MIDDAG UNDER 100 LAPPEN

  • 16.08.2016 kl. 21:27

Heei! Det var veldig mange som likte mine innlegg om middag under 100 lappen, så nå er de tilbake! Siden jeg skulle lage middag i dag, tenkte jeg å benytte meg av anledningen. Jeg syntes det er super gøy å teste ut Rema 1000 sine Middag for hele familien under 100lappen. For det første: Det er super enkelt å gå å handle. For det andre: Det blir faktisk utrolig godt!I dag ble det Strimlet svinebiff Sweet & Sour
Oppskriften finner dere HERDETTE TRENGER DU:
Wok Mix: 24,-
Strimlet Svineskjøtt: 33,-
Sweet & Sour 10,-
Jasmine ris

Ris hadde vi, så det kjøpte jeg ikke. Men ris er ris!1. Tar du frem alt av utstyr!


2. Wok Mixen legger du i en panne, og kjøttet i en annen panne. Deretter risen i kokende vann! Ta litt salt og pepper på kjøttet!


3. Når alt er klart, tar du kjøttet sammen med Wok Mixen.


4. Så heler du over med Sweet & sour, og rører godt rundt


Voila!Perfekt mat for to!


TERNINGKAST 1-6:
Celine: 3 (Jeg syntes den ble veldig sterk, men nå er jeg veldig kresen på sterk mat haha)
Mathias: 5

Syntes dere det så godt ut?
 

MIDDAG UNDER 100 LAPPEN

  • 07.03.2016 kl. 20:59

Da var det en ny uke og en ny mulighet til å teste ut matlagingen min. Denne gangen har jeg prøvd ut noe nytt fra Rema 1000 sin kampanje Middag til familien under 100 lappen. Sist gang ble jeg utrolig fornøyd. Det ble en populær rett. Denne gangen fikk jeg ønske om torsk til middag, så da var det rett på rema 1000 å titte. Det som er helt supert nå er at det er en egen app for Middag for under 100 lappen. Her ligger det utrolig mange gode oppskrifter og innkjøpslister. 

Derfor ble det Ovnsbakt torsk med fiskesaus. Aller først. Dette er en middag som er super enkel å lage + at du får masse fritid mens du lager maten. Det å sitte å vente 20 min på maten er da mobilen dukker frem.

Oppskriften finner dere HER

Men her er min fremgangsmåte:)

Du trenger:
- Ovnsgrønnsaker
- Fiskesaus
- Middags ris
- Torskefilet

Det blir litt dyrere da, torskefileten varierer i pris! Det som er bra her er at du sitter igjen med mye ris!

1. Kok risen etter anvisning på pakken2. Legg torskefileten i isvann i 10min. Jeg vet ikke om jeg gjorde riktig her. Men det funket! 3. Hel i olivenolje, salt og pepper i ovnsgrønnsakene og sett den i ovenen i 20 minutter på 200 grader.4. Tørsk torsken og ta på salt og pepper. Her brukte jeg også sitronpepper, salt, dill og black pepper. Det blir alltid bra med mye forskjellig krydder! 

5. Vent til grønnsakene er ferdig i ovnen, for så å bytte den ut med laksen. Denne lar du stå i 10 min til du tar i fiskesausen, og lar den stå 2 minutter til.

Så er det klart!Åhh det ble jo bare helt herlig!

Typen: "Den torsken ble dritt god!"Enda en ny rett som bør testes ut! Det passer for 4 personer (2 voksene og 2 barn), men utmerket om du er 2 også. Dette blir en god lunsj pakke i morgen også av restene!

Hva syntes dere?

Middag UNDER 100 LAPPEN

  • 25.02.2016 kl. 22:36

Heei! Jeg har lenge sett reklame for Rema 1000 sin kampanje "Middag til familien under 100 lappen". Jeg valgte å titte litt på hva de tilbyde, og fant en rett Kylling Chop Suey som jeg ville prøve ut! Det er jo utrolig praktisk med en slik plan. Da vet jeg nyaktig hvem produkter jeg skal ha. Fire enkle produkter.

Jeg ble faktisk overraskende fornøyd! Siden vi er to stykker på hver rett og ikke fire, så har vi også middagsrester til neste dag. Mye penger spart her! Slipper jeg å kjøpe for mye produkter eller for lite. Jeg skal prøve på å legge ut en ny rett i uken. Det kan ikke bli enklere!
Finn oppskriften og fremgangsmåte HER

Jeg viser dere hvordan jeg utførte den og hvordan resultatet ble!


Dette trenger du:
Lårfilet av kylling 49,-
Råkost salat 18,-
Woksaus Chop Suey 10,-
Egg Nudler 12,-

Slik lagde jeg Kylling Chop Suey

1. Kok nudlene etter bruksanvisning2. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek 1 min på hver siden på full varme. Her brukte jeg kyllingkrydder da vi gikk tom for pepper. Ikke vær redd for å kryddre for mye. Jeg kryddret alt for lite!3. Ha i halve råkostsalaten, og stek sammen med kjøttet i 2 min4. Hel i Woksaus Chop Suey og la det koke i 2 minutterI bollen:
1. Nudler
2. Resten av råkostsalaten
3. Kyllingen med sausen og den stekte råkostsalaten

Hmmm anbefales veldig! Den får også en tommel opp fra typen, som fikk den første smaksprøven.

Har noen prøvd kampanjen til Rema 1000?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no