?

#mote #thebalance #bikbok #nike #antrekk #outfit

Mat i flere dager

 • 28.09.2016 kl. 20:13

Heei! Nå sitter vi å slapper av etter en stor middag. Etter at jeg hadde kommet hjem fra skole, slappet jeg av før jeg hoppet i dusjen. Det gjorde så jeg fikk overraskende mye energi. Innen Mathias hadde kommet hjem, hadde jeg vasket hele huset, tatt inn og ut av oppvaskmaskin, vaskemaskinen etc. Åhh det er så deilig å kunne slappe av etter det!

Vi bestemte oss for å lage indisk mat i dag med rester fra kjøleskapet. Noe måtte vi kjøpe. Jeg kan ikke akkurat si vi er flinke til å se hvor mye det blir. Vi lager heldigvis aldri for lite mat! Her ble det nok mat til en familie på 10 stykker hahah. 
Koken på kjøkkene!

Mhh det ble i hvert fall sinnsykt godt! Tikki masala slår aldri feil Nå har jeg lunsj og middag på jobb i morgen, og forhåpentligvis på fredag å. 

Nå blir det sofaen og The Fosters på tv resten av kvelden. Det er typen som har begynt med serien, men jeg må si den er litt i øyen fallende. Jeg får bare håpe jeg ikke blir avhengig av den!

Har dere laget noe godt til middag i dag?

Når hverdagen blir små pjusk

 • 28.09.2016 kl. 15:13

Heei! Nå føler jeg meg fryktelig dårlig på å blogge! Jeg må rett og slett skjerpe meg litt. De siste dagene har jeg ligget i senga til siste minutt, og sovet etter skole eller jobb. Høsten er ikke lenger en favoritt haha. Man blir fort sliten og trøtt. Jeg blir alltid litt små syk også. Her er det vond hals og tette ører. Ikke rart man blir sliten! Noen ganger skulle jeg ønske jeg ble skikkelig syk i stede slik at det forsvant fortere. Det er verre å gå rundt små syk hele tiden.

Heldigvis ble jeg ferdig tidligere på skolen i dag. Det var rett hjem å lage seg en god kopp kakao. Mhhhh det hjelper for halsen! Nå skal jeg få hoppet i dusjen og få tatt noen antrekks bilder til dere. Jeg liker best å dusje på morningen, men når det er så lenge mørkt så er det ikke lett å stå opp!

Flere som går rundt små syke?
 

En helg alene

 • 25.09.2016 kl. 21:47

Heei! Da var plutselig helgen over. Typen reiste bort på lørdag, så da bestemte jeg meg for å ta en skikkelig jentekveld med film og taco. Det er så deilig å ta lørdagskvelden helt med ro, med god mat og film på tv. Herlige Melina overnattet, så jeg slapp å være alene. I dag bestemte vi oss for å ta en liten tur til nordby, selvom det bare endte med mat shopping på meg. 


Vakringen min!

Jeg var så heldig å få lov til å passe Lussi i helgen!  Vi har gått lange turer i gamlebyen og slappet av i sofaen. Åhh jeg får bare mer lyst på hund! Hun er så skjønn! Sover ved siden av meg om natten, og er bare super søt når hun ligger å snorker lavt. Haha, hunder er noe for seg selv! Nå sitter jeg og Lussi med dyne og film på tv. Varmer opp for en ny uke!

Hva har dere gjort i helgen?

Endelig nye Adidas!

 • 23.09.2016 kl. 16:17

Åhh disse har jeg gledet meg lenge etter å prøve! Jeg har tidligere brukt Nike, Mizuno og Asics, men aldri Adidas løpesko. Selvom jeg har brukt alle toppmodellene, så klarer jeg ikke bestemme meg for hvem jeg liker best. Jeg liker vel egentlig å ha litt forskjellig å bruke. Men når jeg må bruke joggesko nesten hver dag når jeg er på jobb, så blir de helt utslitt! Bytte sko hvert halvår er ikke billig. Nå kan jeg heldigvis bytte på med de her og de andre nike skoene mine!

