Netting leggings

 • 31.03.2017 kl. 21:08

Jeg har fått helt dilla på netting leggings i det siste! Det passer perfekt til alle bukser, og piffer opp antrekket utrolig mye. Alt fra å bare syntes litt ved bukse bena eller strekkes opp til magen. Jeg vet ikke helt om jeg hadde brukt det til skjørt enda. I frykt for at det kommer til å bli kjempe harry. Men men, noen kler det helt sykt godt, så det må testes ut en dag! 

Flere som digger netting leggings?

MSCH shopping

 • 30.03.2017 kl. 18:08

I dag var planen egentlig å komme hjem med et ola skjørt. Det gikk ikke helt som planlagt som dere ser! Jeg har lenge siklet på et skjørt fra Støy. Derfor bestemte jeg meg for å stoppe innom byn på vei hjem fra jobb. Til min fortvilelse hadde de ikke skjørtet i min størrelse... og jeg spurte om de hadde på lager. Deretter gikk jeg fra overlykkelig når de fant en i XS til deppa da jeg fant ut at det var for stort. Jaja da blir det på utkikk etter en annen skjørt. 

Jeg fant heldigvis denne utrolig tøffe T-skjorten! Jeg har så mange hvite T-Skjorter og ingen svarte, så dette var ikke et vanskelig valg. Wiiii gleder meg allerede til å bruke det!
Wææ digger printet på denne!Flere som er på utkikk etter et spesielt klesplagg? 

Du trenger kontroll

 • 22.09.2016 kl. 17:18

Heei! Når skolen og jobben startet i år trodde jeg at jeg hadde full kontroll. Dessverre er det ikke alltid lett å få skrevet ned alt på et sted. Noe havner på tlf, macen, onenote, ark etc. Det blir bare surr! Jeg hater å ikke ha kontroll på når ting skjer. Derfor bestemte jeg meg for å bestille en personlig almanakk. Jeg har brukt tidligere den fra personligalmanakk.com og vært super fornøyd. Prisen syntes jeg er helt okei, hvertfall når man kan designe den selv! Det koster jo det samme i butikken.

Jeg har allerede fylt inn alt av prøver, lekser, jobb tider og andre planer jeg har. Haha nå angrer jeg på at jeg ikke bestilte en enda større en. Men den er liten og enkel å ha med! Veldig praktisk sånn sett.Jeg valgte et lyse rosa marmor bakgrunn. Det er så utrolig fint med marmor mønster! Hvert fall når den er litt små rosa i fargen også. Passer utmerket til alle antrekkene mine hahah. Må jo tenke litt sånn å! Når man først kan velge selv!


Jeg betalte 250kr for min inkludert frakt. Den kom utrolig fort! Hadde forventet at jeg måtte vente et par ukers tid. Men etter litt over en uke hadde den kommet i postkassen!

Har dere en personlig almanakk?

Høstens favoritter

 • 17.09.2016 kl. 17:35

Jeg syntes egentlig det er litt deilig at høsten har kommet. Nå begynner det å bli ganske kaldt på morningen. Det er så deilig å ta på seg en god strikka genser da. Åhh god varm og myk. Egentlig ganske deilig!

I høst har jeg fått en så stor kjærlighet for Vero Moda. En butikk jeg tidligere aldri fant noe i. Nå har de så utrolig fine klær som passer til så mye! Jeg får bare følelsen for å dra innom nå for å handle haha. Jeg får nesten holde meg litt unna. Det begynner å bli dyrt å gå innom. Men må si at strikka genserne dems er utrolig behagelige. Aldri funnet noen i en slik kvalitet noen andre steder til en ok pris! 
Dressbukse og genser fra Vero ModaÅhh rose smykker vil alltid være min favoritt. Det er en nydelig farge som utrolig nok passer til alt! Jeg har allerede bestemt meg for å ha gifteringen min i rose. Jeg tror jeg aldri vil gå lei av den fargen!

Hva syntes dere?

MINE FAVORITT SKO - Leopard

 • 14.09.2016 kl. 17:18

Det føltes ut som jeg var i himmelen, da jeg så disse skoene i fjor. Jeg elsker slikt mønster på detaljer. Det gjør så mye med et helt enkelt antrekk! Det var ikke i tvil om at de skulle bli mine med en gang. New Balance har jeg ikke brukt så mye før, men jeg har hørt mange positive kommentarer. Overraskende nok syntes jeg dem ikke er spesielt gode å gå i. Ikke så gode som folk skal ha det til! Fine sko, men er ikke samme følelsen som joggesko. Kanskje det bare er akkurat den typen jeg har?

Uansett er de perfekte for en dag på skolen, på shopping etc. De er jo så utrolig spreke! En enkel ola buksa og en hvit t-skjorte. Mhhh I like that.
Kjøpt på Støy.

Likte dere dem? Noen som har erfaring med New Balance sko?

#mote #sko #tiger 

Antrekk - The pink skirt

 • 13.09.2016 kl. 17:10

Rosa har blitt min favoritt. Baby rosa av alle farger. Jeg husker før, da kunne jeg ikke fordra den fargen. Men vi forandrer oss hele tiden. Takk gud for det! For nå elsker jeg fargen! Jeg begynner allerede å få alt for mye klær i den fargen. Hehe sånn er det å ha en dilla!
Skjørt fra Bikbok, Overdel fra Bikbok, Sko fra DinSko
Hva syntes dere om antrekket?

