MY WISHLIST - Interiør

  • 07.09.2016 kl. 18:13

Høsten er her og jeg begynner å drømme meg bort i interiør. Jeg skal som sagt få innrede boden, og gjesterommet. De siste dagene har jeg da tittet igjennom mange interiør sider. Åhh så mye fint. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne vinne i lotto nå. For det er ganske stive priser. Jeg fant en utrolig fin klokke. Dessvere kostet den 2,5k og til det jeg ville bruke den til så trenger vi 10 stykker. Det blir 25 000. Det er alt for mye!

Jeg tenkte jeg skulle visere dere noe av det som har kommet på my wishlist. Plutselig kommer noe av dette på gjesterommet! Jeg skulle hvert fall ønske jeg kunne kjøpt alt jeg ønsket meg!

1. HER    2.HER    3.HER    4.HER    5.HER    6.HER

Åhh så mye fint! Disse er fra http://royaldesign.no/. De har så utrolig mye fint og forskjellig der. Alt fra lave priser, til sky høye priser. Perfekt sted for å drømme seg bort.

Noe dere likte?

SETT AV DEG TID!

  • 05.09.2016 kl. 17:39

En gang i måneden går jeg igjennom klærne mine. Jeg rydder, sorterer og fjerner klær jeg ikke bruker eller som er utslitte. Nå har det endt opp med mange poser med klær på gjesterommet. Mathias har begynt å bli veldig fortvilet over det, så da måtte jeg gjøre noe med det! Jeg samlet opp klær og sko jeg ikke brukte, og dro ned til kiwi. Utenfor står det nemlig en Fretex konteiner. Jeg hadde aldri klart å kaste klærne, så da gir jeg det bort til noen som trenger det!

Ikke bare er det er snill gjerning, men du får også mye mer plass og orden i dine egne klær. Og plass til nye klær! 

Leverer du klær på Fretex?

Skolevesker for under 1000 lappen!

  • 19.08.2016 kl. 19:59

Heei! Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om noen utrolig fine vesker for under tusen lappen. Selv har jeg brukt samme veske år etter år, eller byttet ut for hvert år. Det er egentlig litt kjedelig å bruke samme vesken hver dag, pluss at skal den holde lenge så koster det mye. Det er jo mye mer spennende å kjøpe flere forskjellige vesker til en litt billigere penge! Da får man variert litt også! Så her er det noen skolevesker som jeg fant som jeg syntes så helt fantastiske ut!


Veske 1 HER // Veske 2 HER


Veske 1 HER // Veske 2 HER 


Veske 1 HER  // Veske 2 HER


Veske 1 HER // Veske 2 HER 

Hvem var deres favoritt?

PARTYTRIKS: Hvordan holde vinen kald uten isbiter

  • 05.08.2016 kl. 15:08

Heei! Tenkte jeg skulle komme med et lite partytriks til dere. Er dere flere som irriterer seg over varm vin? Eller vannet ut vin? Det er ikke godt.. Heldigvis lever vi i 2016 og nesten alt er oppfunnet. Jeg anbefaler å kjøpe inn en pakke med Whiskysteiner! Pakkene ser slik ut. Her får du 9 klebersteiner, som du enkelt legger i fryseren i sin fløyelspose. Disse steinene kjøler ned drikken, uten å vanne den ut! De er også lagd av materiale som ikke riper opp glassene, gir smak eller duft! Helt perfekt!

Jeg kjøpte to pakker på Tilbords. De kostet 189,- kr pr stykk. De pleier å ligge på sirka 200kr, og du får kjøpt dem i nesten alle kjøkken butikker. Jeg har også sett dem hos enklere liv!

Legg dem enkelt ned i fryseren! De tar ikke stor plass heler. Etter bruk er det bare å skylle dem og legge dem tilbake i fryseren!
Det er ikke bare smart, men det ser også veldig elegant ut! De finnes også som runde kuler, som ser enda bedre ut i vin glass. Jeg likte mer steinen, da de er veldig fine til hverdagen også!

Noen som har prøvd ut dette før?
 

10 TING du må ha i bilen

  • 26.02.2016 kl. 17:38

I tilegg til masse søppel, klær, papirer, sko etc. Bilen min pleier alltid å være full av ting. Heldigvis ryddet jeg den for et par uker siden og gjett hva! Den er fortsatt ryddig! Unntak av et par sko som ligger der. You never know. 

Men hva trenger man egentlig i bilen? Du kan sikkert ha mye forskjellig, men nå skal jeg vise dere hva som alltid ligger i min bil!1. Spylerveske: Utrolig kjipt å gå tom for det! Hvertfall i en hektisk hverdag. Derfor har jeg alltid en kanne bak i bilen. Nå på vinteren bli bilen møkkete med en gang!

2. Flytende isskrape: Virkelig et must nå på vinteren! Jeg hater å skrape bilen tidlig på morning. Hendene blir så kalde at jeg ikke klarer å kjøre de første minuttene. Derfor er denne magisk. Et par sprayer på ruten og vente max 1 min, så er rutene is frie! Den koster heler ikke mye, men den blir fort tom. Vis du gjør som meg og sprayer ned hele bilen hehe.

3. Fille: Alltid greit å ha når man vasker bilen og kan tørke den etterpå. Nå som det er så kaldt er det lurt å tørke dørene ihvertfall, vis du ikke vil bli innestengt i bilen da.

4. Børste: Denne bør jeg kanskje fjerne snart? Den er super smart når det har snødd. Det er farlig å kjøre med snå på taket og da er denne utrolig praktisk å få det bort!

5. Interiør vask: Det er viktig å holde bilen ren inni. Denne sprayer jeg lett inne og vasker med en klut. Lukter godt og bilen blir god som ny!6. Isskrape: Uff trenger ikke si mer. Den må være der når isen er for tykk.7. Kluter: Jeg har en for interiør, vindu og utpå. Veldig viktig å ha en klut for hver ting. Det kan fort skrape opp bilen om du bruker feil!

8. Pen: Du vet aldri når du trenger en! Praktisk også om du skulle kræsje en dag hehe.

9. Hansker: Utrolig greit å ha når det er kaldt i bilen! Eller vis du har blitt kald på hendene etter å ha skrapet vinduene for is.

10. Refleksvest: Den er jo egentlig påbudt å ha i bilen.Du har jo også mye mer! Som servicebok etc. Men det bruker jeg aldri. Bruker jo egentlig ikke refleksvest heler, men greit å vise fram!

Har dere noe dere alltid har i bilen?
 

Celine Lørdahl

19 år - Fredrikstad - mitt liv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no