Det var virkelig som å gå på skyer når jeg tok dem på meg! For en utrolig følelse! Jeg merker helt klart at de andre skoene mine begynner å bli utbrukt. Det er en så utrolig fantastisk følelse og bytte joggesko. Du merker ikke forskjellen før du faktisk har byttet.Jeg kjøpte mine på jobben min på G-Max. Denne typen heter Adidas Ultra Boost. Det er en stabilitetsko, som gir oppbygning til foten. Noe jeg må ha, for mine ben går alt for mye innover! Jeg har siklet over dem lenge, så klarte ikke holde meg. Men dyre er dem. Ouff, men man får virkelig det man betaler. Får bare se hvor lenge de holder seg hvite!Hva syntes dere? Noen andre som har prøvd Adidas løpesko?

Du trenger kontroll

 • 22.09.2016 kl. 17:18

Heei! Når skolen og jobben startet i år trodde jeg at jeg hadde full kontroll. Dessverre er det ikke alltid lett å få skrevet ned alt på et sted. Noe havner på tlf, macen, onenote, ark etc. Det blir bare surr! Jeg hater å ikke ha kontroll på når ting skjer. Derfor bestemte jeg meg for å bestille en personlig almanakk. Jeg har brukt tidligere den fra personligalmanakk.com og vært super fornøyd. Prisen syntes jeg er helt okei, hvertfall når man kan designe den selv! Det koster jo det samme i butikken.

Jeg har allerede fylt inn alt av prøver, lekser, jobb tider og andre planer jeg har. Haha nå angrer jeg på at jeg ikke bestilte en enda større en. Men den er liten og enkel å ha med! Veldig praktisk sånn sett.Jeg valgte et lyse rosa marmor bakgrunn. Det er så utrolig fint med marmor mønster! Hvert fall når den er litt små rosa i fargen også. Passer utmerket til alle antrekkene mine hahah. Må jo tenke litt sånn å! Når man først kan velge selv!


Jeg betalte 250kr for min inkludert frakt. Den kom utrolig fort! Hadde forventet at jeg måtte vente et par ukers tid. Men etter litt over en uke hadde den kommet i postkassen!

Har dere en personlig almanakk?

Antrekk - My boyfriend t-shirt

 • 19.09.2016 kl. 21:22

Ærlighet varer lengst. Det er vel noen som har sovnet i klærne og tatt de på samme dag? Haha jeg sovnet i går i en av de stor t-skjortene til typen min. Da jeg våknet i dag hadde jeg brått litt dårligere tid enn jeg beregnet. Norsk tentamen er ikke akkurat så lurt å komme for sent til! Derfor ble det å ta på seg samme t-skjorte. Jeg glemte nesten bh... Haha noen dager er man litt tregere enn andre!

Uansett så likte jeg egentlig den t-skjorten. Jeg skjønner ikke hvordan jeg som hatet svart, plutselig bruker mer svart en noen gang før. Hva skjedde? Nå syntes jeg det er litt tøft. Hel svart antrekk. Jaja jeg trodde heler jeg aldri skulle gå rundt i babe rosa, men brått hadde jeg litt for mye klær av det.


Bukse fra Vero Moda, Jakke fra Vero Moda, T-skjorte fra Carlings, sko fra Dinsko, Genser fra Vero Moda

Forandring fryder i hvert fall! 

Hva syntes dere?

 

Varmer opp til ny uke

 • 18.09.2016 kl. 13:19

Åhh søndag. Helgen går så fort noen ganger! Hvert fall når det har vært mye å gjøre. Fra fredag til lørdag har jeg vært veldig små stresset hele tiden. Mye som har skjedd på jobb. Mye å gjøre og ordne. Heldigvis blir dette en litt roligere uke!

Nå skal jeg og Mathias ut på noen små ærender. Jeg har norsk tentamen i morgen, så trenger noe annet å tenke på. Jeg skjønner ikke hvordan de kan legge tentamen så tidlig. Vi har så vidt hat noe nynorsk! Rettelse, vi har hat en liten oppgave. Jeg får sette meg ned å pugge alt jeg kan i kveld, og håpe på at jeg kommer i et nynorsk modus i morgen!


Mhmmmmm bacon og pytt i panne til frokost slår aldri feil!

Hva er deres planer for dagen?

