Mine.. skjønnhetsprodukter

  • 29.02.2016 kl. 22:09

Heelu! Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine skjønnhetsprodukter som jeg bruker ofte. Det er utrolig deilig å kunne ordne seg ordentlig en gang i blandt. Ta et langt bad, scrub, barbere seg og smøre seg inn etterpå med duft og krem. Hmm gir en utrolig deilig følelse!

Det å ordne håret syntes jeg også er viktig. Varmebeskytter og olje er noe som må i håret før jeg tørker det! Håret blir så utrolig mykt og holder seg fint i flere dager.Her er produktene jeg bruker!

Hårolje Joico Varmebeskytter JanThomas Krem Hugo Boss Parfyme Hugo Boss Body Scrub Boots apotek Barberhøvel Shai Kroppspray VS


Hugo Boss: Denne kremen har virkelig blitt en favoritt. Den smelter inn på huden og gjør kroppen super myk. I tilegg har den lukt i seg! Med den og parfymen gir den en utrolig god lukt!

Olje og varmebeskytter: Denne oljen tar jeg i tuppene som gjør håret super mykt! Er så deilig å ta i håret etter på. Varmebesytteren gir god beskyttelse til håret mot  hårføner og rettetang. Jeg merker faktisk forskjell!Sugar Crush Body Scrub: Denne er favoritten min i badekaret! Guud så myke bein jeg får etter denne! Den har olje i seg så huden blir super glatt. Selvom jeg prøver å bruke minst mulig og ikke så ofte, så må jeg bruke den hver gang jeg tar et bad. Denne anbefales veldig!

Shai barberhøvel: Jeg har alltid brukt dette merket, så har ikke mye å si. Den fungerer helt supert!

Kroppsspray VS: Denne ligger alltid lett tilgjengelig. Perfekt om du skal fort ut og trenger en god luft på kroppen. Den lukter helt himmelsk!

Nå har dere fått sett mine favoritter på bade! Jeg klarer meg virkelig ikke uten en av tingene. Heldigvis holder de lenge (unntatt scruben) så det koster meg ikke mye. Tre av produktene fikk jeg faktisk i julegave. Jeg tror jeg undervurderer hvor mye andre kjenner meg!

Noen som har lignende produkter eller sin egen favoritt?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no