En liten makeover i huset

  • 17.10.2016 kl. 23:06

Åhh det finnes ikke bedre en å gå rundt på møbel og interiør butikkene. Drømme seg bort. Det ender også med en (liten) shopping. Turen som skulle gå for å få inspirasjon til gjesterommet endte med å pusse opp hele gangen. Det trengtes jo det å! Vi ble utrolig fornøyd med resultatet. Med hjelp fra moren til Mathias ble alt helt perfekt!

Jeg skulle ønske jeg hadde evig budsjett noen ganger og bare kjøpt alt! Det er så mye fint og sprekt ute. Heldigvis er det flere steder i huset som trenger litt mer møbler!Slik så det ut før. Tomt, grått og trist. Hehe.Jeg drømmer meg bort allerede her. Lampen ble en favoritt fra første blikk, og ble hovedpunktet vi fulgte for å ordne resten. Jeg må si at vi var utrolig heldig med maleriet. Det passet mer en perfekt inn. Jeg skjønner ikke hvordan det går ann noen ganger!

Sååå.. Det ferdige resultatet!!
Så utrolig hjemmekoselig! Ble som nytt!Det ble også nytt teppe på spisestuen og nydelig sengetrekk til gjesterommet. Jeg gleder meg som en liten unge til gjesterommet er ferdig. Jeg har nemlig sett for meg akkurat hvordan det skal være, så nå er det bare å få det ferdig!

Hva syntes dere om resultatet?

Skal, skal ikke?

  • 13.10.2016 kl. 17:55

Trene. Verbet som betyr at du gjør det eller tenker å gjøre det. Jeg kan ikke huske hvor mange år siden jeg hadde medlemskap på treningssenter. Gymmen på skolen holdt for meg. To timer annenhver uke, haha. I år har gymmen forsvunnet. Nå må jeg selv ta ansvar. 

Jeg bare ha litt bein i nesa å gå å bestille meg et medlemskap. Jeg må begynne å dra meg opp halv seks på morran og trene med typen. Helsa er viktig og kanskje jeg klarer å nå målene mine denne gangen? Det skader ikke å prøve!

De vanskelige spørsmålene som gjør det vanskelig å starte er mange. Hvor skal jeg trene? Hva skal jeg trene? Hvordan trener man? Hvor ofte? Jeg skulle ønske personlige trenere var gratis noen ganger. Sånn gratis PT i en måned så man får flyt i treningen og vet akkurat hva man skal. Jeg tror jeg hadde trent mye mer da! Det beste med å trene er at jeg endelig kan få brukt treningstøyet mitt, og kjøpe mye nytt! Ikke noe negativt å dra inn her!

Bloggen har blitt lite oppdatert i det siste. Det skjer ikke så mye enn jobb og skole som tar mye tid om dagen. Det er det jeg hater med høsten. Det er så mye jobb, skole og ting som skjer, og man blir sliten i kroppen. Ser frem til juleferie snart!

Noen som trener og hvor mye?

Kurs i Oslo

  • 06.10.2016 kl. 21:22

Heei! Jeg nevnte tidligere at jeg hadde vært på 2XU kurs. Turen gikk med en gang etter jobb. Vi fikk presset oss 5 jenter inn i en liten Fiat og kjørte mot Oslo. Jeg vet ikke om det er standar med jenter på tur, men å kjøre seg bort i Oslo... skjer alltid haha. Vel vi kom oss fram til Bislett stadio og pizza sto klar etter 5min. Dagen kunne ikke bli bedre! Etter et par timer på kurs der vi lærte mer om produktene og egenskapene, var det rett på T.G.I Fridays. 

Det var en utrolig koselig tur med herlige kollegaer! Jeg krysser alle fingre for flere kurs nå. Ikke bare lærer man mer, men man får enda bedre samhold med de man arbeider med hver dag. 


Litt mobilbilder fra dagen! 

Flere som ofte kjører seg bort i Oslo?

En classy dag

  • 06.10.2016 kl. 10:13

Mhmmm det beste jeg vet er når jeg åpner soveroms døren og ser ut av vinduene i stuen. Blå himmel og sol. Det er som om energien bare strømmer i kroppen. Ny dag, nye muligheter! Jeg får bare lyst til å ordne meg og gjøre etter eller annet! Å sitte stille i sofaen frister ikke lenger da.

Dagene i høstferien går mest til jobb. Jeg må si at jeg liker det virkelig godt. Det er så mye å gjøre, så tiden går alltid så fort! Det gjør så mye av fritiden forsvinner men, har ikke blitt like mye blogging på meg i det siste. Det blir nok enklere når skolen starter igjen neste uke! 
Åhh det er så deilig med lange morninger når jeg begynner sent! Lage god frokost (pannekaker haha) og ordne seg ordentlig. Ikke noe stress. Man trenger slike dager inne mellom også!

Hvordan er deres høstferie?

Nå skal jeg virkelig teste ut 2XU

  • 05.10.2016 kl. 14:24

I går ble en veldig lang dag. Jeg jobbet fra 9-16, og møtte jentene på spiserommet etter jeg hadde skiftet. Deretter gikk turen til Oslo på 2XU kurs. Åhh det var virkelig utrolig koselig. Jeg håper det blir flere kurs fremover, for kurs med slike kollegaer gjør virkelig dagen fantastisk. Etter å ha kjørt rundt halve Oslo, kom vi fram til Bislett stadio. Jeg må si at kurset var utrolig lærerikt. 2XU er så mye mer enn det man tror! 

Det ble med to godbiter hjem som jeg gleder meg til å teste ut! Nå skal jeg faktisk se om det gjør en forskjell. Så følg med fremover! Jeg skal prøve å bruke de en stund slik at jeg får en mer helhet. Sokkene skal bli mine faste jobb sokker i hvert fall!


Ble litt skeptisk til fargen, men wow så heldig jeg var! De passet jo perfekt til de nye joggeskoene mine. 


Innvendig på tightsen!

Jeg gleder meg utrolig mye til å teste dette ut! Jeg legger ut et innlegg senere i kveld om turen til Oslo. Jenter på tur er noe for seg selv!

Har dere noen erfaringer med 2XU?
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no