Høstens favoritter

 • 17.09.2016 kl. 17:35

Jeg syntes egentlig det er litt deilig at høsten har kommet. Nå begynner det å bli ganske kaldt på morningen. Det er så deilig å ta på seg en god strikka genser da. Åhh god varm og myk. Egentlig ganske deilig!

I høst har jeg fått en så stor kjærlighet for Vero Moda. En butikk jeg tidligere aldri fant noe i. Nå har de så utrolig fine klær som passer til så mye! Jeg får bare følelsen for å dra innom nå for å handle haha. Jeg får nesten holde meg litt unna. Det begynner å bli dyrt å gå innom. Men må si at strikka genserne dems er utrolig behagelige. Aldri funnet noen i en slik kvalitet noen andre steder til en ok pris! 
Dressbukse og genser fra Vero ModaÅhh rose smykker vil alltid være min favoritt. Det er en nydelig farge som utrolig nok passer til alt! Jeg har allerede bestemt meg for å ha gifteringen min i rose. Jeg tror jeg aldri vil gå lei av den fargen!

Hva syntes dere?

Studere i utlandet?

 • 14.09.2016 kl. 20:46

I dag valgte jeg å bli med på et møte med Ansa som skulle bli holdt på skolen. Jeg har egentlig ikke tenkt til å utdanne meg. Akkurat det jeg ønsker å bli er det ikke spesiell utdannelse for, og har flere fordeler om man jobber seg opp. Men er vel lov å drømme seg bort til større ønsker? Drømmen er et universitet på Hawaii. Dessverre er det høye krav og svin dyrt, så om jeg ikke vinner i lotto satser jeg mer på å jobbe meg opp! Men you never know:)

Men om du ønsker å studere i utlandet vil jeg anbefale at dere sjekker ut Ansa! De fremførte på en helt annen måte enn de andre byråene. De veileder og hjelper deg med å finne riktig skole! Nå var det ikke det jeg gjorde. Jeg var kun på informasjons møte.

Jeg har mistet mine grønne fingre.. Alle plantene bare dør. Jeg husker jeg klarte å holde en julestjerne i livet helt til neste jul. Det tror jeg ikke går nå haha! Skylder på huset.


Noen som har planer om å studere i utlandet?

MINE FAVORITT SKO - Leopard

 • 14.09.2016 kl. 17:18

Det føltes ut som jeg var i himmelen, da jeg så disse skoene i fjor. Jeg elsker slikt mønster på detaljer. Det gjør så mye med et helt enkelt antrekk! Det var ikke i tvil om at de skulle bli mine med en gang. New Balance har jeg ikke brukt så mye før, men jeg har hørt mange positive kommentarer. Overraskende nok syntes jeg dem ikke er spesielt gode å gå i. Ikke så gode som folk skal ha det til! Fine sko, men er ikke samme følelsen som joggesko. Kanskje det bare er akkurat den typen jeg har?

Uansett er de perfekte for en dag på skolen, på shopping etc. De er jo så utrolig spreke! En enkel ola buksa og en hvit t-skjorte. Mhhh I like that.
Kjøpt på Støy.

Likte dere dem? Noen som har erfaring med New Balance sko?

#mote #sko #tiger 

Antrekk - The pink skirt

 • 13.09.2016 kl. 17:10

Rosa har blitt min favoritt. Baby rosa av alle farger. Jeg husker før, da kunne jeg ikke fordra den fargen. Men vi forandrer oss hele tiden. Takk gud for det! For nå elsker jeg fargen! Jeg begynner allerede å få alt for mye klær i den fargen. Hehe sånn er det å ha en dilla!
Skjørt fra Bikbok, Overdel fra Bikbok, Sko fra DinSko
Hva syntes dere om antrekket?

#mote #trend #dilla #rosa #antrekk

Coffee & Chow

 • 12.09.2016 kl. 21:18

God kveld alle sammen! Dette har vært en laaang dag. Skole hele dagen, for så å dra rett på jobb. De trengte hjelp på G-Sport med å bygge om, så jeg kunne ikke si nei! Det er så moro å bygge om, og få god tid. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av det. Det blir nok en tur opp ditt igjen og få knipset et bilde. Veldig fint å kunne se hva man har gjort for å få inspirasjon senere! Passer perfekt for fagprøven.