#mote #trend #dilla #rosa #antrekk

Den grønne buksen

 • 04.09.2016 kl. 20:28

Heei alle sammen! De siste dagene har det vært mye. Jeg jobbet lenge og sent på fredag, var videre på cafe med et vennepar, neste dag var det jobb og rett i bursdag etterpå. I dag våknet jeg opp med en skikkelig fyllesyke. Jeg som aldri pleier å bli fyllesyk! Det skal ikke skje igjen i hvert fall, noe av det værste jeg vet!

De siste dagene har sola kommet frem og det er faktisk litt varmt i luften! I de små anledningene drar jeg frem den grønne kort buksen min. Denne sommeren og snart høsten har jeg fått litt smaken for kort bukser eller brettet opp bukser. Viktig å visse frem anklene litt haha! Denne buksa er hvert fall en av mine favoritter i høsten. Den er litt unik mye annet! Jeg begynner å bli temmelig lei ola bukser, så her er det innkjøp av alle typer og farger på bukser!


Bukse fra Vero Moda, Topp fra BikbokNå sitter jeg og Mathias i sofaen å skal sette på film. Vi har akkurat stappa i oss en hel pizza. I dag skrek nemlig magen min etter dritt mat haha. Heldigvis er det fortsatt helg!

Hvordan har helga deres vært?

Mine favoritt sko

 • 06.08.2016 kl. 12:45

I sommer har disse skoene vært min favoritt. Jeg elsker snøringen som går oppover leggen! Selv hadde jeg et par slike da jeg gikk på ungdomskolen (lånte av mamma) og da var det ikke så veldig i moten. Men nå! Nå er de super inn. De skoene her er også super behagelig å gå i! Det er ikke ofte man finner behagelige høyhelte sko!


Jeg kjøpte mine på Din sko på Nordby. Det var det siste paret, og heldigvis i min størrelse! Yeees.

Hva syntes du om slike sko?

Its all about the details

 • 06.07.2016 kl. 21:24

Åhh som jeg elsker den ny bh`en min! En liten ekstra detalj til antrekket og for en herlig farge. Jeg kjøpte den samme i grå lilla. Det gikk virkelig ikke ann å velge, så da valgte jeg begge to. Enkleste er ofte det beste!
Skjorten og belte er fra Freequent. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe noe i går. Men skjorten passer perfekt til mange ulike antrekk! Hva syntes dere?

My Nike Kaishi 2.0

 • 15.06.2016 kl. 16:51

Solen kom på himmelen og grade stokken steg opp. Da var det bare en ting å gjøre. HANDLE MANGE HVITE SKO. Det er jo så utrolig fint på sommeren. Ser så sommerlig ut haha. Jeg kjøpte meg et par for to måneder siden, men smart som jeg er brukte jeg dem i russetiden. De er ikke hvite lenger for å si det slik! Derfor bestilte jeg meg noen nye. Nemlig Nike Kaishi 2.0!Ulempen med disse er at jeg så vidt tørr å bruke dem i frykt for at de skal bli møkkete. Typisk. Men finere sko skal man lete lenge etter! Frister å kjøpe enda et par. Slik at jeg har et hvit par sko liggende til gode. Åhh favoritt skoene! 

Kleint med Calvin Klein

 • 23.02.2016 kl. 20:07

ENDELIG! Jeg har lett etter denne gstrengen lenge. Ja, jeg fant den, men aldri i riktig størrelse. Jeg har holdt et øye med dem i sverige, men størrelsene var de samme hele tiden. Jeg hadde virkelig gitt opp. MEN. I går da jeg var innom Nordby valgte jeg å sjekke selvom håpet var nede. Jeg ble sinnsykt glad da jeg så de endelig hadde fått inn xs. Det gikk ikke to sekunder før jeg tok den og betalte. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke kjøpte fler. De er jo så utrolig behagelige!

Kan vel si at den var litt dyr. 179,-? Jeg som nekter å betale mer en 30kr når jeg handler gstreng. Men, nå har jeg en del fra Victoria Secret så det blir vel ikke en stor forskjell. Jeg kan ikke akkurat si at VS er et billig merke.

Flere som har ønsket seg Calvin Klein undertøy?

Mine to favoritter

 • 11.02.2016 kl. 16:25

Dette er mine to siste innkjøp. Jeg var så utrolig heldig å fant den hvite jumpsuite fra bikbok til bare 150kr. Jeg har sett på den mye, men tenkt at den ikke passer meg. Der tok jeg feil! Den satt som et skudd. Det var ikke et vanskelig valg å ta da! Den andre kjolen så jeg ble lagt ut på bikbok sin egen instagram, og jeg ble forelsket. For en utrolig fin hverdagskjole! Den passer også perfekt for sommerturer med båten. Jeg ser det for meg allerede.
Nydelig overdel på denne jumpsuiten, og utrolig tøffe vide ben!
Nydelig marineblå farge passer til alt! Denne kan gå som en elegant kjole, og laidback kjole. Perfekt.

Hva syntes dere om antrekkene?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no