Hvordan får man kaldere hår tone?

  • 02.08.2016 kl. 12:28Heei! Nå er det snart en måned siden jeg kom ut fra frisøren med balayaga. I mine 19 år jeg har levd har jeg aldri bleket håret og vært en mørk brunette. Ganske stor forskjell å bli nesten blond da skal jeg si! Jeg kom ut med en nydelig kald blond farge med masse spill i håret. Dessverre går jo dette ut etterhvert. Shampoo`en jeg kjøpte i frisørsalongen funket ikke... Jeg lette rundt på nett og så at mange anbefalte tre produkter som jeg valgte å teste ut!

Her kommer den store forskjellen!

Slik så håret mitt ut før jeg prøvde produktene: Nå er det mye lysere på grunn av litt feil kamera innstilinger, men man ser at det er gul skjær i det!Produktene jeg testet ut er Fugde sin lilla shampoo og balsam (179,- pr stykk), og Pearl Silver fra Maria Nila (249,-). Jeg kjøpte det på Nordby, da jeg var innom der! Slik gjorde jeg det:
1. Skylte håret i van og hånkle tørket det
2. Brukte pearl silver i 20min, og skylte det ut etterpå.
3. Påførte Fugde shampoo og hadde den i 20min og skylte ut etterpå
4. Balsam til slutt!


Det blir ganske mye søl.. Trodde ikke det skulle være så stress med å farge håret!

Resultatet:

Uansett om bilde ved siden av er litt feil lysstyrke på, så ser man helt klart forskjell! Håret fikk en mye kaldere tone! Nå vet jeg ikke hvem av produktene som gjorde sitt. Men Pearl silver kommer jeg til å bruke en gang i uken, som en kur. 

Hva syntes dere om resultatet?
 

Endelig ny på håret!

  • 09.07.2016 kl. 20:18Etter 19år har jeg endelig gjort noe med håret mitt. Sist jeg gjorde noe var jeg 6år og kun stripet et par striper. Nå. Nå har jeg virkelig gjort noe. Jeg har bleket store deler har håret! Metoden heter Balayage. Jeg har gått fra mørk brunette til blondt. Men jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Åhh en helt fantastisk følelse med noe helt nytt!

Jeg valgte en ny frisørsalong denne gangen. Etter å ha gransket instagram og facebook etter de frisørene som jeg syntes gjorde det best og til en god pris, valgte jeg Frisørmestern på Lisleby. Jeg er så takknemlig for at jeg gikk ditt! Det var ikke helt slik jeg hadde sett for meg håret, men jeg ble mer fornøyd! Sannheten er vel at jeg ikke viste selv hva jeg skulle gjøre med håret, unntatt å gjøre en stor forandring.Hva syntes dere?

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no