På lørdag var jeg på Cafe med to venniner. Det er så koselig å dra på cafe. Jeg forstår ikke at jeg ikke gjør det oftere! Sikkert fordi det er så dyrt haha, men må virkelig gjøre det mere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilder lånt av Elise. Dere finner bloggen hennes HER. Takk og lov for at jeg har en venniner som alltid tar bilder! Jeg må bli flinkere jeg også!

Hvordan har din dag vært?

BEST FRA AUGUST

 • 11.09.2016 kl. 20:15

Jeg er noen ganger så utrolig treg! Det har gått 11 dager og jeg har enda ikke fått skrevet beste fra måneden. Men nå satt jeg meg ned og bestemte meg for å fullføre det! En fast ting på må klare på bloggen! 

Beste opptur - Helt klart sydenturen til Thassos med kjæresten! Åhh for en fantastisk øy. Det var som et lite paradis. Fantastiske strender, hyggelige mennesker og avslappende miljø. Vi skal ikke se bort i fra at dette blir vårt faste feriested en gang.


Beste snaps - 1. Tusenfryd, da jeg ble utrolig lei køen og bestemte meg for å sette meg ned. 2. Potetgullet ligger alltid øverst i hyllen! Håpløst. 3. Åhh vinkveld med jentene!


Beste samtale - Mine rare gruppe samtaler som alltid kommer med noe morsomt! Selvom jeg ikke alltid forstår helt i starten.


Beste innkjøp - Den herlige genseren og den stripete skjorten! Blitt brukt mye i august!


Beste matopplevelse - Må si at det er all maten jeg smakte på i Hellas. Hval ble en av mine favoritter. Utrolig nok. Dessverre fikk jeg aldri tatt bilde av maten. Det var alltid så mørkt på kvelden og lite lys. Jeg så nesten ikke hva jeg spiste!

Beste film -The model. Jeg syntes den så utrolig dårlig ut i starten. Men gud for en bra film. Det skjedde så utrolig mye! Drama, kjærlighet, thriller. Mhh den hadde alt!


Beste bilde - Må bli dette! Åhh for et herlig bilde med min kjære Elise. En utrolig koselig jentekveld før turen gikk til syden. Jeg skulle ønske det var slike jentekvelder hver helg!


Hva har vært din beste fra måneden?

 

Husmor er alltid på jobb

 • 11.09.2016 kl. 14:49

Hei alle sammen! Da var søndagen her. Jeg som er et morgen menneske, sto rett opp og begynte å vaske og rydde badet mens typen sov. Litt utrolig at han ikke våknet da jeg kastet ut alt fra skapene haha. Da jeg ble ferdig, og han hadde våknet, gikk han ut for å male ferdig boden og jeg begynte å vaske resten av huset. Søndag er en litt fast vaske dag. Det er så deilig å starte uken med rent hus!

Ikke skal jeg bare vaske og rydde i dag, men jeg skal gjøre lekser også. Uff flink jente dag har søndag blitt. Jeg får se om jeg får sneket meg tid til en film eller spill i kveld. Man skal jo tross alt kose seg i helgen!

Det beste som finnes er rent senge trekk og luftet dyner. Åhh det er som å sove på skyer da! Takk gud for at det var fint vær i dag!
Ettersom vi bare har kastet alt av vaske produkter i en eske på vaskerommet, så bestemte jeg meg for å endre dette. Jeg hater å rote nedi en eske for å finne fram. Derfor fant jeg frem noen plastikk bokser og begynte å sortere! Endelig litt system! Jeg får dra til en møbel butikk til uken å se om jeg finner noen kurver som matcher og passer litt bedre inn.

Hva har dere gjort i dag?
 

Antrekk - Skirt and green

 • 10.09.2016 kl. 18:04

God lørdag alle sammen! Åhh min favoritt dag (når jeg har fri helg). Jeg bestemte meg litt for å prøve noe nytt i dag. Noe som er litt utenfor min koffort sone. Jeg syntes det er utrolig fint med skjørt og strikka genser, men aldri sett for meg antrekket på meg selv. Det bare funket ikke. Så, i dag prøvde jeg. Vet dere hva? Jeg elsker det! Med høye støvletter kan jeg tusle rundt i skjørt på høsten uten å fryse! Nå angrer jeg selvfølgelig på at jeg ikke prøvde på det før. Haha typisk meg.

Genseren kjøpte jeg på Vero Moda for en uke siden. Jeg ble helt forelsket i den grønne fargen. Det var ikke et vanskelig valg da. Selvom da jeg kom hjem ble jeg litt usikker. Fasongen var ikke helt meg. Etter en uke i posen fra butikken bestemte jeg meg for å bare gjøre det beste ut av den. Det funket heldigvis helt fantastisk!
Sko fra Stockholm Design Group, Veske fra Mk, Skjørt fra Bikbok, Genser fra Vero Moda

Endelig får jeg brukt støvlettene mine også. Jeg får så dårlig samvittighet for å ikke bruke dem. 

Hva syntes dere om antrekket?

ANTREKK I AUGUST

 • 09.09.2016 kl. 21:54

August er en perfekt måned for antrekk! Det er både kaldt og varmt, så alle antrekk passer! Jeg har nå lagt sammen alle antrekkene mine for august. Åhh merker jeg skulle ønske det kunne bli august for alltid. Perfekt måned. 

I dag har jeg vært på jobb, og en tur i Sverige med to venniner. Resten av kvelden blir det å slappe av foran tv og bare slappe av. Endelig har fri helgen kommet. Det finnes virkelig ikke noe bedre enn det! Denne helga skal nytes.Hvem antrekk likte dere best?

Ting jeg ikke kan leve uten

 • 08.09.2016 kl. 16:14

Det er noen ting jeg føler jeg ikke kan leve uten. Ting jeg bruker hver dag. Haha det er rart hvor avhengig du blir av enkelte ting! Når det er borte eller tomt, så fungerer det rett og slett ikke! Ting man føler man trenger hver dag. Selvfølgelig kunne jeg sikkert levd uten om det var slik. Men, jeg håper for all del det ikke skjer!

Mobilen
Ikke bare for å sjekke facebook og snapchat, haha. Men å følge med på  når jeg jobber, hvem lekser vi har, mail, snakke med venner. Uten mobil hadde hverdagen blitt vanskelig og det hadde ikke vært like lett å få kontakt med folk. Fudge shampoo og balsam
Etter at jeg farget håret kan jeg ikke vaske håret uten disse!

Miracle Touch
Eneste foundation som fungerer slik jeg vil ha den!Sosiale
Jeg hadde aldri klart meg uten å være litt sosial en dag. Jeg elsker å snakke med andre! Venner, familie, kollegaer og kjærestenmin. De hvite nikes 
Dette klarte jeg lett å leve med uten før. Nå bruker jeg de hver dag. I så fall om jeg bruker noen andre sko, så tar jeg med meg de i tilfelle! Haha. De er så deilig å gå med, og passer til alt! 
Mat
Jeg er alt for mye matmoms. Jeg må ha et eller annet hele tiden! Bilen min
Åhh den herlige følelsen da jeg slapp å være avhengig av buss eller pappa for å komme meg rundt. Også veldig deilig å slippe scooter i regn. 

Jobben
Jeg er alt for glad i jobben min. Selvfølgelig har jeg dager som jeg skulle ønske jeg hadde fri, som alle andre. Men jeg ville aldri sluttet å jobbe! Jeg savner jobben min om jeg er en uke borte haha.Solbriller
Okei... Jeg brukte aldri solbriller før. Plutselig bruker jeg det hver dag. Til og med når det er overskyet...Er det noe spesielt dere ikke kunne levd uten?

MY WISHLIST - Interiør

 • 07.09.2016 kl. 18:13

Høsten er her og jeg begynner å drømme meg bort i interiør. Jeg skal som sagt få innrede boden, og gjesterommet. De siste dagene har jeg da tittet igjennom mange interiør sider. Åhh så mye fint. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne vinne i lotto nå. For det er ganske stive priser. Jeg fant en utrolig fin klokke. Dessvere kostet den 2,5k og til det jeg ville bruke den til så trenger vi 10 stykker. Det blir 25 000. Det er alt for mye!

Jeg tenkte jeg skulle visere dere noe av det som har kommet på my wishlist. Plutselig kommer noe av dette på gjesterommet! Jeg skulle hvert fall ønske jeg kunne kjøpt alt jeg ønsket meg!

1. HER    2.HER    3.HER    4.HER    5.HER    6.HER

Åhh så mye fint! Disse er fra http://royaldesign.no/. De har så utrolig mye fint og forskjellig der. Alt fra lave priser, til sky høye priser. Perfekt sted for å drømme seg bort.

Noe dere likte?

Raske dager

 • 06.09.2016 kl. 22:26

Dagene går virkelig fort! Når ferien er over og hverdagen har kommet tilbake, merker man at dagene bare forsvinner. Jobb, skole, lekser ahh så mye som skjer! I går var jeg på Mary Kay kveld. Jeg ble rett og slett overrasket over hvor stort dette var. Vurderer sterkt å begynne å små jobbe med dette. Jeg er jo selv veldig glad i slike produkter, i å selge og snakke med andre! Men vi får se! Jeg har jo allerede en jobb jeg stor trives i og som jeg vil satse på!

Nå sitter jeg å prøver å få litt ideer på hvordan jeg skal ordne boden. Jeg har nemlig mast meg til å få innrede den! Jeg angrer litt da jeg så hvor mye typen skulle ha der inne. Det jeg håpet på var en koselig bod! Men, kanskje jeg får til noe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er deres dager?

SETT AV DEG TID!

 • 05.09.2016 kl. 17:39

En gang i måneden går jeg igjennom klærne mine. Jeg rydder, sorterer og fjerner klær jeg ikke bruker eller som er utslitte. Nå har det endt opp med mange poser med klær på gjesterommet. Mathias har begynt å bli veldig fortvilet over det, så da måtte jeg gjøre noe med det! Jeg samlet opp klær og sko jeg ikke brukte, og dro ned til kiwi. Utenfor står det nemlig en Fretex konteiner. Jeg hadde aldri klart å kaste klærne, så da gir jeg det bort til noen som trenger det!

Ikke bare er det er snill gjerning, men du får også mye mer plass og orden i dine egne klær. Og plass til nye klær! 

Leverer du klær på Fretex?

Den grønne buksen

 • 04.09.2016 kl. 20:28

Heei alle sammen! De siste dagene har det vært mye. Jeg jobbet lenge og sent på fredag, var videre på cafe med et vennepar, neste dag var det jobb og rett i bursdag etterpå. I dag våknet jeg opp med en skikkelig fyllesyke. Jeg som aldri pleier å bli fyllesyk! Det skal ikke skje igjen i hvert fall, noe av det værste jeg vet!

De siste dagene har sola kommet frem og det er faktisk litt varmt i luften! I de små anledningene drar jeg frem den grønne kort buksen min. Denne sommeren og snart høsten har jeg fått litt smaken for kort bukser eller brettet opp bukser. Viktig å visse frem anklene litt haha! Denne buksa er hvert fall en av mine favoritter i høsten. Den er litt unik mye annet! Jeg begynner å bli temmelig lei ola bukser, så her er det innkjøp av alle typer og farger på bukser!


Bukse fra Vero Moda, Topp fra BikbokNå sitter jeg og Mathias i sofaen å skal sette på film. Vi har akkurat stappa i oss en hel pizza. I dag skrek nemlig magen min etter dritt mat haha. Heldigvis er det fortsatt helg!

Hvordan har helga deres vært?

Antrekk - White and Pink

 • 01.09.2016 kl. 21:22

Heei! I dag har vært en lang dag for meg. Det startet med å begynne på jobb tidlig og jobbe til ettermiddagen. Jeg begynte i en ny avdeling i dag. Ski og sykkel! Dere ser nå på en fremtidig handy woman! Nå kan jeg skru opp sykler og montere opp utstyr. Alltid gøy å lære noe nytt!

I dag følte jeg for å være helt hvit. Haha, noen dager så får man bare farger oppe i hode. En dag går jeg i nesten bare svart, så gult, hvit, blått etc. Selvfølgelig endrer jeg det litt med en farge ved siden av. I dag ble det rosa jakke. Jeg virkelig elsker den rosa jakka. Den passer virkelig til alt! 
Sko fra Nike (g-max), Bukse fra Bikbok, Genser fra Bikbok, Jakke fra H&M

Hva syntes dere om antrekket?

#mote #bikbok #nike #antrekk #outfit #white #pink
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no